Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AZ laat geheim wapen thuis tegen Feyenoord: ‘Even geduld nog’

Laatste update:
/

AZ verloor een maand geleden voor het laatst een Eredivisieduel: uit bij FC Groningen ging het toen met 2-0 onderuit. Vervolgens won het team van John van den Brom van zowel Heracles Almelo als FC Twente en bovendien waren er zeges op VVV-Venlo (in de beker) en Athletic Club (in de Europa League). Zondag wacht Feyenoord-uit.

In De Kuip winnen is altijd een lastige opdracht en bovendien verloor AZ donderdag thuis van FC Augsburg. Van den Brom weet daarnaast dat de sfeer bij Feyenoord goed is na de riante zege van vorige week bij sc Heerenveen. Dirk Kuyt scoorde toen driemaal en Simon Gustafson strooide met assists. Toch is Van den Brom hoopvol. “Ik weet nog dat we vorig jaar een fantastische wedstrijd in De Kuip speelden”, zegt hij.

/

“Dat was voor ons de ommekeer in het seizoen. We zijn nu wat verder met z’n allen, maar de situatie dat we nog te laag staan is hetzelfde”, meent de trainer van AZ op de clubwebsite. Hij zal zondag niet Mounir El Hamdaoui uit de hoge hoed toveren als surprise tegen Feyenoord. De deze week vastgelegde spits wil wel heel graag, maar is gewoon nog niet wedstrijdfit. “Feyenoord-uit zou wat een mooie wedstrijd zijn, ook omdat hij in Rotterdam woont. Maar Mounir heeft de hele week aangepast getraind, hij moet nog even geduld hebben.”

“Jammer dat hij nog niet beschikbaar is, maar z’n herstel gaat goed. Ik denk niet dat het heel lang meer gaat duren”, spreekt Van den Brom uit. Vorig seizoen werd het 2-2 in Rotterdam en ging AZ steeds beter voetballen. Toch eindigde de tweede ontmoeting tussen de twee, in april in Alkmaar, in een klinkende 1-4 zege voor Feyenoord.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gunstig voor Feyenoord dat hij er nog niet bij is, als ze die jongen weer aan het voetballen krijgen in Alkmaar dan is die ineens de beste spits van de eredivisie, of in ieder geval samen met de Jong.

Vorig jaar hadden we het extreem lastig thuis tegen AZ, maar toen verdedigde we ook een paar keer naïef op de middenlijn waar we er uitgecounterd werden. Levensgevaarlijk was dat.

Geheim wapen? Ik zou het eerder omschrijven als Joker.
Ben wel benieuwd wat hij nog kan. In de Nederlandse competitie lijkt het me niet zo moeilijk voor hem om weer aan spelen toe te komen. .

“Ik weet nog dat we vorig jaar een fantastische wedstrijd in De Kuip speelden” Man man echt niets te vertellen en door 2 counters op voorsprong komen en vervolgens alles dichtgooien, ja het is een tactiek maar dit was gewoon onmacht en met geluk voorkomen, nee echt een topwedstrijd van AZ --_--

23 oktober 2015 om 15:37

Ach nu herinner ik me die wedstrijd weer.. manmanman 2 counters en t was klaar..

23 oktober 2015 om 16:22

Vriendelijke vriend... Ik ben ook ras-Feyenoorder, maar er klopt geen bal van wat je zegt. AZ kreeg de beste kansen, Feyenoord een paar spaarzame momenten. AZ stond echt uitstekend georganiseerd en waren levensgevaarlijk in de omschakeling. Als we Kenneth toen niet op doel hadden, verloren we die wedstrijd 2-3 doelpunten verschil. Het is dat die Esteban in de laatste minuut een blunder maakte en we nog een puntje overhielden.

23 oktober 2015 om 16:24

Volgens mij heb jij een hele andere wedstrijd gezien toen.
Of bedoel je die 2 counters, die met alle geluk tegen werden gehouden zodat de 3 punten toen niet naar ons gingen?

23 oktober 2015 om 18:37

Ja dat

23 oktober 2015 om 19:20

Nog nooit zo een agressief en onsportief team als Feyenoord tijdens die wedstrijd meegemaakt toen. Man man man. Hoop dit keer op een sportievere wedstrijd!

Ik baal er meer van dat Jahanbaksh niet mee kan doen, duurt me te lang. Guus Hupperts is ook een twijfelgeval, maar dat vind ik niet zo erg.

Dat Mounir er niet bij is is jammer, maar ik ben allang blij dat hij heeft getekend. Janssen is ook een goede spits, alleen de doelpunten blijven uit. Maar zoals Vincent zelf al zei, we weten dat hij kan scoren.
Hopelijk zien we een fit AZ, dat met de volle inzet deze wedstrijd gaat spelen. Als ze de inzet van gister hebben worden we van de mat geveegd. Lekker voetballen en knallen, meer kan je niet doen.

V/D Brom zal zondag niet Mounir El Hamdaoui uit de hoge hoed toveren als surprise,
tegen Feyenoord A-Z is niet bang in de kuip. Het is al meer gezegd in de reacties.
We krijgen een zondag een heel andere wedstrijd te zien,A-Z wordt op alle kanten,
af getroefd Feyenoord heb nu een heel ander elftal alleen Vermeer al de rest hoef ik,
toch niet op te noemen.

Zoals altijd zeg John van de Brom: Hij is niet fit ! Nou het leek alsof er niemand fit is ..... zoveel missen ( FC Augsburg-AZ ) . Op de koop , zie je dat Augsburg is zeer traag dan breng je Hupperts in , nee hoor , hij brengt Tankovic. Volgens mij beter Tankovic verkopen en voor Ritzmaier gaan ! Als we zo doorgaan staan aan het einde van de rit met lege handen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren