Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AZ en Willem II doen na overstap Hupperts nogmaals zaken

Laatste update:

Stijn Wuytens verlaat Willem II voor een nieuwe uitdaging bij AZ. De Eredivisieclubs maken donderdag samen bekend dat de 26-jarige middenvelder Tilburg verlaat en een meerjarig contract aangaat in Alkmaar. Willem II verdient nu nog iets aan Wuytens, wiens contract in de zomer zou aflopen. Na PSV, De Graafschap, Beerschot AC en Willem II wordt AZ de vijfde club voor Wuytens.

/

Hoeveel geld er met de directe overstap van Wuytens naar Noord-Holland gemoeid is, maken de clubs niet bekend. Een paar dagen geleden deden beide partijen al zaken, toen vleugelaanvaller Guus Hupperts de omgekeerde weg bewandelde: hij vertrok voor de rest van dit seizoen op huurbasis naar Brabant.

Carlos Aalbers zegt namens Willem II dat de club best graag had gezien dat Wuytens was gebleven. “Hij is voor een ons een zeer belangrijke speler. Echter is in zijn overeenkomst is een gelimiteerde transfersom opgenomen en AZ was bereid deze te betalen. Op zo’n moment is een overstap onvermijdelijk”, legt Aalbers uit.

Denk je dat Stijn Wuytens zich bij AZ in de basis zal spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

is dat de broer van de verdediger die bij AZ op de bank zit en bij Utrecht een topverdediging voerde met vd Hoorn gg

21 januari 2016 om 10:14

Volgens mij is het wel de broer van de andere Wuytens van Willem ll.

21 januari 2016 om 10:15

Wuytens is een neef van Jan Wuytens en de broer van Dries Wuytens die beide ook actief zijn in het betaald voetbal.

21 januari 2016 om 11:36

Bedankt voor deze nuttige informatie!

21 januari 2016 om 10:15

Dat is zijn (achter?)neef Jan, Dries is zijn broer.

21 januari 2016 om 10:21

Is de neef van jan wuytens (az) broer van dries( Willem ii)

Hmm ik weet niet wat ik hier van moet denken. Ik neem aan voor in de breedte... We hebben al zoveel middenvelders met Rienstra, Ortiz, van Overeem, Henriksen, Haye en ook Ouwejan. Welke ik persoonlijk eigenlijk allemaal beter vind dan deze Wuytens....

21 januari 2016 om 10:21

Haye kan er niets van en wordt ook bijna niet meer gebruikt

Henriksen gaat nu weg of over een halfjaar dat is nog even afwachten

En Ortiz zal ook wel weer vertrekken na dit jaar (buiten EU salaris en geen absolute steunpilaar meer

21 januari 2016 om 11:17

Haye speelt nog regelmatig, zeker als invaller. Kansloze transfer dit.

21 januari 2016 om 12:50

Haye is kansloos slecht

Nu kan Haye naar mvv of fortuna

21 januari 2016 om 11:08

Ik denk dat Ouwejan zich moet richten op de linksback positie. Maar het is wel een rare transfer. Er zijn nu genoeg middenvelders en daarachter zitten nog wat talentjes zoals Spierings.

21 januari 2016 om 11:17

Waardeloos. Wuytens kan met gemak dat hele middenveld eruit spelen. Geweldige speler die er met kop en schouders bovenuit stak bij Willem II. Middenveld van AZ nu is allesbehalve denderend.

21 januari 2016 om 11:18

Hahaha middenveld van AZ alles behalve denderend? Van Overeem, Rienstra en Henriksen zijn allen een stuk beter dan Wuytens. Reken ik Ortiz nog niet eens mee.

21 januari 2016 om 11:19

Henriksen valt te betwisten. Voor de rest stelt het helemaal niks voor daar in alkmaar, om over die zooi in de verdediging nog maar niet eens te praten

21 januari 2016 om 22:41

Hahahaha basis defensie valt reuze mee. Vlaar en Haps behoren tot de beste op hun positie in de eredivisie. Rienstra werd de laatste jaren gezien als een van de beste middenvelders in de eredivisie.

Overschat die spelers van Willem II niet zo. Er is niemand in de subtop die zit te wachten op spelers van Willem II, behalve Huiberts.

Wat een aankoop, wat moeten wij hiermee. Versterk de verdediging, ivm middenveld. Tenzij je een technisch vaardige nummer 10 kan halen.

21 januari 2016 om 10:19

Dos santos en Van Overeem gaan het volgend jaar onderling uitvechten wie Henriksen mag vervangen.

21 januari 2016 om 11:10

Ik denk dat Van Overeem meer gelijkenissen heeft met Henriksen. Ze hebben allebei veel loopvermogen. Dos Santos zal meer als 10 fungeren, of als vleugelspeler.

21 januari 2016 om 17:06

Als je het nieuws volgt heeft van Overeem min of meer gezegd dat hij zodra henriksen weggaat op 10 wilt.... En alleen dan wilt verlengen!

Henriksen en van Overeem lijken op elkaar vind je? Dan is dat nog een argument waarom Joris op 10 moet ;-)

Een rechtsback en een vleugelspeler hebben wij nodig

21 januari 2016 om 22:43

Dat is niet waar Jan. Hij heeft nergens gezegd dat hij alleen dan wilt verlengen. Je moet geen onzin verkopen. Hij heeft gezegd dat er tijdens de gesprekken over zijn positie is gesproken. Je moet geen fabeltjes de wereld in helpen.

21 januari 2016 om 22:43

Bovendien geeft Joris zelf aan in dat gesprek dat hij een heel ander type is dan Henriksen.

21 januari 2016 om 11:15

Een prima speler, had hem er bij ons ook wel bij gewild. Goede voetballer met een prima mentaliteit. Wel iemand die de subtop van NL aan moet kunnen.

21 januari 2016 om 11:18

Nogmaals, stelt niks voor dat hele mdidenveld. Wuytens zal weinig moeite hebben de topper van dit matige zooitje te worden

21 januari 2016 om 12:24

Wat een onzin. Van Overeem steekt er dit jaar bovenuit. Jij kijkt duidelijk alleen naar statistieken. Van overeem is dit seizoen de beste man bij AZ. En Stijn gaat hem er echt niet uit spelen.

21 januari 2016 om 21:55

Helemaal mee eens, de felheid waarmee hij de duels in gaat en de kracht en het inzicht wat hij nu al heeft, hij zou wel eens AZ's nieuwe Gudelj kunnen worden

Goede aankoop van az. Baal echt zwaar dat hij weg gaat bij ons. Die speelt zich makkelijk in de basis bij az. Alleen Henriksen is beter bij az vind ik.

21 januari 2016 om 11:19

Van Overeem en Rienstra zijn ook beter. Ortiz is ook niet minder.

21 januari 2016 om 11:28

Hier ga je nog wel op terug komen

21 januari 2016 om 12:26

Hier kom jij inderdaad nog wel op terug. Wuytens is beter

21 januari 2016 om 22:44

Hahaha ja precies ja. Niemand die ooit over Wuytens heeft gesproken buiten Tilburg.

Aardige speler bij Willemii met een hele goede traptechniek en een goed overzicht. Was een beetje de stille kracht in het verzorgde positiespel. Op fysiek vlak vond ik hem wel altijd te kort komen. Met Haemhouts heeft Willemii al een goed alternatief.
Ik denk wel dat hij zich in de basis gaat spelen maar AZ zie ik voor hem wel als plafond.

Vreemde aankoop. Ze hebben Ortiz al als linksbenige middenvelder en Ouwejan breekt door en zijn contract is net verlengt. Ik had het idee dat AZ daarmee voor die plek d'r bezetting rond had. Had eerder een centrale verdediger als vervanger van Gouweleeuw of een linksbuiten verwacht. Enige verklaring zou zijn als Ortiz binnenkort vertrekt.

Ik heb vernomen dat Ortiz weg wil , en dan is Wuytens een slimme aankoop , maar wel voor op de bank want ik acht wel minder dan het huidige matriaal , maar een onderschatte speler

21 januari 2016 om 10:42

Waar heb je dat vernomen?

21 januari 2016 om 11:30

Kan hij ook cv spelen

21 januari 2016 om 11:31

Willem 2 kenners?

21 januari 2016 om 11:47

Nee, cm

21 januari 2016 om 12:05

Stijn kan wel CV indien nodig. Heeft ie dit jaar bij ons ook gedaan toen Peters geblesseerd was. Stond toen overigens naast zn broer. Echter is Stijn van oorsprong CM en dan de controlerende middenvelder die af en toe naar voren gaat maar dat is schaars. Ik zou Stijn bij nood op CV zetten maar meer op CM. Had deze transfer niet verwacht maar ben wel blij dat ie volgend jaar niet gratis de deur uit loopt. Zijn positie kunnen we goed opvangen dus mooi moment.

Mooi! Ik ben blij met de komst van Stijn, viel mij vaak op bij Willem II, vooral met zn harde werken. Laat dat nou niet iets zijn wat AZ momenteel mist, enkel van Overeem en Haps hebben de juist strijdlust.

Verder vind ik het wel grappig dat iedereen Henriksen hier de beste middenvelder van AZ vindt, van Overeem is minstens evengoed en Ortiz is de vorm kwijt maar is in potentie ook van dat niveau ook al is het een ander soort speler.

Mooi dat wij als AZ telkens de uitblinkers van bepaalde teams weg halen, en vervolgens niet beter presteren dan de teams waar die spelers vandaan komen..

Goede transfer weer van AZ, die halen toch vaak de betere spelers bij de (nog) kleinere clubs. Hij zal de erfenis van Henriksen wel over moeten nemen denk ik.

21 januari 2016 om 18:00

Wuytens is een koopje ja
Vd linden en coutinho transfervrij

Zo blijft er geld over voor serieuze aankopen van 1,5 a 2 miljoen zoals Gudelj henriksen gouweleeuw Aron Johansson ook waren

Liever zo dan 6 keer 6 ton voor middelmaat

21 januari 2016 om 20:13

Coutinho en Van der Linden vind ik persoonlijk niets toevoegen, ook al zijn ze transfervrij. AZ heeft veel talent in de selectie, dat wel!

21 januari 2016 om 22:45

Moeten die wel een keer gaan komen. Dit is middelmaat met onduidelijke talenten.

Goede versterking voor az. Zal hooguit 3 ton kosten. Heeft ervaring en heeft een linkerbeen. Ortiz zal wel verkocht gaan worden. Nu nog Peters aantrekken van willem11. Kan vd linden die kant op. Nu bog van anholt transfervrij halen van Heerenveen.

Couthinho
Anholt Vlaar Peters haps
Rienstra overheem wuytens
Jahanbaks Janssen hamdaoui

Prima team voor volgend seizoen

21 januari 2016 om 14:19

Helemaal mee eens alleen zie ik liever hateboer komen.

21 januari 2016 om 16:54

Er is 5 ton betaald. Jammer dat hij ons verlaat. Samen met Ojo toch de sterkhouder op het middenveld. Had een goede drang naar voren. In mijn ogen na Henriksen nu de beste middenvelder bij AZ.

Stijn Wuytens gaat zich zeker in de basis spelen bij AZ.

Heeeeeeeeeeeel goede speler! Slimme zet van AZ!!! Hij en funso ojo waren top in tilburg! Nu moet wutu ff alles laten zien daar in Alkmaar!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren