Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AS Roma houdt huis in San Siro ondanks uitblinkende Donnarumma

Laatste update:

AS Roma heeft de tweede plek in de Serie A heroverd op Napoli. Op bezoek bij AC Milan waren de manschappen van Luciano Spalletti een maat te groot: 1-4. Milan blijft zesde staan na het puntverlies en liet een goede kans liggen op aansluiting met de top vijf. Roma staat op zeven punten van koploper Juventus, met nog drie wedstrijden voor de boeg.

Door toedoen van Gianluigi Donnarumma bleef de achterstand voor rust beperkt tot 'slechts' 0-2. De jonge doelman van Milan onderscheidde zich met twee fantastische reddingen. Na zestien minuten strekte Donnarumma zich na een afstandsschot van Diego Perotti, om de bal vervolgens met zijn vingertoppen tegen de paal te tikken. De stand was toen al 0-1 voor Roma. Bij een 0-2 stand, in minuut 38, verwerkte Donnarumma een bal opnieuw tegen de paal na een uiterste krachtsinspanning. Roma counterde razendsnel en het schot was van Radja Nainggolan, maar de keeper lag in de weg.

De doelpunten kon Donnarumma echter niet voorkomen. Tweemaal wist Dzeko de doelverdediger te verrassen. Bij de eerste treffer combineerde de competitietopscorer met Mohamed Salah en op die manier baande Roma zich een weg door de Milanese defensie. Uiteindelijk plaatste Dzeko de bal op fraaie wijze in de kruising. De 0-2 viel uit een corner: Dzeko kwam voor zijn man en kopte bij de eerste paal binnen. De Bosniër werd de eerste speler van Roma die minstens 27 keer in een Serie A-seizoen scoorde sinds Enrique Guaita dat deed in het seizoen 1934/35. Roma, overigens zonder de geschorste Kevin Strootman, rustte met een comfortabele voorsprong.

Halverwege de tweede helft kwam Dzeko oog in oog te staan met Donnarumma, maar de spits liet na zijn hattrick te completeren. Hij schoot naast en daardoor bleef Milan geloven in een comeback. Dat geloof werd een kwartier voor tijd versterkt door de aansluitingstreffer van Mario Pasalic. De middenvelder kopte binnen bij de tweede paal, nadat een hoekschop met het hoofd werd verlengd door Lucas Ocampos. Roma stelde echter al gauw weer orde op zaken. Stephan El Shaarawy, ex-speler van Milan, controleerde de bal aan de rand van het strafschopgebied en krulde fraai raak in de bovenhoek. Daniele De Rossi bepaalde de eindstand vanaf elf meter, nadat Gabriel Paletta zijn vierde rode kaart van het seizoen kreeg. Hij ontnam Salah een scoringskans.

Eindigt AS Roma als nummer twee in de Serie A?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekkere overwinning!
Had Roma ook echt nodig.

Klopt het dat Juventus volgende week kampioen kan worden? En is dit dan tegen dit AS Roma? Wauw, ben benieuwd. Ga ik zeker kijken. Ik zie Juventus zeker niet even winnen van Roma. Goede ploeg!

7 mei 2017 om 22:51

Indien Juve wint bij Roma zijn ze sowieso kampioen. Mocht het gelijk blijven dan is Juve kampioen als Napoli punten laat liggen.

8 mei 2017 om 06:37

Bij een gelijkspel is juve kampioen. Napoli moet 1 punt meer halen ivm onderlinge resultaat.

Tja, je ziet helaas gewoon een kwaliteits/niveauverschil tussen Juve,Roma,Napoli vs Milan. Geen schande gezien leeftijds en spelerskwaliteitsverschil. Maarja niet getreurd milan heedt tegen napoli en juve laten zien dat ze op kracht van ze kunnen winnen(tegen napoli niet maar ze speelde erg goed) alleen roma spelen nooit goed. Zeer benieuwd naar zomertransfer.

7 mei 2017 om 22:46

Alleen tegen roma*

7 mei 2017 om 22:51

Hopelijk halen ze inderdaad mussachio. En ik hoorde ook dat ze al min of meer rond zijn met Kessie van atalanta. Zou een goed begin zijn

7 mei 2017 om 22:59

Toch is een wedstrijd als deze wel frustrerend. Zo goed vond ik Roma namelijk niet spelen, enkel op de vleugels hadden ze constant een man meer omdat de vleugelaanvallers niet altijd meeverdedigden. Dit Roma is echt te pakken hoor, maar helaas was het vandaag niet goed genoeg van Milan.

Ben inderdaad ook benieuwd naar de zomerse transferperiode, hoorde dat jullie 140 miljoen euro te spenderen hebben. Matteo Musacchio lijkt al voor 18 miljoen euro binnen te zijn en voor Kessie lijkt 30 miljoen euro te worden neergeteld. Verstandige transfers en hoop Milan snel weer op het hoogste niveau te zien.

Denk gewoon dat Juve het tegen Monaco rustig aan gaat doen wat ze ook tegen Porto deden ik zie ons tegen Roma maar met 0-1 of 1-2 winnen maar verwacht dat we volgende week kampioen worden Forza Juve ⚫️⚪️

Wist al genoeg na het zien van de opstelling van Milan. Lijkt wel alsof Montella en Pioli allebei de opdracht hebben gekregen om de Europa League maar te mijden en volgend seizoen vol voor de competitie te gaan.

Erg triest dit deze wanprestatie weer! Een paar leuke wedstrijden spelen is niet genoeg om een mooi seizoen te hebben het verval is inmiddels al weer een maand of 2 bezig enja roma is beter maar het is dat donnarumma goed keept maar het hadden er veel meer mogen zijn!


Maar een handjevol spelers is goed genoeg om milan terug naar de top te brengen

Spelers die 100% moeten blijven zijn:

Donnarumma
Romaingnoli
Bonaventura
Sciglio
Abate
Deulofeu
Locatelli ( blijft een groot talent)
Bacca ( bij meer dan 30 miljoen van de hand doen )
Lapadula ( als bankzitter)

De rest proberen te verkopen. En natuurlijk spelers als zapata behouden zijn namelijk altijd handig als bankzitter maar niet voor de basis.

Verder proberen Italiaanse talenten aan te trekken en proberen op te leiden. Want juve plukt al het talent weg dus milan moet eerder scouten want aantrekkingskracht heeft het natuurlijk nog steeds.

Verder als topaankopen:
Isco
Belotti ( als bacca vertrekt)
Deulofeu
Kovacic
Muscahccio ( is al binnen )

Deze spelers moeten haalbaar zijn met het Chineeze geld. En elk jaar stappen blijven maken


Forza milan!

8 mei 2017 om 08:09

Heb het idee dat Juve de Sciglio wil halen als toekomstig talent indien Alves stopt. Zie Lichtsteiner namelijk vertrekken dit seizoen. Daarnaast denk ik dat Juve komende 2 jaar alles er aan gaat doen om Donnarumma te halen.

mooi om te zien die Donnarumma. fantastische keeper die staat waar hij voor staat: ballen tegen houden. In nederland moet een keeper altijd goed kunnen voetballen. heeft ons de eerste kans op een wereldtitel gekost (jongbloed in plaats van van Beveren). Donnarumma kan absoluut niet voetballen, ramt alle ballen gewoon weg. Italiaans voetbal, terug naar de insensie: verdedigers zijn er om de tegenstander het scoren onmogelijk te maken en dat kunnen ze ook heel goed (kijk maar naar Juve), zo pak je titels op clubniveau en met het nationaal team. Hoop dat ooit de knvb dit ook eens gaat inzien en het beleid vanaf de jeugd daar op gaat aanpassen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren