Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal start seizoen nog zonder international: 'Moeten geduld hebben'

Laatste update:

Over drie weken speelt Arsenal tegen landskampioen Manchester City om de Community Shield en een week later begint de Premier League. Theo Walcott gaat de eerste wedstrijden van het seizoen nog niet halen: de aanvaller herstelt van een kruisbandblessure en raakt niet op tijd fit voor de start van het seizoen. Dat heeft Arsenal-coach Arsène Wenger zaterdag laten weten.

/

De 25-jarige Walcott scheurde in januari zijn kruisband af in de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur en miste daardoor het WK. Hij hoopte de start van het nieuwe seizoen te kunnen halen, maar dat gaat niet lukken. "We verwachten dat hij eind augustus weer vol kan meedoen aan de groepstraining", zegt Wenger tegen de BBC. "Daarna kan hij heel snel weer spelen, maar we moeten geduld hebben."

Walcott zegt op de website van Arsenal dat hij zich goed voelt: "Ik heb in de afgelopen vijf maanden hard gewerkt en het ziet er nu goed uit", aldus de aanvaller. "Het belangrijkste is om de kracht terug te krijgen. Het is nu gewoon een kwestie van opbouwen." Walcott heeft er met Alexis Sánchez, die is overgekomen van Barcelona, een extra concurrent bijgekregen.

Een fitte Theo Walcott hoort in de basis bij Arsenal

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vraagje aan de Arsenalfans; Willen jullie een voor Arsenal begrippen beperkte voetballer als Walcott nog in de basis zien aankomend seizoen? Ik weet dat die altijd goede stats haalt maar ik kan me ook voorstellen dat er fans zijn die Sanchez op rechts willen zien met een topspits naast hem en Ox? Op links.

19 juli 2014 om 11:51

Onnodig provoceren dit. Scoort als ie alles speelt sowieso 15 goals.

19 juli 2014 om 11:52

Hij zegt toch ook dat Walcott goede stats haalt?

19 juli 2014 om 13:00

provoceren? Ik vind dat Kopitered best een punt heeft. Ik zou zelf ook liever OX in de basis zien, in mijn ogen veel meer talent/potentie + is in de kleine ruimte een stuk sterker. Walcott lijkt me meer een supersub

19 juli 2014 om 11:51

Ik zie Ox het liefst op links inderdaad, deze jongen heeft echt veel potentie en komend seizoen moet zijn definitieve doorbraak zijn. Eigenlijk moest hij vorig seizoen al doorbreken, maar ja, Arsenal en blessures hè...

19 juli 2014 om 11:55

Had Wenger niet gezegd dat hij Ox als een centrale middenvelder ziet?

19 juli 2014 om 11:57

Wenger zie Ox liever als centrale middenvelder, bevestiging op Arsenalaz.

19 juli 2014 om 11:59

Jep, maar op dit moment is daar geen plek voor hem. Laat hem nog maar een paar jaar op de flank blijven.

19 juli 2014 om 12:01

Oke, er is inderdaad heel weinig ruimte op het middenveld en ik zelf zie Ox ook heel graag op de flank, heeft diepgang, goede techniek om een mannetje te passeren, twee-benig en een heerlijk schot!

19 juli 2014 om 12:46

Hij heeft juist te weinig diepgang voor een winger volgens mij, ook een reden dat Wenger hem als Cm ziet toch?

19 juli 2014 om 13:28

Heb je gelijk in, ik had in plaats van diepgang beter snelheid kunnen zeggen. Zijn snelheid was de reden dat ie op de flank werd geplaatst dacht ik.

19 juli 2014 om 13:34

Meer diepgang dan Cazorla in ieder geval. Wenger speelt juist altijd met een diepgaande winger aan een kant (walcott) en een creatievere aan de andere kant, en dat is Ox dus. Cazorla komt snelheid tekort voor de flank, Chambo niet.

19 juli 2014 om 11:53

Met een speler als Ozil achter hem kan Walcott echt gaan uitblinken. Je hebt gelijk het is geen geniale voetballer, maar hij levert altijd veel goals en assists. Hij is enorm snel, heeft echt hele goede looplijnen+ diepgang en is een goede afmaker vind ik. Ik vind dat Walcott echt onderschat wordt. Afgelopen seizoen werd hij echt wel gemist(vooral door zijn diepgang en snelheid)

19 juli 2014 om 11:56

@arsenallz

Waar zie jij Kopitered provoceren?

@kopitered

Walcott zie ik het liefst als wissel nu met Sanchez en Cazorla op de flanken. Walcott pakt wel zijn wedstrijden mee, daar ben ik zeker van. Hij is technisch beperkt maar door zijn snelheid kan hij wedstrijden wel openbreken. Cazorla is een veel betere speler maar mist toch wel diepgang op de flanken. Dus misschien dat Sanchez wel op de plek van Cazorla komt.

19 juli 2014 om 12:02

Cazorla liever niet op de flanken, hij mist diepgang en vertraagt het spel. Zie liever Sanchez of Ox op links en op rechts Walcott.

19 juli 2014 om 12:02

Ik vind Cazorla op de flanken veel minder dan als hij centraal speelt. Helaas moet hij het nu doen met een rol op de flank. Maar sowieso heel positief dat we eenn aantal spelers hebben die redelijk veelzijdig zijn!

19 juli 2014 om 11:58

Ja, persoonlijk liever wel, maar met Ozil erachter kan Walcott echt top presteren. Komt vaak 1 op 1 en heeft een betere voorzet dan voorheen.

19 juli 2014 om 12:03

@KopiteRed vind hem helemaal niks haalt goede statistieken maar geen arsenal waaridge speler

19 juli 2014 om 12:19

Wat is er beperkt aan? Heeft een goede dribbel, is ontzettend snel en weet het doel altijd te vinden.

19 juli 2014 om 12:32

@tony_adams overzicht dribbel matig techniek ook slecht

19 juli 2014 om 12:39

Walcott is een basis speler en zodra hij fit is speelt Alexis in de spits. Mensen blijven hier roepen of Arsenal nog een spits gaat halen en het antwoord is nee want dat hebben ze al gedaan, Alexis.

En Walcott is heel erg belangrijk voor Arsenal, elke Arsenal speler zegt dat ze Walcott missen want hij kan zomaar uit het niets een kans creëren of scoren.

19 juli 2014 om 12:41

Tegen bepaalde tegenstanders, ja. Alexis kan je echt niet zomaar klakkeloos in de spits zetten hoor.

19 juli 2014 om 13:25

Ja dat zullen we dan zien... Alexis is de nieuwe spits!

19 juli 2014 om 17:34

Om eerlijk te zijn irriteer ik me regelmatig aan hem, maar als je hem laat gaan zal waarschijnlijk United klaar staan of een ander team uit Engeland, dus verkoop van Walcott zal betekenen dat je een concurrent zal versterken.

19 juli 2014 om 20:13

Walcott is niet beperkt, maar mensen die hem schijnbaar beoordelen zijn beperkt... en zien alleen zijn snelheid... Ja Walcott zal niet snel met het hoofd scoren ofzo... (gezien zijn lengte..) maar voor een flankspeler is hij gewoon een prima speler, voor Arsenal en ook andere topclubs.

Laat ik het anders ook zo stellen, als Walcott beperkt is, dan is Robben ook beperkt... Noem het maar beperkt omdat ze vaak hetzelfde doen... maar de prestaties zijn over het algemeen goed, dus ook Walcott is een prima speler!

Niet zo verrassend nieuws dit. Scheelt wel wat voor de breedte de eerste wedstrijden, Walcott blijft namelijk een goede optie als het niet wil lukken met de normale speelwijze.

moet hij de strijd aan gaan met sanchez en ozil

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren