Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Atlanta United en Frank de Boer bekeren verder na winst in waterballet

Laatste update:

Atlanta United heeft de kwartfinales van het toernooi om de US Open Cup bereikt. Het team van trainer Frank de Boer zegevierde op een nogal verregend veld met 2-3 over Columbus Crew. De Boer deelde basisplaatsen uit aan Justin Meram en Brandon Vázquez, die vorige week beiden sterk invielen, en liet de van het WK Onder-20 in Polen teruggekeerde Ezequiel Barco ook aan het startsignaal verschijnen.

Het duel was nog geen vijf minuten oud toen Vázquez een fout in de verdediging afstrafte en Atlanta aan de leiding bracht. Minder dan tien minuten later verdubbelde het team van De Boer de voordelige marge: na een corner van Barco ontsnapte Miles Robinson aan de aandacht van zijn bewaker en kopte hij de bal via de grond tegen de touwen. Het was voor de centrumverdediger zijn eerste goal ooit voor Atlanta United.

Een aansluitingstreffer van David Accam in de veertigste minuut zorgde ervoor dat het duel ook na rust spannend zou blijven. Vázquez zette na ruim een uur spelen de 1-3 op het scorebord: hij zette goed door op links en na een goede beweging verschalkte hij doelman Jon Kempin met een lage inzet. Het slotakkoord kwam uiteindelijk op naam van Brad Guzan, die een laag schot van Waylon Francis door de regen en de modder niet goed beoordeelde.

Een kwartier voor tijd werd het duel liefst vijftig minuten gestaakt. Na de hervatting van het duel slaagde het team van De Boer erin om de voorsprong vast te houden. Door de zege stuit Atlanta United op 10 juli op de winnaar van het duel tussen Saint Louis en FC Cincinatti.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker Frankie snoer al die bashers hier de mond! Held!

19 juni 2019 om 08:23

Snoert de mond? Sorry hoor maar die gast is van ajax naar inter naar crystal naar Amerika gegaan. Elke keer stap bergafwaarts. Laten we vooral niet weer doen alsof hij weer de genie is.

19 juni 2019 om 09:28

Hij is en blijft een genie, 4titels met slecht spelersmateriaal en als voetballer een legende bij leven. Eer je helden!

19 juni 2019 om 11:56

Ja kampioen van de armoede... al die andere teams hadden een nog dramatische selectie dan Ajax.

19 juni 2019 om 12:01

Nee die uitwedstrijden onder de geroemde peter bosz waren geweldig. Ik kan je heel heel verl supergoedevwedstrijden onder frank de boer opnoemen maar dat zijn r teveel nu geen tijd

Lijkt alsof de boer het toch aardig op de rit begint te krijgen. Jammer dat hij al uit de noord/midden Amerikaanse champions league ligt. Laat hem daar nog een paar jaartjes blijven, hij kan nog lang zat trainer zijn. Misschien is de MLS ook wel wat voor gio?

Wel vreemd dat ze nog spelen. Het Amerikaans elftal doet mee aan de CONCACAF en je hebt de Copa America waar toch ook veel spelers uit de Amerikaanse competitie aan mee doen. Maar voor Frank goed dat hij weer begint te winnen, het leek er in het begin op dat hij faliekant zou falen daar in Amerika.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren