Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AZ en Roda JC akkoord over transfersom voor Hupperts

Laatste update:

Het is slechts een kwestie van tijd voordat Guus Hupperts zijn handtekening zal zetten onder een contract bij AZ. Afgelopen vrijdag werd al bekend dat een akkoord over een transfersom nabij was en inmiddels zijn AZ en Roda JC Kerkrade het eens over het bedrag dat betaald zal worden voor de vleugelaanvaller. Nu moet AZ nog met Hupperts zelf tot een overeenkomst zien te komen.

/

Er worden geen problemen verwacht, maar technisch directeur Earnest Stewart van AZ blijft voorzichtig. "Er zijn meerder partijen nodig om rond te komen", zei hij in een korte reactie aan RTV Noord-Holland. Het is niet bekend hoeveel AZ zal betalen voor de 22-jarige Hupperts, die in 75 competitiewedstrijden voor Roda 13 keer scoorde.

In Alkmaar moet de Limburger de opvolger worden van Roy Beerens, die naar alle waarschijnlijkheid naar Hertha BSC trekt. De Duitsers zijn het nog niet eens geworden met AZ over een transfersom, maar nu Hupperts op weg is naar het AFAS Stadion, en omdat Beerens nog maar een contract voor een jaar heeft, mag er snel witte rook verwacht worden.

Guus Hupperts is een goede opvolger voor Roy Beerens

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De sterpeler van Roda. En zeker een goede vervanger van Beerens. Een leuke voorhoede samen met Berghuis

3 juni 2014 om 11:39

Zeker met Johansson erbij. In Hupperts heb je een goede aanjager, Berghuis een technicus en Johansson een echte afmaker. Met een goede speler daar achter heb je zo een top 5 aanval.

3 juni 2014 om 11:47

ik begrijp de aankoop, prima top 5 aanval idd, echter:

- ik vind hupperts niet perse beter dan beerens
- bij limbo's moet jhe altijd maar afwachten of ze zich lekker voelen in de randstad

3 juni 2014 om 11:52

Alkmaar is geen Randstad :P.

3 juni 2014 om 12:11

AZ is toch een leuke volksclub? Volgens mij hebben ze in die streek niet zoveel met de randstad. Ik denk dat Hupperts zich daar snel thuis zal voelen.

3 juni 2014 om 12:32

Alkmaar is zeker nog wel, net aan, randstad.

3 juni 2014 om 13:35

Mwa, volgens de een wel, en volgens de andere niet.
Net zo vaag als het antwoord op de vraag of Alkmaar nou wel of niet in West-Friesland ligt.

3 juni 2014 om 13:40

Nou laat ik dan dit zeggen: ben benieuwd of 'os guuske oet Gulpen' de overgang naar calvinistische kaaststad Alkmaar aan de rand vd randstad wel gaat trekken. Ruudje oet Born had er eerder ook wat moeitje mee....

3 juni 2014 om 19:08

De oude stad niet volgens wiki. Die ligt ook niet binnen de westfriese omringdijk.

Maar goed, daar gaat het hier niet om. Hupperts kan een leuke buitenspeler voor AZ worden als ie nog wat doorgroeit. Ben wel benieuwd of ie met wat minder ruimte voor zich ook zo voetbalt als bij Roda.

Mooie speler voor az, en fijn voor die jongen dat hij een mooie club heeft gevonden.

Goede speler, maar moet nog maar is kijken of hij in de speelstijl van AZ past.

3 juni 2014 om 11:29

Of hij bij de speelstijl van van Basten past bedoel je. Van Basten hanteert het liefst een soort aanvallend countervoetbal, net als hij bij Heerenveen heeft gedaan. Dat zal hij waarschijnlijk ook bij AZ gaan doen. Mocht dat het geval zijn, dan heb je aan Hupperts zeker een goede. Hij moet het vooral van zijn inzet en snelheid hebben, heeft ook een aardig schot (beter dan Beerens in ieder geval).

3 juni 2014 om 11:30

Beter schot dan Beerens is niet moeilijk gelukkig.

3 juni 2014 om 12:16

@darkblade

Lag dat ook niet aan het beschikbare materiaal van Heerenveen? Ik bedoel, hadden ze wel de spelers om dominant/aanvallend te spelen? Ik ben eerkijk gezegt niet heel erg thuis in de spelersgroep van Heerenveen.

Bij AZ zou het mogelijk moeten zijn om aanvallend voetbal te spelen. Gudelj kan in deze opstelling Haye ondersteunen. En met Poulsen en Johansson op de backs heb je ook opkomende backs.

3 juni 2014 om 11:35

Welke speelstijl? AZ had met Adriaanse/van Gaal nog een echte Hollandse school stijl. Geen ploeg in Nederland kon dat beter dan AZ. Maar sinds Verbeek is die stijl verdwenen. Van Basten heeft bij Heerenveen laten zien ook geen liefhebber van aanvallend voetbal te zijn, met veel druk op de tegenstander. Reactie voetbal. Is Hupperts wel gewend. Het publiek in Alkmaar (nog) niet!

3 juni 2014 om 11:46

AZ is kampioen geworden met het beste reactie voetbal wat in Nederland werd vertoont, ben er normaal gesproken geen liefhebber van, maar hoe het in 2009 gespeeld werd was echt (in mijn optiek) een lust voor het oog.

3 juni 2014 om 11:49

Reactie voetbal kan heel mooi zijn. Arsenal deed dat in zijn beste jaren regelmatig met Henry. Real Madrid deed het in de CL.

3 juni 2014 om 11:59

AZ speelde in het kampioensjaar voornamelijk op de helft van de tegenstander, dat noem ik geen reactie voetbal. Van Gaal wil(de) altijd dominant voetballen. Alleen tegen Ajax en PSV speelde AZ meer op eigen helft met snelle uitbraken.

3 juni 2014 om 12:06

AZ en Arsenal hanteren vaak dezelfde stijl. Veel balbezit met veel beweging zonder bal. Inde tijd van Henry en Bergkamp was dat vaak het geval, maar door de zeldzame klasse van die twee was iedere aanval bijna mooi. Zie dat niet als reactie voetbal, daarvoor hadden ze teveel balbezit. Real speelde dat spel extreem goed tegen Bayern. Maar ook Heerenveen heeft niets anders gedaan dit seizoen, tot grote onvrede van de Friezen.

3 juni 2014 om 12:07

Tja als jij die wedstrijden anders beoordeelt, dat kan en mag natuurlijk, maar als je zegt dat AZ voornamelijk op de helft van de tegenstander speelde, zijn we snel klaar natuurlijk.

3 juni 2014 om 11:38

Ja want ik vind hupperts. Soms nog een blind paard

3 juni 2014 om 11:53

Klopt. Hij zal eraan moeten wennen dat hij veel op de tegenstanders helft speelt. Is natuurlijk anders dan bij Roda. Toen moest hij veel op de loop en nu maar is kijken hoe goed hij daadwerkelijk aan de bal is met aanvallend voetbal

3 juni 2014 om 12:02

klopt. daarom is az ook een goede opstap club voor hem . en misschien kan hij ddan nog een stapje hoger op . want vond het te vroeg voor een club als feyenoord of 020

Goede speler en een leuke club voor hem, wens Guus dan ook bij deze veel succes toe bij de kaaskoppen :-)

Ben benieuwd hoe die het gaat doen en hoop dat Roda nog een beetje een fatsoenlijke deal eruit heeft kunnen slepen.

Ben benieuwd of Guus het niveau aankan, vond hem persoonlijk na de winterstop er zwak spelen. Dus hoop voor hem dat hij snel de vorm van voor de winter weet te vinden.

We zullen je missen in Kerkrade Guus! Dit is helaas onvermijdelijk, veel succes in Alkmaar!

goede speler, en mooi voor Az.
had hem ook graag naar Feyenoord zien komen

3 juni 2014 om 11:49

Hupperts past veel beter bij het reactie voetbal van AZ bij Feyenoord speel je veelal op de helft van de tegenstander, dan heb je toch iets minder aan Hupperts denk ik.

3 juni 2014 om 12:04

voor Feyenoord zou hij nog te kort voor te komen laat hem maar eerst slagen bij Az

Succes Guus... Jammer maar helaas voor ons niet meer te behouden. Nu proberen Kali, v.peppen,demouge en evt. Ramos kwijt zien te raken. Benieuwd wat Mark-Jan gaat doen. Hoop dat ie blijft,maar neem het hem niet kwalijk mocht ie verkassen.

Wij(roda JC) moeten nu bouwen aan een nieuw team, dat vol voor het kampioenschap gaat in de Jl.
We'll be back!!!

Goede aankoop van AZ. Had hem graag bij Heerenveen zien komen, maar wij moeten helaas eerst Finnbogason of Ziyech verkopen voor er weer wat mogelijk is.

Zou van Basten niet toevallig Wildschut willen meenemen? Die wou hij bij ons zo graag hebben.
Hupperts past in ieder geval bij de speelwijze die van Basten bij ons hanteerde.

3 juni 2014 om 11:44

AZ wilde Wildschut in eerste instantie ook graag hebben, maar hebben er uiteindelijk tegen besloten. Achteraf een goede beslissing geweest

Eindelijk, wordt hij in ieder geval niet meer gelinkt met Feyenoord. Voor AZ vind ik het trouwens een goede aankoop.

3 juni 2014 om 11:45

Hij is nooit gelinkt geweest aan Feyenoord...

3 juni 2014 om 11:46

Ik heb het dan over supporters. Veel supporters zagen Hupperts graag komen.

3 juni 2014 om 12:07

Ah, op die manier
Mijn excuses in dat geval.

Nee man! Laat deze gast ajb naar Ajax komen! Ik zie die kerel zo graag op rechts..

3 juni 2014 om 13:49

Betrek eens niet alles op Ajax. Dit gaat over Hupperts en AZ en als je goed leest is het bijna rond.

3 juni 2014 om 13:59

Hoezo niet betrekken? Hij werd gekoppeld aan Ajax en nu gaat hij naar AZ. Sinds wanneer is het verboden om je emoties te uiten op Voetbalzone? Kom op zeg. Doe niet zo kinderachtig.

3 juni 2014 om 19:17

Het is off-topic, ik lees ook nergens de naam Ajax terug. Zo kun je bij elke transfer wel roepen dat hij naar Ajax had gemoeten.

leuke aankoop voor az .alleen even aankijken of hij een stapje hoger aan kan. in plaats van het vecht voetbal spelen bij roda

4 juni 2014 om 10:12

als AZ slim was geweest hadden ze Linssen gehaald!

4 juni 2014 om 10:29

ja dat had ik ook een betere optie gevonden . maar Linssen is meer een nummer 10 dan een buiten speler . en ze zochten een vervanger voor Beerens

4 juni 2014 om 10:59

berghuis is onze nummer 10 al dan had je ook kunnen zeggen wie kiezen kostic of zoek dan nog even verder buiten de eredivise.

Ik vind het een behoorlijk domme aankoop!

Een mooie stap voor hupperts! Klote voor Roda maar deze speler hoort in de eredivisie thuis. Az gaat hier veel lol aan beleven!

Ik ben vooralsnog niet erg onder de indruk van deze jongen, het is vooral een speler die het moet hebben van zijn snelheid en schot. In 75 wedstrijden kwam hij tot 13 doelpunten en 11 assists, niet bijster indrukwekkend. Maar hij is jong en heeft talent en misschien kan hij met deze stap omhoog ook zijn niveau een level omhoog brengen. Ben benieuwd.

3 juni 2014 om 12:24

9 van die doelpunten zijn dit seizoen gemaakt, zijn rendement gaat omhoog.

3 juni 2014 om 13:05

Heb je gelijk in, maar we moeten eerst maar eens zien of hij zich aan het niveau omhoog kan trekken. Genoeg spelers die het bij hun huidige club goed deden maar na de stap omhoog volledig door de mand vielen. Om Sikora maar even als voorbeeld te nemen. Speelde op jonge leeftijd erg goed bij Vitesse, maar wist bij Ajax niet aan te klampen.

4 juni 2014 om 10:13

ik dus ook niet AZ koopt naar mijn idee een 2e reijnen die gewoon net niiet goed genoeg is.

Ik had liever Linssen naar Alkmaar zien komen! die is veel verder in zijn ontwikkeling! en heeft zeker de potentie om het verder te schoppen na AZ.

AZ doet hier weer eens goede zaken niks aan te merken op deze transfer

Jullie gaan zien dat hij het niet gaat redden bij AZ en een stuk minder is dan Beerens. Zeer beperkte voetballer dit.

3 juni 2014 om 13:49

Minder dan Beerens kan niet.

3 juni 2014 om 13:49

Slechter dan Beerens kan hij het nooit doen, totaal geen risico dus. Wacht nu eerst maar eens af.

Blij met deze aankoop.

Roy Beerens zal snel vergeten zijn.
Hupperts sowieso een beter schot en een betere afmaker.

Welkom Guus

Gewoon een prima speler!

Raar dat Feyenoord hem niet heeft gehaald, hij zou daar perfect passen.

Hulde aan het technisch team in Alkmaar; die pikken de krenten vaak uit de pap.

Yeeaah!! Goed nieuws! Maar hopelijk gaat 'ie wel aan de rechterkant spelen. Daar heeft 'ie altijd de dreiging om diep te gaan en kan 'ie optimaal van z'n snelheid gebruikmaken.
Hopelijk kan Berghuis nu met Haye om de plek op 'tien' strijden. Stond laatst ook al in de VI. Dat ze niet meer zo erg op zoek zijn naar een aanvallende middenvelder.

Hopelijk nog een goeie winger erbij en een concurrerende spits. Dan zijn we al weer een heel eind. Oja, nog een rechtsback natuurlijk, ter vervanging van Marcellis.

Alsjeblieft hou op met me! ik ben AZ supporter maar vind dit weer zo'n domme aankoop ik vind hupperts niet bij AZ passen.

Ik vind Bryan Linssen een veel completere rechts voor dan Hupperts.

AZ doet soms maar as ze beter hadden gekeken dan had AZ en iedere andere jan lul gezien dat Linssen veel meer potentie heeft dan Hupperts.

Ik vind dit echt een domme aankoop!

3 juni 2014 om 22:12

Camiel,
Hupperts past idd niet bij een dominante aanvallende ploeg maar wel bij een counterploeg.
Van Basten speelt resultaat voetbal / countervoetbal.( vraag maar aan Heerenveen supporters).
Misschien niet naar de zin van alle supporters maar als het op het einde Europees voetbal oplevert heb ik er geen moeite mee.

4 juni 2014 om 10:04

ik vind het gewoon raar dat ze hem kopen ik vind Linssen al veel verder ontwikkeld Hupperts is een leuke speler maar zie ik nooit de top halen.

Linssen zie ik wel door groeien ik vind Hupperts gewoon niet goed genoeg! maar we zullen zien hoe hij het bij AZ gaat doen.

Ik vind het nogmaals een domme zet van AZ ze hebben hier echt steken laten vallen!

Zijn stijl past er niet, zijn soort past er niet(Limburgers-randstad). Twente is wel goed bezig met Ziyech, kan AZ van leren

Mooie transfer voor hupperts

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren