Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aston Villa weer negatief in het nieuws: 'Een belediging voor de fans'

Laatste update:

Aston Villa komt dit seizoen eigenlijk alleen maar negatief in het nieuws. De hekkensluiter van de Premier League kan aankomend weekend degraderen naar de Championship, maar Gabriel Agbonlahor zal daar niet bij zijn: de aanvaller is twee weken niet beschikbaar voor interim-manager Erick Black, omdat hij niet fit is. Hij is door de clubleiding op een persoonlijk trainingskamp gestuurd.

/

Op Twitter wordt er woedend gereageerd door supporters van Villa, die niet kunnen begrijpen hoe een speler van 29 jaar oud in april niet fit genoeg kan zijn om wedstrijden te spelen. Agbonlahor is niet geblesseerd, hij heeft er gewoon met de pet naar gegooid, zo lijkt het. “Wat een verspilling van talent en een belediging voor de fans”, briest een supporter.

Een andere fan adviseert de clubleiding om Agbonlahor voorlopig maar even geen salaris te betalen; weer een andere supporter is in ieder geval blij met de berichtgeving van Villa. “Villa probeert het nu niet eens meer te verbergen. Het werd wel eens tijd dat er spelers werden gepresenteerd als lui. Goed werk van de club.”

Agbonlahor kwam eerder deze maand ook al eens in opspraak, toen hij tijdens een uitstapje in Dubai werd gefotografeerd terwijl hij aan een waterpijp lurkte. De aanvaller ontbrak daardoor tegen Chelsea, maar werd verder niet gestraft. Aankomend weekend speelt Villa tegen Manchester United, maar Agbonlahor is er dan dus weer niet bij.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Echt zonde voor Aston Villa. Ze zijn hoe dan ook gedoemd
Off: Weet iemand hoe Adama Traore speelt bij Aston Villa? Of bankt hij alleen maar?

14 april 2016 om 16:53

Volg de bpl wel maar heb hem heel weinig gezien eerlijk gezegd, veel bank dus.. schijnt wel een groot talent te zijn maar bij een team die zo slecht draait is het op zo'n jonge leeftijd ook niet makkelijk om goed te spelen

14 april 2016 om 16:57

Nou ze hebben vorig jaar veel goede spelers laten gaan (vlaar, Benteke en Delph) en er is niks van die kwaliteit terug gekomen, dus dan gaat het slecht

Dit is niet echt concreet; wat wordt er bedoeld met niet fit. Heeft overgewicht of revalideert hij niet snel genoeg?

misschien is agbonlahor wel terecht verontwaardigd omdat de club al enkele jaren zijn sterkhouders voor veel geld laat vertrekken en dat er geen spelers voor in de plaats komen die enig niveau hebben om in de PL hun mannetje te staan !
nog niet zolang geleden was AV een degelijk team met een moeilijk uiteen te spelen blok nu is AV een makkie met spelers die totaal niet mee kunnen in de PL ....
agbonlahor is al een behoorlijk aantal jaren een steunpilaar van de club maar zal het nu wel even moeilijk hebben met zulk een slecht management dat blijkbaar de schuld enkel bij de spelers legt en zichzelf de hand boven het hoofd houdt terwijl net daar het probleem het grootst is !!

14 april 2016 om 17:23

Mmh. Ook al zijn je ploegmaats geen sterren, de club betaalt jou een heel mooi loon en verwacht dat je je inzet in om het even welke omstandigheden.

15 april 2016 om 15:54

volkomen mee eens maar mij lijkt het echt wel ontmoedigend dat je in zulke situatie en sfeer geraakt en dan kan je het wel eens laten hangen zeker als je de situatie zag aankomen en dat er niet adequaat werd op gereageerd .... correct ? neen maar wel menselijk.

15 april 2016 om 16:41

We zijn het denk ik eens. Het bestuur faalt al jarenlang en de uiteindelijke degradatie was onvermijdelijk, dat werkt ontmoedigend voor een speler. Toch is het niet acceptabel, niet professioneel.

Oh, dat wist ik nog niet. Wat een eer! We mogen Villa naar de Championship schieten!

Even zonder gekkigheid, ik vind het doodzonde want ik heb altijd een zwak gehad voor Aston Villa en zo'n club verdient zo'n roemloze aftocht niet. Hopelijk gaat de hele club snel op de schop en keren ze zo snel mogelijk weer terug in de Premier League. Dat ze niet hetzelfde lot mogen treffen als bijvoorbeeld een Nottingham Forrest.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren