Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Balotelli: ‘Het was een fout om terug te keren naar Italië’

Laatste update:

Mario Balotelli is terug in de Premier League. De flamboyante aanvaller stond in het verleden onder contract bij Manchester City en de komende jaren is hij te zien in het shirt van Liverpool. Balotelli is blij dat hij na achttien maanden weer terug is in Engeland: zijn periode bij AC Milan werd niet wat hij ervan had gehoopt.

/

“Ik ben blij dat ik terug ben. Ik verliet Engeland, maar dat was een fout. Het was een vergissing om terug te keren naar Italië”, laat de spits optekenen op de clubwebsite van zijn nieuwe werkgever. “Het voetbal in Engeland is over het algemeen ook beter. Engels voetbal is prachtig.”

Na vijf jaar afwezigheid doet Liverpool weer mee aan de Champions League. Balotelli heeft goede herinneringen aan dat toernooi: hij werd de jongste doelpuntenmaker ooit van Internazionale in dat toernooi en hij won de competitie in 2010. “Natuurlijk wil ik de Champions League nog een keer winnen. Die eindzege was niet helemaal van mij, die was van het team. Ik wil Liverpool naar de Champions League leiden”, klinkt het.

Denk je dat Mario Balotelli het goed gaat doen bij Liverpool?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Real Madrid, Psg, Liverpool en AS Roma in 1 poule zou wat zijn zeg

Balo is een grote kenmerk, maar als voetballer door mand.

25 augustus 2014 om 19:01

Vervang PSG door Ajax, dat zou echt weer typische pech zijn voor een Nederlands team.

En Ajax zit dan alweer bij Real natuurlijk

25 augustus 2014 om 19:08

Heel typisch idd, elke keer met een spaanse grootmacht in de poule.

25 augustus 2014 om 19:18

PSG vervang Ajax?? kan niet, PSG zit in pot (2) en Ajax pot (3) dan moet Liverpool plaats maken voor Ajax

25 augustus 2014 om 19:25

Oh, dacht pot 2, excuus

25 augustus 2014 om 19:03

Neeeee zit real echt met die 3 toppers in het team!

25 augustus 2014 om 19:08

Er is nog niet geloot.

25 augustus 2014 om 19:09

Liverpool doet het altijd aardig toch, vast hoger dan pot 3?

25 augustus 2014 om 19:16

Liverpool komt in pot 3, psg pot 2 en as roma hoogstwaarschijnlijk in pot 4, maar er kunnen nog wonderen gebeuren natuurlijk

25 augustus 2014 om 19:16

'balo is een grote kenmerk, maar als voetballer door mand' sorry maar ik snap niet wat je wil zeggen. Kan je het nog een keer proberen?

En het is een fout van liverpool om Balotelli te kopen.

25 augustus 2014 om 19:10

Ooit komt het eruit, ben bang dat het op Anfield gaat gebeuren.

25 augustus 2014 om 19:17

Jonge ik ga knallen bij lfc, ik ga mijn spanningsboog het komende jaar van 20 seconden naar 90 minuten tillen.. En dan maar hopen dat Brendan me voor de blessuretijd wisselt

Was hij de vorige keer niet blij om weg te zijn uit Engeland? Was het toen geen vervelend land met klote media en klote weer? En nu ineens blij zijn met zijn terugkomst. Of doelt hij daar puur op het voetbal? Blijft toch een vreemde jongen.

25 augustus 2014 om 21:07

Hahaha precies wat ik dacht toen ik het las.

In Italië moet je als spits veel meer zelf werken voor je kansen, Balotelli is bij milan om dezelfde rede gefaald als Huntelaar. Hij past gewoon niet in dat systeem. Ik vind het wel gek dat hij het op het Ek2010 toen wel liet zien voor Italië maar sindsdien heeft hij het niet geweldig meer gedaan.

25 augustus 2014 om 19:05

Knap dat balotelli het goed heeft gedaan op het ek 2010

Speelt balo vanavond mee

25 augustus 2014 om 19:09

Nee, jammer genoeg niet

25 augustus 2014 om 19:10

Nee dat kan niet. Moest voor afgelopen vrijdag 12.00 uk time gepresenteerd zijn.

25 augustus 2014 om 19:11

Nee zo snel gaat dat niet hoor

Balotelli over een jaar: "het was een fout om terug te keren naar Engeland."

Nou dan zit je bij de verkeerde club. In Engeland waren anders blij dat hij weg was. Past daar ook helemaal niet. Afbraak voetbal en schwalbes wat in Italië populair is past hij goed.
Was daar prima op zijn plek bij dat walgenlijke AC Milan. Vuile verrader is hij ook. Van Inter naar AC gegaan...

25 augustus 2014 om 19:18

Niet goed in je vel?

Walgelijk AC Milan? ( Reden voor ? )
En ben je direct een 'vuile verrader' als je van Inter naar Ac Milan gaat?

Dan zijn bijvoorbeeld:

Ibrahimovic, Seedorf ook vuile verraders?

25 augustus 2014 om 19:30

nee? geen idee? cl ajax - milan? ook ik ben na die twee wedstrijden mijn sympathie verloren voor milan, toen ze legende Seedorf als oud vuil hebben behandeld, heb ik gewoon een hekel aan milan gekregen.

25 augustus 2014 om 20:59

Die wedstrijd tussen Ajax en Milan kon Milan zelfs niks aan doen, dat kwam door de arbitrage.

Een hekel vindt ik een erg groot woord, Seedorf is onterecht ontslagen en is niet goed afgehandeld. Maar je weet helemaal niet wat er toen gebeurd is tussen Ac Milan en Seedorf.

Dat nog daar aan toe, maar vindt dat het grote onzin als ze je direct Vuile verrader noemen

27 augustus 2014 om 13:00

Balotelli maakte gewoon schwalbe hoor. En die Montolivo die bijna het been breekt van Poulsen.

26 augustus 2014 om 08:02

Als je Italie een beetje volgt, dan weet je dat het daar de normaalste zaak van de wereld is. Niet zoals van Feyenoord naar Ajax of van Barca naar Real. Vele grootheden hebben bij beide clubs gespeeld. Wat, zelfs een icoon als Leonardo(icoon is overdreven, wel Jaren gevoetbalt en functies bekleed) gaat van Milan naar Inter..... Seedorf is zeker ook een verrader net als Pirlo?

Kom op zeg! Daarnaast kijk jij volgens mij geen italiaans voetbal meer met je geblaat over afbraak voetbal..... Zou zeggen: Kijk eens 2 rondes alle potjes en je zal je kostelijk vermaken met het zogenaamde 'afbraakvoetbal'.

27 augustus 2014 om 13:01

Waar kan ik die kijken dan?

Hij maakt het voor zichzelf altijd erg lastig, met aparte dingen komt hij in het nieuws. En dat doet hem niet goed en dat kan hij ook niet goed mee omgaan. Ik mag hopen dat hij voor zichzelf heeft nagedacht dat dit wel de laatste kans is voor hem.

Hij speelde bij geen een club zo goed als zijn eerste half jaar bij Milan. Beetje ondankbaar.

De ene rebel voor de andere, begrijp niet dat grote clubs zoals Liverpool nog aan zo'n speler beginnen. Suarez liet het dan nog op het veld zien, maar Balotelli laat zich keer op keer meer buiten het veld gelden dan daar binnen. De engelse tabloids zullen wel weer smullen van dit nieuws,

Het zal ook een fout worden om weer terug maar Engeland te gaan!! Hij blijft Hoe hij is!!

Waarom allemaal zo negatief? Als je hem een beetje gevolgd hebt dan heb je kunnen zien dat hij gruwelijk veel kan. Zelfs in het huidige Milan weet hij behoorlijke cijfers te overleggen, met een betere aanvoer is the sky the limit.
Ik ben een van de weinigen maar ik vind het jammer dat ie gaat, en al helemaal voor een miezerige 20 miljoen.
Balo, het ga je goed!

Het zou toch wat zijn als ie in een keer de pannen van het dak speelt en achter mekaar scoort. Hij heeft alles om dat te bewerkstelligen maar alleen z'n negatieve houding en rare uitspattingen zit m volledig inde weg. Topscorer PL?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren