Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Atlético winkelt voor 30 miljoen in Barcelona en lijkt Daley Blind te vergeten

Laatste update:

Atlético Madrid heeft zich verzekerd van de komst van Mario Hermoso. Los Colchoneros maken donderdagmiddag melding van het aantrekken van de centrale verdediger, die overkomt van Espanyol en zich voor vijf jaar aan zijn nieuwe werkgever verbonden heeft. Met de transfer van de 24-jarige Hermoso is naar verluidt dertig miljoen euro gemoeid.

Atlético was al geruime tijd bezig met de komst van de stopper en bereidde zich in de afgelopen weken zelfs voor op het afketsten van de deal. In de Spaanse pers werd Ajax-verdediger Daley Blind daarom naar voren geschoven als alternatief, maar nu de deal met Espanyol toch tot een succesvol einde is gebracht lijkt hij uit beeld te zijn verdwenen.

Hermoso wordt naar het Wanda Metropolitano gehaald om het vertrek van Diego Godin en Lucas Hernández op te vangen en de verwachting is dat de verdediger, die ook als linksback uit de voeten kan, aankomend seizoen het centrale duo gaat vormen samen met José María Giménez. De geboren Madrileen maakte in het verleden deel uit van de jeugd van stadsgenoot Real Madrid en verliet de Koninklijke twee jaar geleden transfervrij voor Espanyol.

Bij de tweede club van Barcelona maakte hij afgelopen seizoen een prima indruk en eind vorig jaar volgde ook zijn debuut voor de Spaanse nationale ploeg. Hermoso is na Felipe (FC Porto), Renan Lodi (Athletico Paranaense) en Kieran Trippier (Tottenham Hotspur) al de vierde nieuwe verdediger voor Atlético. Daarnaast werden ook Héctor Herrera (FC Porto), Ivan Saponjic (Benfica), Marcos Llorente (Real Madrid) en recordaankoop João Félix (voor 126 miljoen overgenomen van Benfica) voor andere posities aangetrokken, terwijl de huur van Álvaro Morata (Chelsea) voor 56 miljoen wordt omgezet in een permanente transfer.

Een goede aanwinst voor Atlético Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoe komen zij aan al dat geld joh? Oké 120 voor griezmann maar die alweer uitgegeven aan felix. De rest is bij elkaar toch een slordige 120 miljoen!

18 juli 2019 om 14:20

Rodri oa verkocht aan Manchester City voor zo’n 70miljoen.

18 juli 2019 om 14:20

Lucas 80m Rodri 70m griezmann 120m

18 juli 2019 om 14:20

Rodri en Lucas hebben samen bijna 200 miljoen opgeleverd.

18 juli 2019 om 14:27

Spelers verkocht,sponsors en ze komen altijd ver in de CL

18 juli 2019 om 14:43

Ze kwamen altijd ver in de UCL. Laatste 2 seizoenen 3de geëindigd in de poule en dit seizoen uitgeschakeld in de laatste 16. Ik denk dat Atleti niet meer ver gaat komen de komende jaren. Liverpool, City en Psg nemen het over van o.a. Bayern, Atleti etc.

18 juli 2019 om 14:48

PSG, really? Die spelen helemaal niets klaar en zijn als de dood dat Neymar en Mbappe binnen nu en volgend seizoen zullen vertrekken. Ligue 1 heeft 0,0 aantrekkingskracht en dat speelt PSG gewoon parten. Atletico heeft weer wat te bewijzen uiteraard, maar PSG heeft nog veel meer te bewijzen. Atletico heeft tenminste finales gespeeld, al dan niet Europa League ipv Champions League.

18 juli 2019 om 14:49

Het was wel duidelijk dat Atleti een schoonmaak nodig had. Die is er nu weer geweest, dus hopelijk kunnen we nu weer knallen!

Gelukkig, ook Blind blijft dus nog een jaartje, al was ik ook niet bang dat hij zou vertrekken. Veel wisselingen bij Atletico, ben benieuwd of ze verder gaan op hun succesvolle ‘beton’voetbal of dat ze wat meer de voetballende kant op gaan. Wel goed ingespeeld op het vertrek van basisspelers.

Top! Na wat matige transfers van Morata, Felipe en Trippier, nu weer een goede. Deze jongen is erg vergelijkbaar met Lucas Hernandez en is dus de ideale opvolger. Hij is linksbenig en kan zowel in het centrum als op linksback spelen, hij is sterk in de lucht en bovendien heel snel. Ook is hij nog maar 24 jaar oud, dus er zit nog genoeg potentie in. Ook goed voor het Spaanse karakter van de club, dat hij basisspeler is in het nationale elftal van Spanje speelt. Hij kan de komende jaren een sterk duo vormen met Giménez. Als Alex Telles ook nog word gehaald is de selectie wel rond. Helemaal tevreden ben ik niet, maarja ik laat me verassen.

18 juli 2019 om 14:21

Ja dit is een geweldige aankoop, ik hoop ook stiekem op James..😅

18 juli 2019 om 14:34

Ik zou niet weten waar we James met Lemar en Félix moeten neerzetten. Koke ga je ook niet op de bank zetten. Hij is immers onze Capi geworden.

18 juli 2019 om 14:22

Mij lijken Grimaldo of gaya leuke opties om toch in de Spaanse sferen te blijven, vooral Grimaldo is erg goed. Telles zou natuurlijk ook top zijn, daar niet van.

18 juli 2019 om 14:33

Zeker waar. Grimaldo is in defensief opzicht nog beter wat moet verkeerd is als je Lemar wat meer vrijheid wilt geven aan de linkerkant. Echter is hij in aanvallend opzicht wel een stuk minder dan Alex Telles.

18 juli 2019 om 14:37

Zouden ze echt nog meer voor de verdediging gaan halen? Lodi en Felipe, is dat echt 45 miljoen euro die voor de bank gehaald is?

18 juli 2019 om 14:50

Grimaldo heeft een fantastische trap, dus qua voorzetten moet dat wel goed komen. Allround zal Telles in aanvallend opzicht - dribbel, actie, pass, etc. - misschien beter zijn, maar Grimaldo is ook een stuk jonger. Beide zouden een goede vervanger van Luis zijn!

18 juli 2019 om 14:50

Als Real en Barça spelers als Militão, Mendy, Semedo en Umitit op de bank heeft zitten, lijken mij Lodi en Felipe op de bank geen overbodige luxe.

18 juli 2019 om 14:51

Ik moet je ook heel eerlijk bekennen dat ik niet heel veel van Grimaldo heb gezien. Ik hoop in ieder geval een van de twee te zien!

18 juli 2019 om 15:04

Is Telles al zeker? Ik als Bayern fan ben blij dat Atleti hun goed heeft versterkt ( in mijn ogen), vind het een erg leuke club! Hermoso is idd een zeer goeie CV die in mijn ogen veel meer waard is. Ik vind Trippier zeker een degelijke back en denk dat hij bij Atleti zeker een pluspunt kan zijn..
kijk er naar uit om Atleti ah werk te zien! Kan je mij iets meer vertellen over Roca van Espanyol? Zou een akkoord hebben met Bayern en zag hem paar keer spelen en deed me denken aan busquets/alonso qua passing( crosses alonso). Xabi Alonso zou hem ook hebben aangeraden bij Bayern..

18 juli 2019 om 16:00

Bedankt! Ik moet zeggen dat ik Bayern ook altijd wel een sympathieke club heb gevonden. Ze gaan (vooralsnog) niet mee in de transfergekte en hebben echt hun eigen cultuur. Laast hadden ze ook wedstrijd georganiseerd om een volksclub uit de derde divisie uit geldpoblemen te halen. Dat zijn dingen die Bayern toch wel sympathiek maken. Mijn voorkeur gaat echter wel uit naar BVB, aangezien ze qua club meer op Atlético lijken. Een beetje een rebelse club die ingaat tegen de grote baas (Bayern). Dat stadion is natuurlijk ook echt prachtig, met Die Gelbe Wandt). On: Telles is helaas nog niet zeker. Echter is zijn afkoopclaule 35 miljoen en dat vind ik vrij weinig voor zo'n goede back. Ik kan je helaas niet veel meer vertellen over Roca, want ik heb hem zelf ook maar een paar keer zien spelen. In die keren dat ik hem zag, maakte hij wel indruk. Hij kan goede (lange) ballen geven en is verdedigend ook heel sterk. Misschien een goede opvolger van Javi Martinez? Met Tolisso - Roca - Thiago heb je wel een heerlijk middenveld met veel voetbal. Ik ben benieuwd!

Goede aankoop zeker blij mee ik hoop dat we dit jaar weer mee kunnen strijden om de titel er staat wel een vrij nieuw elftal. Dit is trouwens de perfecte vervanger van lucas hernandez. Ik denk dat arsenal ook wel baat had gehad bij deze speler

De verdediging zal er aankomend seizoen denk ik zo uitzien; Telles (Lodi back-up) - Hermoso (Montero back-up) - Giménez (Felipe back-up) - Trippier (Arias back-up). Het middenveld; Lemar (Vitolo back-up) - Saúl (Herrera back-up) - Llorente (Partey back-up) - Koke (Correa back-up). De aanval; João Félix (Correa back-up) - Morata (Costa back-up). Hierbij zullen Telles en voornamelijk Trippier hoog opkomen en over Lemar en Koke heenkomen met gevaarlijke voorzetten. Lemar zal meer in het centrum zwerven zoals hij dat ook bij Monaco deed, en Koke zal aan de rechterkant als spelverdeler fungeren. Llorente en Saúl zullen een schild voor de defensie vormen, en Félix zal rondom Morata rond 16 van d tegenstander zwerven. Achterin staat het met houthakker Giménez en de snelle, technische Hermoso ook heel sterk. Al helemaal omdat daarachter de enige echte "Obli Oblak" staat. Vamos!

18 juli 2019 om 14:41

Op papier ziet het eruit als een top selectie! De enige posities waarbij ik mijn vraagtekens heb zijn de flankspelers. Ik ben niet zo gecharmeerd van vitolo. Als die bijvoorbeeld verkocht kan worden en een betere flankspeler gehaald wordt, dan zie ik atleti wel strijden om de landstitel. Ook al heeft real en barca ook goede spelers gehaald.

18 juli 2019 om 14:47

Geen Savic achterin? En zit Kalinic ook niet bij Atletico?

18 juli 2019 om 14:53

Hermoso lijkt mij een veel betere aanvulling op Giménez, dan Savic. Verder is Kalanic echt onder het niveau van Atlético, dus die kan beter naar een subtopper als Eintracht ofzo.

18 juli 2019 om 17:31

Geruchten gaan dat Costa nog gaat vertrekken. Hoop dat er misschien nog iemand gehaald kan worden die beter is dan Morata. Ook zou ik Grimaldo ipv Telles niet erg vinden! Hoor er niet veel over maar een linksback is hard nodig

Prima transfer. Savic is er ook nog dus ik weet niet of hij in de basis gaat staan maar het is wel een betrouwbare verdediger die ook als linksback kan spelen. De selectie is nu eigenlijk wel compleet als Filipe Luis blijft dus alles wat er nu bij komt is mooi meegenomen. Tenzij er nog iemand vertrekt natuurlijk.

Kunnen we AUB stoppen met transfers? Ik krijg teveel zin in het nieuwe seizoen hierdoor. Dit gaat een seizoen worden waar het tot het einde gestreden wordt om het kampioenschap. Atletico gaat echt hard deze zomer met Joao Felix, Llorente en nu Hermoso. Wij met Hazard en Jovic uiteraard en Barca met Griezmann en Frenkie (heel miss nog Neymar erbij). Ik hoop dat Zizou ons weer aan de prijzen helpt, maar 1 ding is zeker: Als de CL dit jaar niet gewonnen wordt door een Spaanse club, eet ik mn schoen op.

18 juli 2019 om 14:55

Maar vergeet niet dat we met het vertrek van steunpilaren als Luis, Godin, Griezmann en toekomstige steunpilaren Rodri en Lucas enorm verzwakt zijn. Ik moet het allemaal nog maar zien bij Atleti. Real heeft wel een prachtig team staan. Dat geldt ook voor Barça, maar ik vind Valverde een enorm matige trainer. Alles hangt van Messi af.

18 juli 2019 om 14:56

De selectie van Barcelona is imo te oud. Messi, Suarez, Busquets, Pique, Alba.. Allemaal belangrijke spelers die (langzaam) richting einde gaan. Er is vers bloed nodig en Dembele + Coutinho hebben dat helaas voor hen (nog) niet kunnen brengen. Real heeft vorig seizoen enorm lopen slapen door Ronaldo niet te vervangen, maar ook Modric, Ramos, Marcelo, Benzema, etc. komen langzaam richting hun einde. Tel daarbij op dat Juventus goed bezig is, het project van Pep bij City alleen nog de CL mist en Liverpool niet verzwakt is. Nee, het is alles behalve een zekerheid dat een Spaanse ploeg de CL gaat winnen.

18 juli 2019 om 16:54

Helemaal mee eens! Alles klopt aan wat je zegt in mijn optiek.

18 juli 2019 om 19:08

En 12,5 miljoen euries van Hermoso's bedrag gaat ook nog eens naar Real hehe.

@ The Maestro "real heeft wel een prachtig team staan. Dat geldt ook voor Barca".
En even later zeg je ""alles hangt van Messi af".
Dat vind ik een knappe analyse.........

18 juli 2019 om 15:34

Ik bedoel daarmee; ze hebben een selectie met prachtige spelers, maar Valverde zet het tactisch zo neer dat alles van Messi moet afhangen.

18 juli 2019 om 16:30

Ik vind jouw analyse veel knapper, want een club kan nog steeds een prachtige selectie hebben ondanks dat alles om Messi draait.........

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren