Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AS Roma doet zaken met club van Depay en presenteert ‘nieuwe Pirlo’

Laatste update:

Clément Grenier is speler van AS Roma. I Giallorossi maken zaterdagavond bekend dat zij de middenvelder voor de rest van het seizoen huren van Olympique Lyon en tevens een optie tot koop op de Fransman hebben bedongen.

/

Het is onduidelijk hoeveel de huidige nummer twee van de Serie A in dat geval voor de 26-jarige Grenier moet betalen, maar volgens Sky Italia gaat het om een bedrag van drieënhalf miljoen euro. Grenier, die ook in beeld was bij OGC Nice, is na Emerson de tweede winteraanwinst voor het team van trainer Luciano Spalletti.

De vijfvoudig A-international, Grenier dus, komt uit de jeugdopleiding van Lyon en speelde al 152 wedstrijden in het eerste elftal. “Het is een speler die door AC Milan gezien werd als de opvolger van Andrea Pirlo. Hij heeft een moeilijke periode in zijn carrière die we kunnen doen laten kantelen in Rome”, zei Spalletti zaterdagochtend al.

Een goede aanwinst voor AS Roma?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Rare aankoop. Paredes zit op de bank, dan heb je geen extra middenvelder nodig lijkt me?

Eerlijk, 3.5 miljoen euro is geen geld tegenwoordig en zijn salaris zal ook niet zo bizar zijn. Engelse clubs zijn geinteresseerd in Paredes en willen volgens de kranten tot 30m euro gaan. Het zal wel wat minder dan 30m worden, maar Grenier lijkt me dan een soort vervanger?

28 januari 2017 om 20:14

Deze gozer komt toch zwaar te kort voor het niveau dat Roma wilt nastreven? Hij komt al te kort voor Lyon..

28 januari 2017 om 20:36

Is gewoon een back-up achter Nainggolan, Strootman, De Rossi, Florenzi en Gerson.

28 januari 2017 om 23:37

Leuk perspectief voor hem dan

Nieuwe Pirlo? Wie heeft dat verzonnen; die jongen heeft zeker talent maar is erg vaak geblesseerd en zit tegenwoordig standaard op de bank bij Lyon. Geen idee wat hij in rome gaat doen...

Neeeee, niet Grenier. Heb een enorme zwak voor die jongen. Blessures hebben zijn ontwikkeling enorm gestremd, maar hij had altijd enorm veel talent. Juve heeft sinds 2013 hem meerdere keren proberen op te halen, maar zonder succes. Misschien ook wel beter zo, want als hij bij Olympique Lyon al zo vaak geblesseerd raakt, wie weet hoe vaak hij er dan uit lag in Turijn (met name onder Allegri).

Helaas heeft hij door ontzettend veel blessures nooit zijn potentie waar kunnen maken. Erg jammer want hij bezit veel talent en een mooie speelstijl. Ik heb er een hard hoofd in dat hij een succes word bij Roma (ookal is hij back-up), maar ik hoop van harte dat hij gaat slagen!

Hopelijk kan hij eindelijk zijn potentieel waarmaken. Heerlijke voetballer met een zeer mooie speelstijl en wat een traptechniek bezit die man!

Qua naam klinkt dit nog als een hele goede transfer . Ik weet nog wel en aantal jaar geleden dat jij als enorm talent bekend stond en half Europa achter hem aanzat. Helaas door blessures maakt hij nu amper minuten bij lyon en ben bang dat het er bij Roma niet meer speeltijd inzit. Maar who knows , misschien doet een ander land wonder en komt zijn talent weer naar boven

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren