Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Arsenal meldt zich serieus voor Lautaro Martínez

Laatste update:
/
Real Madrid gaat afscheid nemen van Jésus Vallejo. De Koninklijke gaan met David Alaba, Éder Militão, Nacho en Mario Gila Fuentes als centrumverdedigers het nieuwe seizoen in. (El Chiringuito)
/
Djibril Sidibé is als een goedkoper alternatief voor Denzel Dumfries op de radar bij Internazionale verschenen. De vleugelverdediger is voor een bedrag van zeven miljoen euro op te pikken bij AS Monaco. (Foot Mercato)
/
Arsenal heeft bij Internazionale navraag gedaan naar Lautaro Martínez. De aanvaller, eerder gelinkt aan Barcelona, Real Madrid, Chelsea en Manchester City, mag bij een goed bod vertrekken uit Milaan. (The Telegraph)
/
Newcastle United is in de markt voor Axel Tuanzebe. The Magpies praten met Manchester United over een overgang en zowel een definitieve- als een huurtransfer geldt nu als een optie. (Daily Telegraph)
/
De door topclubs begeerde Dusan Vlahovic en Fiorentina zijn dicht bij een akkoord over een nieuw contract. Die verbintenis moet een afkoopclausule van zeventig miljoen euro gaan bevatten. (La Gazzetta dello Sport)
/
De toekomst van Diego Godin lijkt in de Turkse Süper Lig te liggen. De centrumverdediger mag Cagliari ondanks een doorlopend contract verlaten en Besiktas wil hem graag overnemen. (Hürriyet)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Arsenal? Dat zou een stunt van jewelste zijn. Zou ook perfect passen bij de gunners. Maar de vraag is ten eerste of hij financieel haalbaar is. En ten tweede of hij zelf ook wilt gaan. Maar het zou echt geweldig zijn. Dan hebben ze eindelijk een top spits!

Maar dit zijn de wandelgangen dus of het waar is moet nog blijke.

Heel leuk dat Vlahovic bij gaat tekenen. Ben benieuwd naar Fiorentina dit seizoen, Het aanvalsduo bestaande uit Vlahovic en Nico Gonzalez, En ook hoe Italiano het gaat doen, Deed het goed met Spezia en ik hoop dat hij Fiorentina weer kan brengen naar waar ze horen. Prachtige club !

27 juli 2021 om 18:42

Mocht Kane verkocht worden dan is er een flinke kans dat wij hem proberen te strikken gezien er wel contact is geweest voor hem. Echt een potentiële topper die ook alles heeft voor de PL. Ik ga zeker extra goed op hem letten als hij blijft en ik serie A kijk

27 juli 2021 om 18:49

Vind het eigenlijk wel jammer, met een nieuwe contract zal hij onhaalbaar zijn voor Milan, dat hem volgend jaar wou ophalen, maar eerst eens laten zien of hij geen een seizoenwonder is

27 juli 2021 om 21:05

Denk dat het geen seizoenwonder is. Je ziet echt dat die kwaliteiten heeft, Scoorde laatst ook weer (al was het weinig tegenstand 6x) en vorig seizoen echt heel veel goals gemaakt. Ben heel benieuwd. Fiorentina heeft ook Nico Gonzalez voor 23 miljoen gekocht van Stuttgart, Mooi duo word dat

De aanval van Arsenal is opzich nog de beste linie. Aubameyang, Saka, Smith-Rowe en Lacazette is opzich wel prima. Ze zouden meer op het middenveld of verdediging moeten doen. Middenveld op dit moment daar is wel armoedig slecht. Ook dat Xhaka vertrekt en het nog dunner wordt.

27 juli 2021 om 19:23

Aanval hoeft in mijn ogen ook niets bij eigenlijk. Een rechtsback moet komen ipv Bellerin en graag nog 1 a 2 goede creatieve middemvelders. Aouar, Maddison bijvoorbeeld. Mss een echte cvm, zou ook wel fijn zijn.

27 juli 2021 om 21:47

Middenveld en rechtsback is essentieel inderdaad. Centraal achterin ook, maar zelfs als White komt ben ik daar nog niet tevreden mee.. Echte cvm is wel een must vind ik. Er moet nog ietwat meer actie op de transfermarkt komen. Spelers eruit en spelers erin. Zo'n Kolasinac speelt nog steeds bij ons bijvoorbeeld. Idem voor Nketiah, Elneny, Xhaka, Bellerin en Maitland-Niles. Er lijkt 0,0 beweging in te zitten wat dat betreft...

Dan mogen ze daar wel hun transferrecord gaan verbreken want geld is niet meer nodig na de verkoop van Hakimi.

27 juli 2021 om 19:03

Er was iets rond de 70-100 miljoen nodig om de gaten te dichten in het slechtste geval als ik het goed heb. Er zal nog wel wat moeten vertrekken maar de noodzaak om sterspelers te laten vertrekken is toch wel afgewend.

27 juli 2021 om 19:34

Maar ze hebben toch ook direct CL , dat is ook wel een 50 miljoen direct + sponsors en diverse andere inkomsten .

27 juli 2021 om 20:09

In de media werd er gesproken over het feit dat die bedragen echt uit transfers moesten komen als ik het goed heb.

Nu Godin weer naar Turkije, het lijkt wel of ik elke dag lees dat er een redelijke voetballer van weleer naar de Turkse competitie verkast.

Torygraph gonna tory. Leugens dus. Waarom zo Martinez een kampioenenploeg en CL inruilen voor Arsenal?

Slaat nergens op. Vooral als de concurrentie City en Madrid is.

27 juli 2021 om 18:58

Money talks, Arsenal is echt een project geworden waar veel spelers interesse in hebben en in Engeland betalen ze flinke salarissen. Zie het ook niet gebeuren maar mocht het toch lukken dan hebben we een top spits. (Auba speelt vanaf links)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren