Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aulas bevestigt interesse van Real Madrid: ‘Maar er zijn ook andere clubs’

Laatste update:

Nabil Fekir staat in de belangstelling van Real Madrid, zo heeft Jean-Michel Aulas, de voorzitter van Olympique Lyon, bevestigd. Door de inmenging van de Koninklijke lijkt Liverpool definitief een streep te kunnen zetten door de komst van de Frans international.

Fekir leek enkele weken geleden nog op weg van Lyon naar Liverpool, dat rond de 65 miljoen euro voor hem wilde neertellen. De club uit de Premier League dacht de aanvaller al zo goed als binnen te hebben en nam zelfs al een eerste interview op om hem te introduceren via het clubkanaal. Uiteindelijk vond de transfer toch geen doorgang en werd de stekker uit de deal getrokken.

De afgelopen dagen meldden diverse Engelse en Franse media dat het mogelijk toch nog rond zou komen. Jean-Pierre Bernès, de zaakwaarnemer van Fekir, zei namelijk dat een deal nog altijd mogelijk was. Na het WK zou Liverpool een nieuwe poging wagen. The Reds lijken haast te moeten maken, daar nu ook Real Madrid om de hoek komt kijken, zo bevestigt Aulas.

“Het leek erop dat hij naar Liverpool zou gaan, ik had immers groen licht gegeven”, vertelt Aulas aan RT France. “Maar het duurde te lang. Hij is een buitengewone speler en een ongelofelijk talent. Doordat de transfer naar Liverpool niet door is gegaan, is er interesse gekomen van andere clubs; Real Madrid, maar niet alleen Real Madrid. Er is ook interesse vanuit andere kampen, dus er is van alles mogelijk.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja, dan had Liverpool maar sneller moeten happen. Nu lijkt het een verloren zaak tegen Real. Misschien kan Liverpool Kovacic dan oppikken?

23 juni 2018 om 09:13

Dat is toch een heel ander soort speler dan Fekir.

23 juni 2018 om 09:41

Ik vind eerlijk gezegd Kova beter passen bij Liverpool dan Fekir. Ze hebben al 3 topaanvalles en Felir op het middenveld zou te aanvallend worden. Liverpool moet wel een back-Up buitenspelen kopen want anders zijn ze aan het einde helemaal uitgeblust.

23 juni 2018 om 10:48

Liverpool speelde voorheen met dezelfde 3 aanvallers en Coutinho.. vind het wel meevallen hoe aanvallend het wordt als je met Fekir en Keita op het middenveld gaat spelen. Liverpool moet 9/10 wedstrijden het spel maken dus is het wel handig.

Arsenal zou ook geen slechte keuze zijn. Als ze geen lener kunnen krijgen is dit een goede vervanger

23 juni 2018 om 11:12

Ik hoop eerlijk gezegd dat Arsenal word overgenomen door een rijke Chinees of Rus die bereid is om miljoenen in de ploeg te steken. De club moet hervormd worden. Zowel de staf als de spelers. Het even afwachten wat die Emery er van bakt, maar het liefst zie ik een jonge coach komen die gewoon een heel team opnieuw kan opbouwen. Geef die coach een budget van 250 miljoen en je komt een heel eind. Koulibaly en de Ligt kosten samen 140 miljoen. Dan heb je Bellerin en Kolasinac prima backs en is de verdediging in orde. Voor het middenveld zou ik voor Weigl en Kovacic gaan. Weigl hoeft maar 30-40 miljoen te kosten en aangezien Kovacic zelf graag wil vertekken kun je hem misschien voor 80 miljoen halen. Xhaka kan met de juiste coach ook fantastisch voetballen. Als je özil verkoopt aan United kun je Fekir van dat geld ook nog halen. Leno is ook net binnen gehaald dus die kan volgend seizoen ook eerste keeper gaan worden. Hopelijk komen er nog wat talentjes uit de jeugd om de bank van kwaliteit te voorzien. Met dit team ben een van de grootste kanshebber voor de titel. Maar het is wel noodzakelijk dat je de juiste trainer voor de groep zet. Maar nogmaals met dit team heb je een jonge en enorm talentvolle ploeg.
Aubameyang-Lacazette
Fekir
Kovacic Xhaka
Weigl
Kolasinac Bellerin
De Ligt Koulibaly
Leno

Ik zie hem niet graag komen. Mag naar Liverpool van mij. Onze middenveld is goed bemand! Als er iemand bij kan/mag, dan heb ik liever thiago

23 juni 2018 om 12:31

Ik geloof ook niet dat Real echt serieuze interesse heeft in Fekir. Wellicht is dit een manier van Aulas om wat druk op Liverpool te zetten zodat ze nog even wat meer gaan betalen voor deze knul.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren