Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Atlético Madrid strikt back en maakt weg vrij voor toptransfer

Laatste update:

Atlético Madrid heeft met Granada overeenstemming bereikt over de transfer van de felbegeerde Guilherme Siqueira. De 28-jarige Braziliaan, die het beste tot zijn recht komt als linksachter, wordt overgenomen van Granada. Hij tekent voor vier seizoenen bij de kampioen van Spanje. Het voorbije seizoen speelde Siqueira op huurbasis voor Benfica. Naar verluidt betaalt Atlético tien miljoen euro voor de verdediger.

/

Nu Siqueira binnen is bij Atlético Madrid, lijkt het slechts een kwestie van tijd tot Filipe Luis naar Chelsea verkast. De Braziliaans international wordt al geruime tijd in verband gebracht met de club van manager José Mourinho. De verwachting is dat er met die transfer circa 25 miljoen euro gemoeid zal worden.

Siqueira stond de voorbije vier seizoenen onder contract bij Granada, maar het laatste jaar werd hij verhuurd aan Benfica. Daar kwam hij in competitieverband tot achttien wedstrijden in de basisopstelling. Benfica heeft in de persoon van de 26-jarige Djavan van Académica al een opvolger gevonden.

Wie is beter?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eerlijk gezegd is 10 miljoen wel veel voor deze Linksback, zag hem in de finale Europa League met benfica, vond hem niet echt wauw, maar het is wel duidelijk dat Atletico miljoen gaat ontvangen van Chelsea

6 juni 2014 om 15:31

Wat voor typr speler is djt

6 juni 2014 om 16:22

Jonge, als je hem hebt gevolgd dan weet je dat dit echt een hele goede back is hoor! Enorme drive naar voren, verdedigend is ie nog onstabiel en pakt ie veel kaarten. Maar aanvallend absoluut een van de beste linksbacks op dit moment hoor.

6 juni 2014 om 16:23

Dus die 10 miljoen betaalde atl Madrid met een lach hoor. Gewoon juiste bedrag voor deze speler.

6 juni 2014 om 17:32

Vind 10 miljoen best veel voor een 'verdedigend nog onstabiele' back van 28 jaar..

Kan iemand mij uitleggen waarom hij verhuurt wordt aan Benfica door een relatief kleine club als Granada?

6 juni 2014 om 14:10

Volgens mij wou hij niet nog een jaar voor Granada uitkomen, maar op dat moment was er niemand die de transfersom wilde betalen en dus werd hij verhuurd.

6 juni 2014 om 14:11

Uitleenbeurt met aankoopoptie die niet word gelicht

Goede aankoop van Atleti. Wel jammer dat Filipe Luis nu waarschijnlijk vertrekt.

Kijk, dat is een mooie bericht. Goeie linksback nu voor ons. Varane en Fabregas nog binnen halen en we zijn klaar voor het nieuwe seizoen. Het liefst manzukic ook nog erbij

6 juni 2014 om 14:11

Ik denk dat een spits toch een stuk belangrijker is dan Varane hoor.

6 juni 2014 om 15:33

Varane had het nog aan de stok met Simeone! In de cl-finale

6 juni 2014 om 21:26

Hij heeft het over Varane naar chelsea....

6 juni 2014 om 14:31

Hahaha waarom zou Varane ooit naar Chelsea gaan? Speelt een prima aantal minuten bij Real, die net de CL gewonnen hebben.

6 juni 2014 om 17:33

Ik ben zelf ook voor Chelsea en zou Varane daar dolgraag zien maar ik zie die overstap niet gebeuren. Zie Varane best wel 10-15 jaar bij Real spelen.

Waarom gaat Chelsea niet voor Shaw? Dat lijkt de ultieme match. Waarschijnlijk té jong en avontuurlijk voor Mourinho

6 juni 2014 om 14:24

Omdat hij al naar Utd gaat perhaps?
Daarnaast moet Shaw zich nog bewijzen, en is stukken duurder dan Filipe.

6 juni 2014 om 14:36

Als Chelsea hoger dan United biedt en Shaw is een Chelsea fan komt hij echt wel naar Chelsea. Shaw heeft zich al bewezen in de PL wat Felipe nog niet heeft gedaan en Shaw kan nog zo'n 15 jaar mee in tegenstelling tot Felipe die al 28 is.

Straks zitten er maar twee Engelsen in de CFC selectie, dat kan toch niet.

6 juni 2014 om 14:47

Ieder speler van Atletico zal slagen in de Bpl. Atletico speelt ook niet echt typisch Spaans voetbal. Shaw kan weliswaar 15 jaar mee, maar Felipe Luis is op dit moment beter. Als hij oud wordt dan haal je een vervanger die beter is dan Shaw. Ik denk echt dat er betere talenten zullen zijn dan Shaw.

6 juni 2014 om 14:52

alles moet goed afgewogen worden , eigenlijk opgeteld worden , bekijken wat ze willen halen en voor welke prijs en dan de rekensom maken om niet boven de FFP grenzen te komen ! shaw is zeker goed en bekwaam maar gaat boven de 30 milj euro dat zal de reden zijn denk ik toch .

Waarom wordt er, wanneer het over Filipe Luis gaat, nooit vermeld dat Ajax ooit een verkeerde keuze heeft gemaakt om hem geen contract aan te bieden toen hij een jaar bij Ajax speelde. Wanneer er een speler. Stel dat Ajax al die afgelopen jaren hem als linksback zou hebben ipv Blind/boilesen en nu dat bedrag zouden kunnen ontvangen. Grote fout geweest!

6 juni 2014 om 14:27

Zo kan je een heel lijstje samenstellen. Hetzelfde met Bastos toen bij Feyenoord.

6 juni 2014 om 14:28

Omdat Felipe in zijn Ajax tijd nog niet kon overtuigen en hij geblesseerd raakte. Achteraf jammer aangezien hij nu uitgegroeid is tot een hele goede speler maar zo gaat dat nou eenmaal. Ik denk dat je niet per se van een fout kan spreken. Sommige spelers zijn laatbloeiers of spelen bij sommige clubs goed en komen ergens anders niet uit de verf.

6 juni 2014 om 14:48

Het is wel degelijk vermeld toen d'r tijd dat Ajax een fout maakte gezien hij toen al indruk maakte bij ik meen Deportivo. Maarja zo kan je bij iedere Eredivisie club wel zo'n fout ontdekken of zelfs meerdere. Dat had bijvoorbeeld Feyenoord ook ooit met Michel Bastos en de ruil qua transferrechten tussen Fred en Magrao

6 juni 2014 om 15:16

onderstaande artikel stond het al in vermeld, ik als Ajax suporter zit er niet op te wachten dat dit elk stuk over hem weer wordt vermeld aangezien dit niet heel postief is.
Jammer dat ze hier een kans hebben gemist bij ajax.

http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=215619

Je gaat er wel op achteruit want Filipe Luis is echt een wereldback. Jammer voor Atletico.

Ehh Chelsea wie wil je nog meer?

Alles in de lijn der verwachtingen. Flinke bedragen voor beide spelers !

Van Aanholt weet nu ook voldoende en zal op zoek gaan naar een nieuwe club. In Arnhem is hij welkom, waar hij dan met Achenteh de concurrentie aan moet gaan.

Het is een groot gemis! Felipe Luis is in mijn ogen een onderschatte LB die in het rijtje van de beste Lb's hoort. Gelukkig gaan we nu in de PL van hem genieten. Wel erg zonde voor Atletico.

slecht nieuws voor patrick, dan gaat felipe luis wel naar the blues..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren