Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arveladze strikt oude bekende ondanks doorlopend contract tot '20014'

Laatste update:

Grétar Steinsson heeft een nieuwe club gevonden. De rechtervleugelverdediger zat werkloos thuis sinds zijn vertrek bij Bolton Wanderers, maar heeft woensdagavond voor twee seizoenen getekend bij het Kayserispor van trainer Shota Arveladze. De twee werkten eerder ook al samen bij AZ.

/

De dertigjarige Steinsson stond tussen 2006 en 2008 onder contract in Alkmaar en Arveladze was in het laatste half jaar van de IJslander in Noord-Holland, in het seizoen 2007/08, de rechterhand van coach Louis van Gaal. In de winterstop vertrok Steinsson naar Bolton, dat de verdediger voor circa vijf miljoen euro overnam. In april verlengde Steinsson zijn contract bij Bolton, tot 20014.

Tijdens het samenstellen van het contract tikte de voorzitter, Phil Gartside, namelijk een nulletje te veel in. Deze fout werd echter snel weer hersteld, waardoor Steinsson tot medio 2014 onder contract stond bij the Trotters. Na de degradatie van Bolton kon Steinsson echter transfervrij vertrekken en de 43-voudig international gaat nu dus aan de slag bij het Kayserispor van Diego Biseswar (ex-Feyenoord) en Ömer Bayram (ex-NAC Breda).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat is wel een heeeeeeel lang contract!

22 augustus 2012 om 22:22

yep

Zo, das een hele tijd. Tot 20014.

Tot 20014, wat kan die man oud worden zeg.

20014 Zo dat is lang ; p Dat is wel heel overdreven ; )
Dan zou je toch denken aan een heeeeeeeeeeeeele grote afkoopsom ; p

22 augustus 2012 om 22:06

Haha de hele stamboom van Steinsson ligt al vast man. Meester scouting is dat.

Goede rechtsback. Ik weet niet of hij qua niveau er is afgegleden, maar als hij nog net zo goed was als in zijn eredivisie periode had ik hem graag bij Ajax zien spelen wanneer van der Wiel zou vertrekken. Nu hebben we, wanneer van der Wiel vertrekt, enkel nog van Rhijn die van eredivisie niveau is als rechtsback. Daarbij had Steinsson ook altijd een goede mentaliteit.

goeie transfer van kayserispor en bovendien ook nog gratis ! beetje ervaring tussen al da jong volk kan geen kwaad

Zal mijn kinderen even vertellen later dat ze hun kinderen moeten vertellen over dat contract, en zo maar door.

Steinsson was altijd een goede back, aanvallende intenties, sterk in de duels, pastte echt bij de Premier League. Had hem graag terug gezien in NL!

wat een afkoop som als je hem wilt kopen nu

Dat had lekker geweest! Tot je dood een ontiegelijk hoog salaris verdienen Ik zou dr ook voor tekenen

Niet dat ik de Turkse competitie wil onderschatten maar zou deze speler niet ergens een mooiere club kunnen vinden. Ik zou hem toch graag bij ploegen in La liga zien.

Maar toch mooie transfer voor Kayserispor

22 augustus 2012 om 22:22

ploegen in la lige hebben geen geld...

22 augustus 2012 om 22:27

Daarom dat ik juist dacht dat ze een transfervrije speler sneller zouden overnemen. Tuurlijk heb je je loonlasten maar van bepaalde ploegen denk ik nog wel dat ze bepaalde loonlasten kunnen dragen. Maar hoe dan ook het is leuk voor de Turkse competitie!

Dat die Steinsson werd afgebrand door Van Hanegem in Voetbal Insite (toendertijd) wat hij niet leuk vond en gewoon boos ophing hahahah

On: Goede transfervrije speler, de gok kan je dan altijd nemen!

Ik denk bij Steinsson altijd aan dit filmpje, en ik denk heel veel andere Ajacieden ook, haha zieke actie was dat.

Toch leuk om weer wat van die jongen te horen, was altijd een zeer degelijke back toen hij bij AZ speelde.

22 augustus 2012 om 22:20

Wat een fantastische dribbel heeft die man toch.

22 augustus 2012 om 22:21

Toen ik zag filmpje Steinsson dacht ik deze.

22 augustus 2012 om 22:52

Haha ik weet niet voor welke die zich meer moet schamen...

Als Steinsson 18032 is zou hij nog steeds bij Bolton spelen. Totaal geen respect naar Bolton toe dat je op je 30e al weggaat!

zozo 20014 dat is een erg lang contract.. hihi hopelijk dient hij hem dan maar uit

die foto ziet er wel grappig uit

20014. relax, zie je ook niet meer veel in deze tijden. Ik kreeg maar een half jaar contract, nu een 1 jarig. Ik denk dat ik maar in Turkije ga werken.

22 augustus 2012 om 22:25

Zou toch naar Engeland gaan :-).

22 augustus 2012 om 22:44

Steinsson wordt nu al behandeld als een clublegende. Kayserispor heeft enorm veel vertrouwen in hem en hij zal zijn contract trouw uitdienen! Prachtig dit..

Nou nou netjes van Kayserispor (vergelijk het maar met Heerenveen, niet iedereen kent Kayserispor vandaar).. de Turkse lig wor steeds beter en beter. beter met jeugd/geld omgaan en de competitie wordt sterker.. en volgens mij achter de hielen van Frankrijk, natuurlijk samen met NL en Por

Lol Kayserispor heeft zich zo sterk versterkt, die hebben nu een betere selectie dan Bjk. Ik denk echt dat ze kampioen kunnen worden met deze selectie.

Of Steinsson ook zo goed is in 20014

22 augustus 2012 om 22:32

Dit noem je een toekomstige versterking.

22 augustus 2012 om 22:35

Nou, nee.. Kampioen is lastig (onmogelijk?) als je kijkt naar Gs/fb/bjk/tb die vechten om de kampioenschap daar achter komt natuurlijk Bursaspor en daarna kayserispor.
Kayserispor 1e week al verloren van Bursaspor (directe concurrent).
ook Eskisehir en Kasimpasa hebben goede transfers gedaan zeg.. Als je alleen al naar de namen kijkt.. maar voor veel mensen hier zeggen deze clubs (behalve de top) niet veel. dus ga ik der niet diep op in.

22 augustus 2012 om 22:38

Je argumenten zijn te zwak. Wat maakt het uit dat ze verloren hebben? Er zijn nog 33 speelrondes te gaan en heeft Kayseri zich niet versterkt dan? Bekijk hen selectie voordat je onzin uitkraamt ;

22 augustus 2012 om 22:49

onzin uitkraamt? ik zeg volgens MIJ is het lastig tot onmogelijk voor Kayserispor om kampioen te worden. Is mijn mening onzin? dan snap ik jou echt niet.

En een verloren wedstrijd betekend toch iets minder kans hebben op kampioenschap, tenminste als je directe concurrenten hebben gewonnen. maar niets is onmogelijk. (ook zijn ze niet echt in form.. wou ik even toevoegen)

Bizar dat de fout 2x wordt gemaakt. Lekker contractje hoor! Langste contract ooit!

22 augustus 2012 om 22:36

Een nulletje extra maakt wonderen! Zo kan Steinsson nog erg genieten van zijn open cheque!

Zo te zien heeft Arveladze veel vertrouwen in Steinsson. Een open cheque voor Gretar;!

On: Een ex- Az speler gekocht met het geld van ex- Psver. Lekker gestrikt Kayseri. Gierige club met een strikt beleid en ze weten wat ze doen!

22 augustus 2012 om 22:41

Wel lezen he;. Bolton gaf hem dat contract niet kayserispor.

22 augustus 2012 om 22:47

Met Ex- Az speler bedoelde ik niet een directe overgang van AZ, maar dat Steinsson ooit uitkwam voor AZ. Bedoel jij wat anders?

23 augustus 2012 om 07:09

Ja bedoelde aveladze geeft hem dat contract niet. Zijn vorige club Bolton maakte dit foutje.

Lieve schattepatatjes van Voetbalzone,

Google voor de grap even 'steinsson contract' en you'll see dat het geen foutje is van voetbalzone. Alleen vz heeft er geen toelichting bijgegeven waardoor hij een contract heeft tot 20014. Dat maakt het waarschijnlijk een beetje verwarrend.

Leuk contract tot 20014.

Arveladze strikt oude bekende ondanks doorlopend contract tot '20014'.

Ik had geen energie meer om moeite te doen om te lachen, maar deze breekt ballen.

22 augustus 2012 om 22:53

Na alle belazerpraktijken zijn ze een keertje erin getrapt om een nulletje extra te vermelden in het contract van Steinsson. Lekker voor ze .

22 augustus 2012 om 23:09

Hij tekent voor twee jaar, lezen is een kunst, ik weet het

Dat belazeren zullen we maar met een zak zout nemen, aangezien er altijd clubs zijn die zich ervoor dienen om zich te laten "belazeren".

22 augustus 2012 om 23:19

In de titel staat 20014 en dat wordt nog eens 'bevestigt' in de tekst. Sarcasme.

Belazeren is een vak, dat kan niet iedereen. Hoeveel mensen zich ook beschikbaar stellen om belazerd te worden. Daar zijn Kayserililer gewoon heel goed in!

Edit: Excuus, ik vat hem nu;.

Het contract tot 20014 klopt wel degelijk, door een administratie fout bij Bolton Wanderers tekende Steinsson dus een contract tot dat jaar.
Het is dus geen typfout van @voetbalzone
Aan de ene kant kan ik er wel om lachen dat Steinsson zo'n lang contract had ondertekent, maar aan de andere kant is het natuurlijk wel erg slordig!

Off-topic:
Wim Jonk kreeg als speler van Sheffield Wednesday door een computerstoring maarliefst 11 miljard euro per jaar voorgeschoteld! Dit is dus niet het enige geval.

22 augustus 2012 om 22:54

Klopt, daarvan kopen wij nu allemaal nieuwe spelers.

langste contract ooit 20014

Clubliefde

Ondanks Kayserispor zijn basis spelers verkocht heeft. Hebben ze goede vervangers gehaald in de plaats voor minder geld en paar ervaren mannen gehaald. Maar ik kan Shota niet vertrouwen hij maakt soms van die domme fouten die een trainer als hem niet mag maken. Ik hoop dat hij geleerd heeft van zijn fouten die hij vorig jaar en jaar daarop gemaakt heeft.

Kijk dan hoef je nog niet eens de jackpot te verdienen, maar zo'n contract spreekt wel vertrouwen uit! haha

goed gedaan door Kayserispor, gratis overgenomen met redelijk veel ervaring met een mentaliteit die elke speler moet hebben, het zit je goed steinie!

Geluk dat er bij zijn salaris geen nulletje teveel werd ingetypt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren