Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aubameyang reageert: ‘Hij is mijn vriend, ik neem hem niets kwalijk’

Laatste update:

Pierre-Emerick Aubameyang neemt Ousmane Dembélé niets kwalijk over hoe de Fransman eerder deze zomer handelde. De vleugelspeler zette zijn zinnen op een transfer van Borussia Dortmund naar Barcelona en koos ervoor zonder toestemming trainingen van de Duitsers over te slaan. Dembélé kreeg uiteindelijk zijn zin en zette eind augustus zijn handtekening onder een vijfjarig contract in Catalonië.

“Iedereen was aangeslagen door zijn vertrek. Wat ik weet is dat ze een overeenkomst hadden met de club. Als Barcelona hem wilde hebben, dan zouden ze niet in de weg gaan liggen”, vertelt Aubameyang tegen RMC. “Hij ging een beetje te vroeg in staking, maar hij is mijn vriend, ik neem hem niets kwalijk. Ik begrijp het helemaal. Het is zijn droom.”

Dembélé speelde slechts één jaar bij Dortmund, maar maakte dusdanig veel indruk dat Barcelona interesse toonde. Aubameyang denkt niet dat de twintigjarige vleugelspeler het makkelijk gaat krijgen. “Maar hij is iemand die zich snel aanpast. Het zal goed komen met hem, ook al heeft het even tijd nodig vanwege de blessure.”

De Franse international viel in de competitiewedstrijd tegen Getafe al na een half uur uit met een dijbeenblessure, waarmee hij waarschijnlijk drie tot vier maanden zoet zal zijn. “Ik heb met hem gesproken en hij vertelde me dat hij binnen twee maanden terug zal zijn. Ik denk dat hij Barça veel zal gaan brengen”, besluit de steraanvaller van Dortmund.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dembele denkt echt dat ie binnen 2 maanden terug gaat spelen? Tuurlijk, al die dokters, fysio's en specialisten hebben natuurlijk geen idee waar ze het over hebben. Wat weten zij nou

21 september 2017 om 23:10

Misschien weet hij iets over zijn lichaam, dat hij altijd sneller herstelt misschien. Er zit wel verschil in van persoon tot persoon denk ik.

21 september 2017 om 23:46

Uiteraard, maar dubbel zo snel als wat de dokters voorspellen? Lijkt me wel heel erg sterk

22 september 2017 om 02:49

Ik denk dat Barcelona bewust heel voorzichtig is geweest met de prognose. Hetzelfde was met Suarez, die eigenlijk nu nog geblesseerd zou moeten zijn volgens de officiele berichten.

Politiek correct antwoord. Hij kan dembele nooit in de media afkraken. Maar ik geloof niet dat hij het eens is met zijn handelen. Anyways, ik ben blij dat hij is gegaan voor dat mooie bedrag. Voor mijn gevoel gaat yarmolenko sowieso op korte termijn veel meer brengen dan dembele.

21 september 2017 om 22:33

Nouja, ten eerste lijkt Auba me sowieso een vrij chill iemand dus deze uitspraak kan vast gemeend zijn, maar belangrijker nog: hij weet zelf ook hoe het voelt om graag een transfer te willen maken Dus politiek correct of niet, het lijkt me een erg gemeende uitspraak in dit geval.

21 september 2017 om 22:56

Ik twijfel ook zeker niet aan of het gemeend is. Hij zal zich zeker kunnen verplaatsen in dembele. Hij heeft zelf ook die verlangens, alleen is hij volwassener en zal daarom de kinderachtige houding niet goedkeuren en ik kan me niet voorstellen dat die soap in de kleedkamer geen effect heeft gehad. Dus ik vind het een goed en net antwoord, maar ik denk als je hem dit prive zoj vragen hij ook ongenoegen kent over de situatie.

22 september 2017 om 09:33

Er is een gapend karakter verschil tussen Auba en Dembele. Auba gedraagt zich altijd volwassen en steunt de club die hem betaalt, ook loopt het niet als hij het wenst. Dembele heeft zijn plichten tegenover de club tijdens de transfer onderhandelingen ignoreert. Geen professionele houding, maar hij is nog heel jong, misschien wordt die nog volwassen.

Auba zou opzich wel een goeie toevoeging zijn alleen om 100+ te betalen voor hem gaat wel een beetje ver.

22 september 2017 om 00:17

Bij Dortmund doen ze altijd alsof zij de heilige tuin van het voetbal zijn. Maar toch word er werkelijk zelden wat gepresteerd. Jongens als Reus en Götze zijn leuk als hype maar kunnen het gewoon allemaal net niet aan, of het nou aan blessure of iets anders ligt. Jongens als Pusilic, Weigl en Durm moeten daar gewoon na een tijdje weg om de top te halen. Dus Dembele is gewoon slim dat hij wel voor de top kiest die hij bij Dort niet gaat halen

22 september 2017 om 01:15

@busi, zo jij bent zuur richting bvb, wordt regelmatig naar behoren gepresteerd, Dortmund behoort alleen niet in de top 10 ter wereld, dus ze hoeven de CL bijvoorbeeld ook niet te winnen. Verder zegt het genoeg over je kennis van de club als je vindt dat Durm weg moet gaan naar de internationale top.

22 september 2017 om 09:40

Gefeliciteerd, ik heb nog nooit zo'n onvolwassen commentaar over BVB gelezen dan die van jou.

Als je spelers beordeelt geef dan aan wat ze "gewoon allemaal niet aan kunnen". Verder staat BVB inmiddels op plaats 8 in de wereld qua omzet. Alle top talenten, dat zal je toch ook ook hebben gehoord of gelezen, willen naar deze club, omdat het momenteel de beste springplank voor hun verdere ontwikkeling is. De manier van spelen is al jarenlang een feest voor de ogen

Als je denkt, het klinkt zo in jou bericht, dat de supporters niet tevreden zijn met de club, raad ik je een bezoek van een thuiswedstrijd van Borusssia aan.

Natuurlijk neemt niemand hem dat kwalijk. Jezelf zowel sportief als financieel verbeteren, wat is daar nu mis mee.

22 september 2017 om 07:04

Niets, maar de manier waarop is hier ten sprake.

22 september 2017 om 11:38

De manier waarop, de manier waarop... altijd maar dat naar boven brengen. Zo gaat dat eenmaal. Of had je een afscheidslied verwacht van hem? Dembele kwam vorig jaar bij Dortmund als relatief onbekende, en nu hebben ze een bedrag ontvangen dat 1/3 is van hun budget. Als je daar niet blij mee kan zijn, weet ik het ook niet meer.

Vreemd dat Real hem niet gehaald heeft toen Morata wegging... nu zitten we met de gebakken peren (doelpunt armoede)! In Perez we trust, hopelijk heeft ie t bij het goede eind want wij Madrilenen zijn kritische fans met veel passie voor de club

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren