Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aubameyang hint naar transfer: ‘Ik heb het gevoel dat ik dan moet vertrekken’

Laatste update:

Een maand geleden maakte Borussia Dortmund bekend niet te zullen meewerken aan een transfer van Pierre-Emerick Aubameyang, maar inmiddels ziet de wereld er anders uit. De spits flirt in gesprek met RMC openlijk met een vertrek. Een terugkeer bij AC Milan lijkt echter uitgesloten, want i Rossoneri versterkten zich zondag met Nikola Kalinic.

Het contract van Aubameyang loopt nog vijf seizoenen door, maar hij wil stappen zetten. De Gabonees denkt dat in Dortmund niet te kunnen doen, hoewel hij hinkt op twee gedachten. Enerzijds zegt Aubameyang 'zeker' te moeten vertrekken als hij wil doorgroeien, anderzijds wil hij tijd om na te denken over zijn toekomst. "Ik vraag me nog steeds af of ik moet vertrekken of niet."

"De club en de fans zijn fantastisch, maar ik heb het gevoel dat ik moet vertrekken, als ik wil doorgroeien. Die vraag blijft me bezighouden", geeft Aubameyang toe. "Ik heb tijd nodig om erover na te denken. Ik ben 28 en ik moet nu doorgroeien. Als ik wegga, dan ga ik naar een club waar ik regelmatig speel."

De Engelse media vatten zijn uitspraken op als een boost voor Chelsea, dat met Aubameyang in verband wordt gebracht. De kampioen van Engeland heeft zich weliswaar versterkt met Álvaro Morata, maar zou nog steeds overwegen een poging te wagen. Aubmeyang werd vorig seizoen topscorer van Duitsland met 31 doelpunten. Zaterdag kwam hij nog tot scoren in de seizoensopener tegen VfL Wolfsburg (0-3), terwijl Aubameyang een hattrick maakte in het bekerduel met Rielasingen-Arlen (0-4) en scoorde tegen Bayern München in het na penalty's verloren duel om de Super Cup.

Denk je dat Pierre-Emerick Aubameyang gaat vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou het nog steeds een stunt vinden als Liverpool hem weet te strikken, maar gaat nooit gebeuren. Chelsea lijkt me ook sterk, aangezien die ook al Morata voor een flink bedrag gehaald hebben. Auba had natuurlijk gehoopt op Real, maar die selectie is al zo sterk en Benzema doet het enorm goed op het moment. Misschien City in plaats van Aguero. Weliswaar een wereldspits, maar elk seizoen minstens tien wedstrijden geblesseerd. Nee, denk dat hij nog een seizoen bij Dortmund blijft.

21 augustus 2017 om 12:25

Vergeet niet dat ie ook op de flank kan he. Willian, Pedro en Hazard hebben gewoon geen waardige stand in, ik zou het toejuichen als ie het samen met hun uit komt vechten. Zeker in de CL is dat nodig. En zoals we gister zagen zou het ook goed uitkomen om hem als extra spits te hebben.

Misschien wel iets voor Monaco. Maar denk niet dat hij dat als een stap hogerop ziet.. Dan kan hij beter blijven, speelt ie tenminste

Ben bij hem wel echt benieuwd hoe lang hij zijn snelheid nog behoud. Dat atletische en met name zijn snelheid zijn toch zijn voornaamste kracht. Betwijfel dan ook of er al te veel overblijft als hij trager gaat worden. Zou dit seizoen dan eigenlijk al weg moeten gaan om nog een paar jaar op topniveau te kunnen spelen, maar dan alleen naar een absolute topclub. Die zijn echter allemaal al prima bezet op zijn positie. Hoewel Liverpool wel een mooie club is, vind ik ze niet echt beter dan Dortmund op dit moment en zou voor Auba dan ook zonde zijn daarheen te gaan (hoewel hij daar wel een kwaliteitsinjectie zou betekenen en misschien een kettingreactie kan ontketenen daar).

21 augustus 2017 om 15:16

Ik denk dat als Aubameyang zelfs als ie langzamer word nog steeds 1 van de snelste spitsen is, hij is behalve zijn snelheid ook verder gewoon een topspits.

21 augustus 2017 om 16:08

Als hij iets inboet in snelheid misschien wel inderdaad. Dan is t bij hem wel hopen op behoud van lichtvoetigheid en explosiviteit ed wat vaak wel een stuk minder wordt bij het ouder worden. Daar ben ik dan meer benieuwd naar bedoelde ik 😉

Een terugkeer bij AC Milan lijkt echter uitgesloten, want i Rossoneri versterkten zich zondag met Nikola Kalinic.

Kalinic is vooral gehaald om het vertrek van Carlos Bacca op te vangen. Met André Silva en Cutrone hebben we 3 spitsen, maar indien we 3-5-2 willen gaan spelen, zal je toch nog een extra spits erbij moeten hebben, daar Cutrone een talent is en fijn om op de bank te hebben.

Indien Aubameyang komt, zou hij zeker in de basis spelen met André Silva of Kalinic naast zich.

Aubameyang moet lekker gaan naar Liverpool, dan nog van dijk halen en dan heb je echt een goed team die ook voor het kampioenschap gaat. Coutinho mane salah firmino en aubameyang is echt gruwelijk

21 augustus 2017 om 13:08

Ik vind Liverpool op dit moment geen stap hogerop tov Dortmund. Vind ze aardig gelijkwaardig aan elkaar.

21 augustus 2017 om 13:45

Gelijkwaardig? Op basis van de laatste 5 jaar vind ik Dortmund (zeker Europees) Veel beter. Ze horen in de categorie ploegen net onder de (absolute) top samen met City, Chelsea, PSG, Atletico onder Bayern, Real, Barca & Juve

Als je nog een contract hebt van 5 jaar, neem ik aan dat je dat contract met je volle verstand hebt getekend. Ik snap die voetballers van vandaag echt niet meer. Naar waar wil hij dan gaan? Juve? Bayern? Barca? City? United? Chelsea? Al deze clubs gaan hem niet halen. Wat is er mis met Dortmund? Elke thuiswedstrijd 80 000 man, waar ga je dat meemaken.

21 augustus 2017 om 12:55

Hoezo snap je dat niet, ze tekenen een contract om meer geld op te strijken en ontvangen een teken bonus (meestal 6 cijfers bij zulke topspelers). Spelers die erg gewild zijn krijgen zo hun zin en geld. Daarbij denk ik dat Aub een stap hoger kan als Dortmund. Ik zou hem graag vertrekken naar een topclub. Hij is klaar bij Dortmund als je het mij vraagt.

21 augustus 2017 om 15:10

Danku voor de uitleg, zucht...

Ik bedoel dat ik niet snap dat je dan verlengt met liefst 5 seizoenen. Pak dan 2 seizoenen ofzo. Ik vraag me gewoon af welke topclub. Transferperiode is nog iets meer dan een week open dus je weet maar nooit. Maar nu is het wel te laat voor hem om te vertrekken, dat had ie in juli moeten doen dan. Dortmund wil niet Dembele en ook nog eens hun beste speler verliezen.

21 augustus 2017 om 12:55

Hij zegt het niet maar iedereen denkt het wel: die wil prijzen pakken voor het te laat is. De schaduw van Bayern blijft maar voor een beperkte tijd leuk, hoe jammer dat ook moge wezen.

21 augustus 2017 om 13:30

Helaas betekent een contract op vandaag helemaal niks meer. Als zelfs 222 miljoen afgekocht mag worden en financial FairPlay hier niets mee doet, kun je alles kopen wat los en vast zit. Het boeit clubs echt niet hoe lang iemand verbonden is aan een club. En het is ook nog eens een machtsspelletje. Zo van: staat deze speler nog 6 jaar onder contract? We halen hem toch! Dat zien ze dan als een grote stunt, maar de hele voetbalwereld lacht zich suf. En het wordt in de toekomst nog gekker als de Financial FairPlay hier niks mee doet

Hij mag gewoon niet weg bij Dortmund. Als Ous weggaat al helemaal niet. Punt uit.

Benieuwd of die nog gaat, AC Milan heeft zich net versterkt met Kalinic en voor de rest is er geen club die hard op zoek is naar een spits, De clubs die dat wel doen hebben waarschijnlijk geen kans om hem te halen. Denk dat die nog blijft aangezien die gelukkig niet naar China wil

Kom maar naar Newcastle ! Gegarandeerd dat je aan spelen toekomt !

Maar ik denk niet dat hij voor 1-sep nog vertrekt. Dortmund laat waarschijnlijk Dembele al gaan, maar niet 2 van hun sterren...

Ik denk dat hij nergens zo succesvol kan zijn als bij Bvb,
Nergens zal hij zo veel intikkers krijgen.

Hopelijk blijft hij bij Bvb. Zou jammer zijn als er weer een topper voor de breedte vertrekt naar het zelfde rijtje clubs dat zo ongeveer alle wereldspelers onder contract hebben staan.

Hij scoort veel, ja zeker, maar ik heb bij hem altijd het idee dat er net zoveel kansen naast gaan. Geweldige speler, heel snel en gevaarlijk, maar niet één van de beste killers in de spits. De ploegen die echt een stap omhoog zijn van Dortmund (en dat zijn er echt niet veel) hebben allemaal al echte topspitsen, en ik denk dat hij in Engeland misschien minder zou slagen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren