Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal-revelatie: 'Altijd fijn wanneer club als Barça interesse heeft'

Laatste update:

Héctor Bellerín stapte in 2011 over van Barcelona naar Arsenal, waar hij zich dit seizoen definitief in de hoofdmacht speelde. De Spanjaard heeft daarmee de aandacht getrokken, onder meer van zijn ex-werkgever. Van een vertrek uit Londen wil hij vooralsnog echter niets weten.

/

Bellerín zou bij Barcelona in beeld zijn als vervanger van Daniel Alves. “Nou, de waarheid is dat het me op dit moment niet interesseert”, reageert hij op die speculaties. “Ik ben gefocust op de nationale ploeg. Mijn zaakwaarnemer bemoeit zich met de zaken buiten het veld. Als je een goed seizoen draait, ontstaan dit soort verhalen automatisch.”

Het is echter duidelijk dat de jonge vleugelverdediger niet helemaal onwelwillend tegenover een vertrek uit het Emirates Stadium staat. “Het zijn vragen voor mijn manager, maar ik ben natuurlijk blij dat zo’n grote club interesse heeft. Dat is altijd fijn”, aldus Bellerín. “Ik ken de situatie bij Barcelona ook niet goed. Als Alves gaat, hebben ze een nieuwe rechtsback nodig. Maar er zijn veel goede spelers in Europa.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eigenlijk de perfecte vervanger, alhoewel Sergi Roberto ook een hele goede is als hij de vorm van dit seizoen vasthoudt! Maar 2 backs hebben is natuurlijk ideaal!

28 mei 2016 om 22:44

Bellerin is een betere rechtsback en kan beter naar voren komen om msn te bedienen zoals Alves nu doet en daarnaast kan roberto ook op middeveld Worden gepositioneerd.

Die is dus weg als Alves vertrekt. Al is dat natuurlijk ook nog ver weg.

Natuurlijk zal hij gaan als hij weet dat alves weggaat en ze hem als vervanger willen. De club van zijn dromen, zijn jeugdliefde en je maakt enorm veel kans op een basisplek bij een van de beste clubs ter wereld

Beetje open dueren intrappen.. wanneer is het slecht als een club als barca interesse heb?

Die is natuurlijk gewoon weg als Barcelona zich meldt. Het is een utopie om te denken dat Arsenal hem kan houden als hij echt echt wil gaan, ook al "hoeft Arsenal niet meer te verkopen"

Dat klinkt al als een sollicitatie. Die is dus zeker weg wanneer Barcelona concreet zou worden.

Die jongen gaat nergens heen, het is niet dat als Barca iets wilt het ook krijgt. Overeenstemming komt van 3 kanten speler en beide clubs.

28 mei 2016 om 23:08

We hebben in het verleden al meermaals gezien dat de wens van de speler doorslaggevend is en in tweede instantie de bereidheid een bepaalde transfersom te betalen. Als je ziet dat Alves zoveel seizoenen is gebleven je voor 35 toch een mooie investering hebt gedaan. Daarom denk ik dat bij een bedrag van 40 miljoen, Barcelona gewoon over de brug komt als de speler graag wilt komen.

28 mei 2016 om 23:14

Je mag dat denken. Bellerin is naar Barcelona wanneer die dat duidelijk maken.

29 mei 2016 om 00:43

Nee hoor, die gaat nergens heen komende twee jaar en als hij verlengd heeft misschien wel 3 of 4.

28 mei 2016 om 23:58

Bellerin heeft al duidelijk aangegeven niet te willen vertrekken en zich thuis te voelen in London. Hij praat Engels met een Londons accent. Zegt mij genoeg maar Jorisd hier weet zeker dat hij vertrekt.

"Ik ben gefocust op de nationale ploeg".. zover ik op de hoogte ben zit hij niet bij de voorlopige ek-selectie van Spanje?

29 mei 2016 om 00:14

Carvajal is vandaag geblesseerd geraakt als het een serieuze blessure is wordt Bellerin waarschijnlijk wel opgeroepen als back-up voor Juanfran.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren