Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal-verdediger verliest vriend door ramp: ‘Niet te bevatten’

Laatste update:

Wereldwijd werd geschokt gereageerd op de vliegtuigcrash van Chapecoense. Op enkele spelers na kwam de volledige selectie om het leven en vanuit alle hoeken volgden steunbetuigingen voor de Brazilianen. Arsenal-verdediger Gabriel deed hier op emotionele manier ook aan mee.

/

Gabriel verloor door de crash een goede vriend en zijn oud-trainer: Caio Júnior. De twee werkten in het verleden samen bij Vitória en hieruit ontstond een vriendschap. Om de oefenmeester van Chapecoense te herdenken en steun te betuigen aan alle nabestaanden, nam Gabriel een poster mee het veld op tijdens het EFL Cup-duel met Southampton van woensdagavond.

Met de hashtag #ForçaChape op een groen doek geschreven betrad de geëmotioneerde Braziliaan het veld. Na afloop van het duel sprak Gabriel nog over zijn vriend en voormalig trainer: “Een geweldige man. Onder hem heb ik een paar prachtige jaren gehad bij Vitória. We werden hele goede vrienden en dit is moeilijk te bevatten.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heel triest hoe zo iets gebeurd. Maar super mooi gebaar van hem!! R.i.p

Hoe is dat vliegtuig eigenlijk gecrachst?
Kan iemand dat uitleggen heb dat denk ik gemist...

1 december 2016 om 22:40

Brandstof was op. Toen probeerde de piloot een noodlanding te maken.

1 december 2016 om 22:52

Dat maakt het extra triest voor de nabestaanden .

1 december 2016 om 22:55

Je zou toch denken dat voor je gaat vliegen je je brandstoftank nog ff ceckt of ie vol genoeg is...
Dus eigenlijk zijn het de fouten van de piloten??

1 december 2016 om 23:03

Kan net zo goed een lek zijn geweest. Zo'n lek kan ook ontstaan tijdens de vlucht. Maar goed, niet echt het topic om dit te bespreken.

1 december 2016 om 23:13

Erg om te zeggen nu, maar id de verantw van de piloot.. na het tanken legt men het bewijs in de cockpit ter verantwoording..

1 december 2016 om 23:18

Maar dat mocht niet

2 december 2016 om 08:23

Het schijnt dat dat type vliegtuig sowieso een maximumafstand kon afleggen dat volgens de specificaties minder was dan de afstand die ze gingen afleggen.

1 december 2016 om 23:32

Dat vliegtuig is vlak voor de landing gecrasht. Volgens persbureau AP heeft de piloot van het vliegtuig voor de crash namelijk aan Colombiaans personeel doorgegeven dat hij bijna door zijn brandstof heen zat. Vervolgens stortte hij neer in de Andes. Dat zouden geluidsopnames duidelijk gemaakt hebben. Op het moment dat de piloot dit doorgaf, vloog hij op zo'n 9000 voet hoogte.

1 december 2016 om 23:38

Vliegtuigmaatschappijen vliegen met afgemete brandstof (kerosine) om het precies te kunnen halen. Alles wat extra mee gaat in de tank is extra gewicht.. Raar maar waar en en zo'n beetje elke maatschappij doet dat tegenwoordig.. Het zou wat mij betreft direct verboden moeten worden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren