Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AZ op dreef: ‘Maar we gaan nu niet zeggen dat we voor de derde plaats gaan’

Laatste update:

AZ is na de winterstop fantastisch uit de startblokken gekomen. De ploeg van trainer John van den Brom boekte vijf overwinningen op rij en tegen Heracles Almelo gaan de Alkmaarders voor nummer zes. Als er gewonnen wordt in Almelo komt de derde plaats in het vizier voor de Noord-Hollanders.

/

“We gaan nu niet zeggen dat we voor de derde plaats gaan, maar je ziet wel dat we er naar toe groeien”, tekent RTV Noord-Holland op uit de mond van de oefenmeester. In Almelo wordt gespeeld op kunstgras, maar dat is voor Van den Brom geen probleem.

“Ze hebben, en dat bedoel ik positief, voetballers die goed uit de voeten kunnen op kunstgras. Maar dat speelt geen rol. Want wij doen het ook altijd goed op die ondergrond”, legt de oefenmeester uit.

Denk je dat AZ derde wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

AZ speelde de laatste wedstrijden op een erg sterk niveau. Ze zullen vast nog wel een paar keer verliezen, maar als ze verder constant blijven zie ik AZ gewoon derde worden. Dat komt meer doordat de concurrentie in een mindere periode zit.

Deze wedstrijd is dan toch wel een sleutelwedstrijd. Win je die dan is de 3e plek binnen hand bereik, verlies je dan sta je weer een stukje achter. Het mooie is dat AZ de laatste weken al een aantal concurrenten heeft gehad die bovenin meedoen, die kom je later gelukkig niet meer tegen.

12 februari 2016 om 14:38

T probleem is dat we meestal verliezen van de 'makkelijkste' tegenstanders

Ik vind AZ de laatste twee wedstrijden toch al weer wat minder hoor. In de beker werd er maar magertjes met 1-0 gewonnen, en Vitesse werd ook niet makkelijk over de knie gelegd. Maar dat hoort bij deze jonge ploeg, denk ik. Het zou zo kunnen zijn dat deze wedstrijd wordt verloren, maar het is ook mogelijk dat er weer zo fantastisch wordt gespeeld als tegen NEC en Feyenoord.

Wat is dat nou voor instelling, je gaat toch voor de derde plek? Officieel is het 5 jaren plan (strategie) nog steeds 1x in de 5 jaren strijden om champignons league. Ik begrijp ook wel dat het niet meer echt realistisch is. Maar ik zou graag wat meer vertrouwen in eigen kunnen zien.

Ja ik zal het niet vreemd vinden als ze de derde plaats behalen.
Nu kun je wel zeggen ze speelden de laatste twee wedstrijden minder oké.
Maar A-Z haal wel na de winterstop 15 punten dus de volle buit binnen.
Nu krijg A-Z het niet makkelijk tegen Heracles maar een gelijk spel zie ik wel zitten.

Het is nu erop of eronder. Winnen we dan doe we serieus mee, als we verliezen dan wordt die derde plaats toch wat lastiger. En wat zou het mooi zijn om weer helemaal mee te doen met de top binnen een paar jaar. Niet dat wij ooit een echte topclub worden, maar de 4e club van Nederland zijn wat prestaties betreft zou al fantastisch zijn.

12 februari 2016 om 15:53

Als dit team behouden blijft (vlaar jansen overheem en henriksen)
En er een beetje goed ingekocht word. Dan kunnen met een beetje geluk wel een gooi proberen te doen naar de titel.
Alleen denk ik dat van de belangrijkste krachten alleen van overheem blijftm

12 februari 2016 om 16:27

Henriksen gaat weg voor 5-6 miljoen naar napoli
En Vlaar gaat natuurlijk ook cashen en is te goed voor de eredivisie

Haps, Overeem, Janssen, dos santos, Rienstra, jahanbaksh, Wuytens etc is wel een leuke kern van het nieuwe AZ... Voeg daar ouwejan, Hatzidiakos, García en Luckassen nog aan toe en er is talent zat. Nu nog een rechtsback kopen zodra mattias vertrekt en een nieuwe linksbuiten zodat dos santos op 10 kan

Hateboer voor 1,5 miljoen ophalen en Limbombe voor 1,5-2 miljoen
En Nuytinck bij Anderlecht voor 1,5 miljoen ipv Vlaar

De transfer van gouweleeuw (3) en henriksen (5) dekken die investeringen af. De transfergelden van berghuis en Aron Johansson vielen nog in dit boekjaar.

12 februari 2016 om 16:59

Je kan altijd hopen. Ik moet af en toe nog steeds denken aan het enorme spontane feest op het Waagplein en later op het Kanaal. Wat een genot!

Word een leuk potje tegen Heracles.

Vorig seizoen werd het 0-3 voor AZ in Almelo en dit seizoen werd het zeer overtuigend een duidelijke 3-1 waar het 4 of 5-1 had moeten zijn.
Ik verwacht daarom dat AZ ook morgenavond wint en de aansluiting met Heracles heeft gemaakt.

12 februari 2016 om 21:30

@jan1980 denken het ook.
Stiekem hoop ik toch in dat AZ een wat hogere speler gaat kopen dan spelers uit de jupiler.
Volgens mij is er geld zat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren