Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal laat getalenteerde Zelalem op huurbasis vertrekken

Laatste update:

Gedion Zelalem mag zich de rest van dit seizoen gaan laten zien bij Rangers FC. Arsenal maakt maandagmiddag bekend dat de club de achttienjarige middenvelder verhuurt aan de Schotten. Zelalem komt niet aan de bak bij the Gunners en zou anders dit seizoen doorbrengen op de bank of bij de beloften. Met zijn overstap naar Glasgow gloort er wel speeltijd.

/

Zelalem, geboren in Berlijn uit Ethiopische ouders, sloot in 2013 aan in de jeugdopleiding van Arsenal. Arsène Wenger liet hem in januari 2014, vlak voor zijn zeventiende verjaardag, debuteren in de FA Cup-wedstrijd tegen Coventry City. Het talent mocht toen twintig minuten voor tijd invallen. Vorig seizoen kwam er een tweede optreden bij, in de Champions League-wedstrijd tegen Galatasaray.

Zijn competitiedebuut maakte Zelalem nog niet bij Arsenal en dat zal er voorlopig ook even niet van komen. Hij verkast voor de rest van het seizoen naar Rangers FC, de koploper van de Schotse Championship. The Gers werken aan hun comeback naar de top, nadat ze failliet verklaard werden en in de zomer van 2012 helemaal opnieuw moesten beginnen in de vierde divisie. Na twee titels op rij (in Division Three en de League One) wordt dit het tweede jaar in de Championship, het tweede niveau in Schotland.

Denk jij dat Gedion Zelalem over een paar jaar basisspeler is bij Arsenal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beter dat hij verhuurd word, kan die ook meer speeltijd krijgen. Bij Arsenal zat het et sowieso niet in. Heb niet zo heel veel van hem gezien nog maar er word goed over hem gesproken. We zullen zien of die over 1-2 jaar een paar wedstrijden kan meedraaien.

24 augustus 2015 om 17:20

Zulke talenten mogen van mij ook best in de Eredivisie komen spelen. Groot talent. Was toch leuk geweest als hij bij een NEC of iets ging spelen een jaar lang.

24 augustus 2015 om 21:22

Idd. Als ze maar niet voor Vitesse uitkomen. Dan valt iedereen erover😉.

Mooi dat hij daar wat ervaring op kan doen en speelminuten kan gaan maken. Alhoewel het naar mijn idee wel op een erg laag niveau is. Misschien had een club op het tweede niveau in Engeland beter voor hem geweest, daar ligt het niveau wat hoger.
Hopen maar dat deze jongen in iedergeval een basisplaats kan veroveren bij Rangers en een aandeel kan hebben in promotie naar het hoogste niveau.

Fysiek moet deze jongen nog stappen maken ik denk dat dat een reden is om hem in de Schotse competitie te stallen. Volgens velen is dit een van de grootste talenten bij Arsenal. Ik hoop dat deze jongen het waar gaat maken.

Het is wel goed dat ze hem verhuren.
Dan kan hij teminste ervaring opdoen .
Maar had hij niet in een betere compitie gestalt kunnen worden

Rangers wordt dit seizoen glansrijk kampioen. Er zit eindelijk een trainer met verstand, die graag wilt voetballen. Dus deze speler zal zijn zijn minuten wel gaan maken in dit team en elke thuiswedstrijd spelen voor 50.000 man

Ik las dit artikel meer om te weten hoe met the Rangers gaat. Hoop echt dat zij weer zo snel mogelijk op het hoogste niveau actief zullen zijn & dat zij het Celtic weer eens lastig gaan maken om de titel wat ik betwijfel. Maar laten we het maar hopen want de Schotse competitie stelt nou niet echt veel voor zo..

Zelalem, wat een talent. Die zit echt wel over een paar jaar in de basis van Arsenal denk ik. Ik vraag me af of nu nog Crowley verhuurd wordt, vind hem iets weg hebben van Wilshere. Is Zelalem nu trouwens een Amerikaan?

24 augustus 2015 om 18:08

Ja hij komt voor de VS nu uit i.p.v. Duitsland

24 augustus 2015 om 18:17

Oke, ja ik had ergens zoiets gelezen maar ik wist het niet meer zeker. Thanks.

24 augustus 2015 om 18:32

Crowley is al een tijdje geleden verhuurd, hij zal dit speeljaar afmaken bij Barnsley.

24 augustus 2015 om 19:13

Dat is mij helemaal over het hoofd gegaan, thanks voor de info!

Geweldig talent op FM. Ik hoop dat hij zijn aangewezen potentie haalt. Arsenal is in het bezit van uitstekende talenten, ik hoop dat ze allemaal een eerlijke kans krijgen.

Daarnaast vind ik Rangers een mooie club voor hem. Hij kan daar kostbare eerste-elftal ervaring behalen.

Crisis wat een idiote reacties weer...

Kijken jullie pas een paar jaar voetbal ofzo? Men verhuurt doorgaans geen spelers waar heel veel vertrouwen in is. Die moet je nl zoveel mogelijk kansen geven en niet wegsturen om in een team dat geen baat heeft bij je leerproces te gaan spelen.

Ik lees: 'Supertalentvol... Goed dat ie verhuurd gaat worden... Komt in de basis'...



Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren