Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Babel verzilvert zeldzame basisplaats; ook hoofdrol Van Aanholt en Luckassen

Laatste update:

Galatasaray heeft zaterdag een stap omhoog gezet in de Süper Lig. De ploeg van trainer Domenèc Torrent is bezig aan een belabberd seizoen, maar stijgt dankzij een 2-0 overwinning op Fatih Karagümrük wel van de veertiende naar de twaalfde plaats. Ryan Babel kwam tot scoren voor Cim Bom.

Babel had zijn eerste basisplaats in de Süper Lig sinds 21 februari (2-3 zege op Göztepe). Hij was niet de enige Nederlander op het veld, want ook Patrick van Aanholt (Galatasaray) en Derrick Luckassen (Karagümrük) hadden een basisplaats. Ook zij speelden een belangrijke rol in de wedstrijd, aangezien ze na de rust betrokken waren bij een strafschop voor Karagümrük. In de eerste helft had Galatasray de overhand; al in de vierde minuut kwam de ploeg op voorsprong. Salih Dursun beging in de ogen van de arbitrage een overtreding op Kerem Aktürkoglu in het strafschopgebied, waarna Bafétimbi Gomis geen fout maakte vanaf elf meter.

Niet veel later verdubbelde de thuisploeg de marge. Babel bediende aan zijn rechterkant Alexandru Cicaldau en liep zelf door richting de as van het strafschopgebied. Daar werd hij gevonden door Cicaldau, alvorens de bal rechtstreeks richting de linkerhoek te begeleiden: 2-0. Het uitvallen van Aktürkoglu vormde een smet op de verder goed verlopen eerste helft. Een kwartier voor tijd verdiende Luckassen een strafschop voor Karagümrük. Na zijn voorzet toucheerde Van Aanholt de bal met de arm. Aleksandar Pesic legde aan voor de strafschop en zag Fernando Muslera redding brengen, waardoor het bij 2-0 bleef.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oh hij voetbalt nog! Komt veel in het nieuws maar nooit als voetballer.

2 april 2022 om 21:51

Beetje zoals jouw bericht nu, gaat ook niet over voetbal?

Babel is al op leeftijd en maakt niet veel minuten bij zijn club, maar het is leuk dat hij vandaag een aandeel had in het resultaat. Hij wordt onder andere hier op VZ afgemaakt omdat hij nog vaak voor Oranje werd opgeroepen (kan je hem niet kwalijk nemen) en omdat hij 'muziek' maakt en rare dingen roept op sociale media (kan je hem wel kwalijk nemen). Maar ondertussen is menig voetballer jaloers op de carrière die hij gehad heeft.

Soms zou je willen dat bepaalde mensen op mute gezet kunnen worden. Maar juist die mensen worden eruit gepikt door VZ.. zelfde met Driessen, Lang, Depay en Promes.

2 april 2022 om 23:14

Nou Rutger, zo´n zure reactie lijkt me ook overbodig.

Babel heeft bij prachtige clubs gespeeld en mooi dat hij nog altijd van waarde kan zijn.

3 april 2022 om 01:05

Rutger heeft gelijk....

3 april 2022 om 11:47

Of je bent als mens een walgelijke kwal en hebt een mooie carriere gemaakt? Ik snap je kruistocht niet echt, gezien Babel betreft zijn gedrag, namelijk als een verwaand rund, niet heeft gevraagd om een honingzoete omlijsting van zijn carriere. Ik vind dat ook het argument dat men jaloers is op zijn carriere geen argument, het blijft immers een verwaande kwal met of zonder leuke carriere om op terug te kijken.

Als 1 club ons de afgelopen paar seizoenen niet lekker lag dan was het wel Fatih Zwartegrens, dus ik hield wel rekening met een gelijkspel. Alleen hebben we dit keer gebruik gemaakt van een sterke eerste helft die we snel beloonden. Daarna was het rustig uitzitten tot de penalty. Gelukkig kan Muslera het nog. Een heerlijke luxekeuze hebben we mometeel op doel zeg!! Maar goed, 3 punten zijn binnen en op naar Fener volgende week

Muslera MOTM! Nog niet eerder meegemaakt dat ie een penalty redde.

2 april 2022 om 23:04

Hahaha hij red wel penaltys soms..

Slaapwekkende wedstrijd weer…

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren