Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bale wordt opnieuw gepasseerd: ‘Er is geen probleem met hem’

Laatste update:

Gareth Bale begon woensdag opnieuw op de bank bij Real Madrid. De rechtsbuiten kwam na 69 minuten binnen de lijnen in de thuiswedstrijd tegen Athletic Club (1-1), maar kon niet veel uitrichten. Zinédine Zidane benadrukte op de persconferentie dat hij geen problemen heeft met de 28-jarige international van Wales.

“Er is geen probleem met Bale”, zo wordt de trainer geciteerd door onder meer Marca. “Hij is een van de 25 spelers in de selectie. Hij stond vandaag niet in de basis, nee. Anderen wel en zij hebben het ook goed gedaan. Je blijft me er maar naar vragen, maar mijn antwoord met betrekking tot dit thema zal niet veranderen.”

Bale kwam in het veld voor Karim Benzema, die slechts één keer scoorde in zijn laatste tien wedstrijden voor de Koninklijke: “Ik hoef het met hem nergens over te hebben. Hij doet zijn best en zal dat blijven doen, dat is alles. Hij moet vooral proberen om niet te luisteren naar wat jullie zeggen, maar zich focussen op de positieve dingen.”

Real leek te verliezen, maar Cristiano Ronaldo maakte in de slotfase nog gelijk. De Portugees maakte zijn twaalfde doelpunt in zijn laatste 22 optredens voor Real en gaf daarmee Kepa Arrizabalaga eindelijk het nakijken. De doelman verrichtte negen reddingen tegen Real, het hoogste aantal saves van de keeper in één wedstrijd in het huidige LaLiga-seizoen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er is zeker een probleem met hem.
Je zag gister ook toen hij de instructies kreeg voor het invallen dat die niet gemotiveerd was.
Zulke spelers wil je niet in je team hebben. Oke hij heeft blessures gehad en speelt ook niet goed maar dan moet je toch gemotiveerd zijn voor elke invalbeurt of basisplek die je krijgt.
Als de transferperiode weer open is zou ik hem zelfs voor 70 miloen al wegsturen.
En dan een ala Salah+firmino halen voor Benzema en Bale.

19 april 2018 om 09:03

Denk je nou serieus dat Salah en Firmino haalbaar zijn deze zomer? Lijkt me niet, zeker nu dat Liverpool in de halve finale zit en de top 4 normaal gezien zal bereiken. Moesten ze allebei mogen vertrekken, wat me echt niet realistisch lijkt, dan zal Liverpool er belachelijk veel geld voor vragen aangezien het de 2 belangrijkste spelers van het elftal zijn.

19 april 2018 om 09:07

Er bestaat iets als ''geld'' zolang je maar genoeg legt krijg je wat je wilt.
Real heeft als tijdje niks grootst uitgeven dus mag weleens,
En met de verkoop van Bale en Benzema hebben ze misschien al de transfersom van Firmino.

19 april 2018 om 09:09

Zullen we nog wel zien, geen van beide spelers heeft er nog maar een hint van gegeven dat ze zouden willen vertrekken. En dan zullen ze in ieder geval heel veel mogen leggen, zou me niet verbazen dat het minstens 200m zou zijn voor de beide spelers.

Ik zie een Hazard eerder komen, die al openlijk geflirt heeft met Real.

19 april 2018 om 09:15

Denk echt niet dat ze 200 miljoen voor Firmino gaan vragen.
Salah lijkt me wel logisch.

Maar natuurlijk als de spelers zelf niet willen houd het al gelijk op.
Als een Real op je deur komt kloppen zou ik het wel weten.
En ik denk dat Hazard duurder zal uitkomen dan Firmino.

19 april 2018 om 09:17

Ik bedoelde de 2 tesamen, zou wel iets van 150 voor Salah en 80 voor Firmino zijn minimum.

Hazard kan nog wel eens lastig gaan doen denk ik, dat systeem waarin hij zo goed als alles zelf moet doen bij Chelsea helpt hem ook niet echt.

19 april 2018 om 09:29

Ooh sorry gast.
Niet goed gelezen Hazard zou wel de meest reële zijn.
Met Chelsea dat te verdedigend speelt.
Enige vraag is dan ook of Hazard RB kan.

19 april 2018 om 09:57

Gregorz

Zeg nooit nooit, uiteindelijk zijn het mensen met een droom om ooit voor de allerbeste club ooit te spelen voor sommige is dat Real Madrid voor ander is dat Barcelona.

Als Real Madrid voor Firminio en Salah komt wees maar zeker dat beide voetballers zullen willen vertrekken, maar of deze transfer plaats vind is een ander vraag want Liverpool is een moeilijke club om mee te onderhandelen( Suarez, Coutinho )

19 april 2018 om 10:07

@medalofhonor Natuurlijk kan het, maar Salah zie ik niet meteen na 1 seizoen vertrekken. Ik denk dat het er uiteindelijk wel van komt, maar nog niet in de komende zomer.
Firmino was de perfecte spits geweest voor Real moest Ronaldo een jaar of 2-3 jonger zijn geweest denk ik. Valse 9 die voor een grote aanvoer zorgt voor Ronaldo. Ik weet niet hoe Zidane, of diens opvolger, zal spelen wanneer Ronaldo stopt.

Je zou verwachten dat je de goals dan verdeelt over de 3 voorste, of dat je een spits hebt die er veel scoort.

19 april 2018 om 10:08

Sluit me hier bij aan.
Zolang de speler wilt kan het team vrij weinig doen, alleen het meeste eruit halen.

19 april 2018 om 11:24

Het lijkt me sterk dat Liverpool firmino voor maar 80 miljoen laat gaan. Ik denk eerder dat die 125 miljoen moet kosten en Salah zullen ze alleen verkopen bij 180+ denk ik.

19 april 2018 om 11:26

Overigens lijkt Bale me helemaal geen slechte om te halen als Liverpool zijnde. Als je die voor ongeveer 60/70 Zou kunnen kopen zou ik het zeker doen.

Als je hem gisteren zag invallen, dan zag je wel meteen waarom hij vaak gepasseerd wordt.

Ik denk niet dat Zidane persoonlijk een probleem heeft met Bale, maar na een viertal seizoenen heb ik de indruk dat hij zich nog steeds niet thuisvoelt in Madrid en binnen de club. Jammer voor hem, want talent heeft hij natuurlijk wel. Hoop dat ze een oplossing kunnen vinden bij welke Bale terug kan keren naar een mooie Engelse club waar hij wel uit de verf komt.

19 april 2018 om 10:06

Heeft die zelf ervoor gezorgd.

Weigeren om de Spaanse taal te leren, Kovacic speelt al vloeiend Spaans maar Bale niet. Logisch dat je zo geen band krijgt met je teamgenoten.

Stel nou he, dat Bale geen mens was, maar een auto. En die auto wil men aan het eind van het seizoen kwijt. Zou men dan gaan zeggen, ja deze auto is van alles mee aan de hand, wil ik straks graag vanaf.. of zegt men, er is niets mis met deze auto hoor, je blijft me er wel naar vragen, maar is het een prima bak. Ik rij de laatste tijd gewoon graag met wat andere auto's. Natuurlijk zal Zidane zeggen dat er niks aan de hand is, Madrid wil zoveel mogelijk vangen voor Bale gezien de prijs die ze voor hem betaald hebben. Het is heel de wereld duidelijk dat het niet meer botert daar.

19 april 2018 om 09:54

Wat een domme vergelijking met alle respect.

De gebreken van een auto kent alleen de eigenaar. Natuurlijk gaat een eigenaar niks opbiechten, natuurlijk gaat hij niks zeggen wat de gebreken van zijn wagen is maar als de koper een testrit uitvoert en de gebreken hoort/ziet/voelt dan kan je als eigenaar zoveel lopen schreeuwen dat het een geweldige wagen is de koper zal hem niet meer kopen.

Mijn punt is: Zidane kan lopen zeggen wat hij wilt maar voetbal volg je met je blote ogen en je mag zoveel reclame maken over je product als de koper de gebreken ervan ziet zal hij het niet kopen of althans niet de volle pot betalen.

19 april 2018 om 10:24

Je gaat er in teveel detail op in, het is helemaal geen domme vergelijking. Het gaat om "the bigger picture" hier. We zien alleen een fractie wat er te zien is met onze ogen. De rest lezen we in roddelbladen en op websites als voetbalzone. Er wordt genoeg verborgen, of juist niet verborgen voor de buitenwereld. Spelers worden vaak ook te koop gezet voor clubs door ze in minder belangrijke wedstrijden of fases van een seizoen ze op te stellen, ook al willen ze eigenlijk met die speler niet spelen. En dat praatje wordt in de pers ook zo gehouden. Kan je wel doen alsof alles met onze ogen duidelijk is, maar dat is helemaal niet zo. Jij bent de enige die er zo over denkt.

En trouwens; bij een testrit kan je lang niet altijd alles aan een auto zien of merken. Net zoals je dat bij een speler niet kan op deze manier.

Er is inderdaad geen probleem mét Bale, het probleem is Bale zelf.

Het probleem bij Bale ligt bij Bale zelf dat zich als een diva gedraagt.

Hij denkt dat alles en iedereen tegen hem is en hij zelf niks verkeerd doet, maar weet je je kan van alles schrijven en roepen uiteindelijk weten we dat hij komend zomer weg is.

Hij past niet in het cultuur van Real, niet in het spel van Real en niet bij de jongens van Real Madrid.

Adios Bale!

Ik vind t erg jammer maar het einde is in zicht. Je kan nog doen alsof maar daar neemt hij niet de moeite voor. Hij is geknakt door bank te zitten in Turijn. Hij heeft een vrije rol nodig net als bij Wales maar daar is geen ruimte voor. Ronaldo eist alles op.

19 april 2018 om 10:31

ach kom op hij is gewoon niet creatief genoeg voor een vrije rol en hij voelt zijn teamgenoten niet goed aan. Iets wat Isco en Asensio wel zijn en kunnen, zij spelen altijd in een vrije rol en dat gaat perfect met Ronaldo

Bale hoort in Engeland en niet in Spanje. Die gast heeft het te moeilijk met in diens van Ronaldo te spelen. Hij moet lekker terug naar Engeland en daar de ster binnen een selectie worden zoals bij Wales en Spurs destijds.

Hij heeft grote wedstrijden voor Real beslist waardoor ze zowel de CL als de Copa mee wonnen dus hij kan terugblikken op leuke tijden in Madrid, maar als hij een soort gelijke ambitie als Neymar heeft moet hij ergens anders spelen net zoals James dat ook deed.

19 april 2018 om 11:13

Ah moeilijk in dienst van Ronaldo te spelen is een beetje overdreven, hij moet voor het team spelen en niet voor zichzelf. Zijn diva gedrag heeft hem verpest en niks anders. Het was een spectaculaire speler bij Tottenham maar daar is geen schim van over.

Helaas voor Bale dat hij niet zijn volledige potentie waar heeft kunnen maken.
Enerzijds heeft het te maken met z'n eigen tekortkomingen, anderzijds omdat hij al jaren verkeerd wordt gebruikt mede omdat er 1 rondloopt die werkelijk waar alles aan schort schiet.
Ja, hij is op RB geposteerd maar ook als 10, LH en LB, vooral dat laatste is me destijds vies tegengevallen.
Een vrije rol gaat hij niet krijgen aangezien dat voor 1 speler maar geldt in het team. ( En terecht ).
Het lijkt toch vaak of hij zn eigen wedstrijd speelt.. Waar het bij CR7 logisch is met zn leeftijd dat het technische minder wordt ( iets wat hij compenseert door zich te concentreren op andere aspecten van het spel ), verbaasd me dat dit ook het geval is bij Bale, simpele passes, voorzetten,vrije trappen en looplijnen --> het lukt allemaal sporadisch, in tegenstelling tot zijn wedstrijden bij Wales.. Mogelijk een gevolg aan gebrek in vertrouwen.
Ook spreekt hij nog geen Spaans, iets wat natuurlijk ook niet helpt na weet ik hoeveel jaar.

Ik hoop dat hij terug kan naar de PL en de speler van weleer kan worden, zijn vertrouwen terug kan krijgen en op een juiste manier gebruikt kan worden.

Jammer maar er lijkt een einde te zijn gekomen voor Bale bij Real Madrid, vond hem ook weer erg matig invallen gisteren.

Bale moet gewoon weggaan, dit is het beste voor hem en voor Madrid. Beschamende optreden tegen Juventus en ook gisteren, echter was het niet de optreden waar ik me aan stoorde (speelde maar 20 minuten), het ging meer om zijn houding en alles daar omheen. Die laatste vrije trap bijvoorbeeld; de gehele luchtmacht komt mee naar voren, iedereen verwacht een voorzet maar de beste man schiet de bal de tribunes in. Reacties van oa. Ramos en Modric spreken hier voor zich.

Misschien ben ik ook niet geheel objectief t.o.v. Bale, ik pleit al sinds 2016 dat hij weg moet omdat ik zijn manier van spelen en houding minachtend benader. Maar naar mijn mening heeft hij nooit 'echt' kunnen aarden in Madrid, ook niet toen hij de matchwinner werd in de CL en Copa.

In de pikorde staat hij nu ook ergens onderaan, dat hij mocht opdraven tegen Juve in de CL had meer met die 0-3 winst in Turijn te maken vermoed ik, Zidane zou toch stiekem ergens in zijn achterhoofd hebben gedacht dat we al door waren.

Bale is klaar bij Madrid. Naar mijn idee heeft hij het toch zelf verpest doordat hij nog steeds geen Spaans spreekt. Overigens na zijn 1ste seizoen had hij opeens heel veel spiermassa... ik heb het idee dat hij daardoor veel heeft ingeleverd en meer blessures heeft opgewekt...

Helaas is het niks geworden met Bale.
Misschien terug naar Engeland en daar weer opbloeien.

Bale en Benzema mogen weg.. presteren beide niet veel meer..
Want als Ronaldo ze er niet in knalt, blijft er weinig over.. je zou niet afhankelijk van 1 moeten zijn..
Beter deze zomer Salah en goede spits erbij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren