Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AZ-aanvaller trok bijna naar Israël: ‘Mijn vriendin stond niet echt te springen’

Laatste update:

Robert Mühren heeft sinds korte tijd een basisplaats veroverd bij AZ, maar moest het lange tijd doen met een plaats op de bank. De Volendammer had afgelopen zomer de overstap naar Israël kunnen maken. Met het oog op de veiligheid besloot Mühren de overgang toch af te zeggen.

/

Hapoel Ironi Kiryat Shmona had nadrukkelijke interesse in de aanvaller. Mühren had in Haifa kunnen gaan wonen, op twee uur rijden van Kiryat. “Haifa is een prima stad, de tweede stad van Israël. Zo'n 35 graden, lekker aan het strand, hangmatje uithangen. Piet Velthuizen woont er ook. Ik heb hem nog gesproken”, zegt de aanvaller van AZ tegen ELFVoetbal. “Hij was ook enthousiast over Haifa. Kiryat ligt helemaal in het noorden van Israël. Niet ver van Libanon en Syrië. Nou, mijn vriendin stond daar ook niet echt om te springen. Het is toch een vrij gevaarlijk gebied. We besloten het dus af te zeggen.”

Vorig seizoen kwam Mühren in Alkmaar weinig aan spelen toe, waardoor hij een transfer in overweging nam. “In mijn eerste seizoen bij AZ heb ik als spits nog redelijk wat wedstrijden gespeeld en hier en daar mijn doelpunten meegepikt. Een jaar later kwam Vincent Janssen naar AZ. Nou, daar had ik op zich wel vrede mee, dat hij voor mij stond”, stelt de Volendammer. “Ik heb toen nog aangegeven dat ik ook achter Vincent zou kunnen spelen. Maar daar stond Markus Henriksen, een echte loper. Dan kom je na zo'n seizoen in een situatie terecht waarin je alle opties op een rijtje zet.”

Moet AZ het contract van Robert Mühren verlengen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kunnen wij over voetbal hebben ? Muhren is goed genoeg als reserve spits maar speelt nu op 10 waar Bel hassani moet staan.

26 januari 2017 om 01:49

Daar heb je helemaal gelijk in, geen idee Wat die op cam doet die Muhren. Heb liever woutje en Bel hassani

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren