Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Arsenal kan miskoop van vijftien miljoen euro permanent zien weggaan’

Laatste update:
/

Arsenal lijkt deze zomer afstand te kunnen doen van Mathieu Debuchy. De Franse rechtsback arriveerde twee jaar geleden voor vijftien miljoen euro, maar door de sterke ontwikkeling van Héctor Bellerín kwam er niet veel van terecht voor hem. Plaatsnemen op de bank achter Bellerín wil hij niet en Girondins Bordeaux, dat hem vorig seizoen al enige tijd huurde, lijkt Debuchy nu aan te willen trekken.

Sky Sports weet dat Bordeaux een bod op Debuchy voorbereidt. Arsenal zal daarnaar luisteren en als het de Londenaren aanstaat, kan de dertigjarige verdediger de transfer in orde gaan maken. Mocht het niet lukken overeenstemming te vinden, dan kan er ook nog een nieuwe huurdeal op tafel komen waarbij Debuchy dus weer een jaar doorbrengt in Bordeaux.

Het contract van de back loopt nog door tot medio 2019. In totaal speelde Debuchy maar twaalf Premier League-duels voor Arsenal, nadat hij Newcastle United achter zich had gelaten. Door de stagnering in zijn loopbaan raakte de 27-voudig Frans international zijn plek bij de nationale ploeg al kwijt: in september vorig jaar deed hij voor het laatst mee.

Arsenal heeft Mathieu Debuchy komend seizoen...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi, opgeruimd staat netjes. Middelmatige speler met een walgelijke mentaliteit die ik niet bij de club wil zien.

25 juli 2016 om 13:55

Hij startte anders erg sterk, het is gewoon pech voor hem dat Hector doorbrak en met Pleguezelo is de toekomst wel zo rooskleurig voor Arsenal op rechtsback dat het niet meer dan logisch is dat hij vertrekt. Heb me nooit gestoord aan z'n mentaliteit, het is logisch dat hij spelen wil en ga er vanuit dat AW hem gezegd heeft dat hij eerste RB zou worden. Dat dat niet uitgekomen is door Hector kan niemand wat aan doen.

25 juli 2016 om 15:35

In het veld vond ik het ook wel meevallen maar vooral de praatjes buiten het veld over zijn onvrede vond ik moeilijk te pruimen. Goed dat hij weg gaat.

Een miskoop wil ik het niet noemen, in zn beginperiode was hij prima bezig, maar toen raakte hij helaas geblesseerd. Daarna had Arsenal het geluk dat Bellerin het zo goed doet. Eigenlijk heeft Arsenal geluk gehad dat Debuchy geblesseerd raakte, want anders had Bellerin misschien niet gespeeld en was hij niet zo ver in zn ontwikkeling.

Nu mag hij inderdaad wel weg. 6 miljoen lijkt me voldoende.

Hoopte dat het Gabriel zou zijn. Jammer.

Debuchy's vertrek is logisch.

25 juli 2016 om 13:41

Ik ben ook niet geheel onder de indruk van Gabriel, maar ik vind het toch te vroeg om hem al als miskoop te bestempelen. Heeft laten zien dat hij de potentie heeft, maar moet nog veel constanter en betrouwbaarder worden, hij maakt soms van die rare blunders.

On. Het vertrek van Debucy is alleen maar logisch, het is duidelijk dat Bellerin eerste keus zal zijn en met Jenkinson heeft Arsenal een prima back-up, die bovendien ook nog home-grown en Engels is.

25 juli 2016 om 13:59

Ik vind het niet te vroeg. Hij zit er al anderhalf jaar en heeft alleen maar als een randdebiel lopen verdedigen bij Arsenal. Potentie zie ik ook niet in hem, voorbeeld van een speler die het nooit gaat snappen.

25 juli 2016 om 14:05

Ik ben het eens met Theroscoe. Een kip zonder kop die je er bij moet houden als de ambitie top 4 is, zoals van Wenger. Niet als je de titel wil.

De aankoop van Gabriel was weer eens typisch Arsenal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren