Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Assistent Ancelotti, Benítez, Mourinho, Hiddink en Conte promoveert eindelijk’

Laatste update:

Chelsea overweegt om Steve Holland te benaderen voor de functie van manager, zo schrijft de Daily Mail zondagavond. De huidige assistent-bondscoach van Engeland was jarenlang onderdeel van de technische staf bij the Blues en is vooral daarom in beeld als opvolger van Maurizio Sarri. De huidige manager van de Londenaren vertrekt deze week waarschijnlijk naar Juventus.

Chelsea verwacht een problematische zomer. Eden Hazard staat op het punt staat om naar Real Madrid te vertrekken, terwijl de kersverse Europa League-winnaar vanwege het opgelegde transferverbod geen vervanger mag aantrekken. In januari bereikte de club een akkoord met Borussia Dortmund over de overgang van Christian Pulisic, maar bij die ene aankoop zal het voorlopig blijven. Daarom zal Chelsea komend seizoen afhankelijk zijn van de spelers die het al binnen de gelederen heeft.

Holland is door zijn jarenlange dienstverband bij de club goed op de hoogte van de talenten van Chelsea, inclusief de spelers die afgelopen seizoen door de club waren uitgeleend. De verwachting is dat Callum Hudson-Odoi, die op het punt staat een nieuw contract te ondertekenen, een belangrijkere rol gaat krijgen. Verder rekent de club voor volgend seizoen ook op Tammy Abraham, Reece James, Mason Mount en Fikayo Tomori, die allen terugkeren van een verhuurperiode.

Holland is momenteel de assistent van Gareth Southgate bij het nationale elftal van Engeland. De oud-voetballer wordt geroemd om zijn tactische inbreng, die de Engelsen hielp naar de halve finale op het WK en naar minstens de halve finale in de Nations League. Eerder werkte Holland zeven jaar als assistent-manager bij Chelsea, onder meer aan de zijde van Carlo Ancelotti, Rafael Benítez, José Mourinho, Guus Hiddink en Antonio Conte.

Zie je in Steve Holland een goede toekomstige trainer voor Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

haal gewoon een bewezen manager, een assistent is heel iets anders dan hoofdverantwoordelijke zijn, komt veel meer bij kijken. man management, tactiek, stakeholderschap met scouting, jeugd etc. wat voor stuurloos schip is chelsea dan geworden

2 juni 2019 om 22:37

De vraag is of je op dit moment wel iets hebt aan eem bewezen manager. Bewezen managers hebben zich bewezen omdat ze de nodige aankopen konden doen. Chelsea het de komende jaar doen met de huidige selectie, aangevuld met eigen jeugd. Dan hen je veel meer aan iemand die de jeugd kent en bereid is hun kansen te geven.

2 juni 2019 om 22:41

heb je dan juist op dat moment niet meer aan bewezen trainer, maar wel 1 die veel jeugd toepast, maar ook het man management en tactische gedeelte beheerst? ga dan op zoek naar zo'n type persoon. een onervaren man blijft een onervaren man, ongeacht wat een club nodig heeft

2 juni 2019 om 22:54

En wie is de bewezen man die jeugd een kans geeft dan? Die zijn er bijna niet. Jij schets nu de perfecte manager voor met tactisch sterk, people manager, jeugd en bewezen te zeggen maar zo iemand is er niet.

2 juni 2019 om 22:58

dat weet ik niet, daar worden bij chelsea mensen dik voor betaald om zo iemand te zoeken en halen, anders wat doen ze daar in de top. zo'n type martin oneill of pochettino loopt er heus wel rond in europa

Vond het enorm zonde dat hij wegging, toch lang een stabiele factor geweest binnen de club, die de ins en outs kende. Dat gezegd hebbende, heb ik geen flauw idee of hij het eindverantwoordelijke goed zal doen, dus dit is wel een behoorlijke gok. Persoonlijk zou ik Sarri houden, want Chelsea speelt leuker voetbal dan ze in tijden hebben gedaan, en daarna voor Lampard gaan. De geruchten dat Sarri vertrekt worden echter wel heel sterk

Ze snappen echt 0 dingen bij Chelsea. Hou alle mannen binnen boord, zorg voor stabiliteit! Zorg koste wat kost dat Sarri blijft. Hazard gaat weg, dat is gegeven, maar voor de rest zou het ontzettend dom zijn om zo'n onervaren iemand aan te stellen met een team dat hij niet kan veranderen. Sarri kent de spelers nu net, hij moet echt de tijd gegeven worden.

3 juni 2019 om 01:57

maar sarri gaat zelf in op het aanbod van Juventus...... Wegens persoonlijke redenen wil Sarri blijkbaar terug naar zijn homeland.

3 juni 2019 om 08:49

Sarri heeft een contract.

3 juni 2019 om 09:39

Je claim over stabiliteit klopt, maar je moet altijd open staan voor vernieuwing. Voorbeelden hiervan zijn clubs die te lang met Mourinho doorgaan, Real Madrids selectie, nieuwe mensen zorgen voor innovatie. Maar stabiliteit is een belangrijke tweede.

3 juni 2019 om 11:19

Maar Sarri zit er net een jaar, dat lijkt me toch wat kort, of niet? Vernieuwing op het moment dat er een transferban is lijkt me ook nog eens best lastig.

Steve Holland is de ideale tweede man, maar die kun je niet zomaar voor de groep knallen.. Die tijd was er in 2015, toen Abramovich Jose ontslagen had, toen kon je hem als interim benoemen maar nu zou je compleet ongeloofwaardig zijn! Ik ben er helemaal voor om hem weer als assistent aan te nemen voor de volgende manager, maar Steve Holland in zijn eentje aan het roer zou een lachwekkende keuze zijn.

2 juni 2019 om 22:55

Waarom zou het lachwekkend zijn?

2 juni 2019 om 23:21

Is het niet wat om Lampard aan te stellen met Holland en Terry erachter? Lijkt mij opzich niet slecht want het zijn alle 3 spelers die de club in en uit kennen en erg goed liggen bij de fans.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren