Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal-fans witheet na beschamende knipoog Holding: ‘Dit verzin je niet!’

Laatste update:

Supporters van Arsenal zijn woedend op Rob Holding. De 27-jarige centrumverdediger tekende woensdagavond de eretreffer aan namens the Gunners tijdens een pijnlijke nederlaag op bezoek bij titelconcurrent Manchester City. Holding was in de slotfase verantwoordelijk voor de 3-1 en leek zijn doelpunt te vieren middels een knipoog, hetgeen niet in goede aarde is gevallen bij de fans.

Arsenal ging in het Etihad Stadium uiteindelijk met 4-1 onderuit tegen een oppermachtig Manchester City. De ploeg van Mikel Arteta kwam er totaal niet aan te pas en moest toezien hoe the Citizens een belangrijke stap richting de volgende landstitel in de Premier League wisten te zetten. Holding, die er niet in slaagde Erling Braut Haaland in bedwang te houden, zorgde in de 86e minuut voor een eretreffer en haalde zich vervolgens de woede van de Arsenal-supporters op de hals.

De verdediger knipoogde nadat hij had gescoord, waarop hij op sociale media volledig werd afgemaakt. “Rob Holding met een schaamteloze knipoog na het scoren van een eretreffer, ondanks dat hij de hele avond tureluur is gespeeld en ons de beslissing in de titelrace kostte. Je kunt dit echt niet verzinnen!”, schreef een Twitter-gebruiker. “Holding werd afgeslacht door Haaland, hij werd keer op keer uitgespeeld en heeft het lef om te knipogen nadat hij de 3-1 maakte. En wij doen mee om de titel met deze clown. Wat een domme voetballer”, schreef een ander.

Holding kwam dit seizoen tot nog toe tot vijftien optredens in de Premier League. De mandekker geldt in de laatste weken van het seizoen als directe vervanger van William Saliba, die halverwege maart in het verloren Europa League-duel met Sporting Portugal (1-2) een rugblessure opliep. Met Holding in de basis wist Arsenal de laatste vier competitieduels geen winstpartij te boeken. Na remises tegen Liverpool (2-2), Arsenal (2-2) en West Ham United (3-3), gingen de Londenaren woensdag dus hard onderuit tegen City.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hetgeen ging erom dat hij altijd kritiek krijgt zonder reden. Dus ik snap de knipoog dit was niet zo bedoelt.

Ik heb het ook gezien en ik vond het ook beschamend. Zeker als je betrokken bent geweest bij twee tegengoals. Maargoed, tis niet zijn schuld dat hij middelmaat is.

27 april 2023 om 12:54

Beschamend? Wat is er beschamend aan? Ik snap niet dat men zich zo bezighoudt met dit soort ongein. Hij doet gewoon zijn werk en een knipoog verandert daar toch helemaal niks aan?

27 april 2023 om 13:09

Tis beschamend omdat mede dankzij hem 4 wedstrijden achterelkaar niet gewonnen is. En hij knipoogt even omdat hij een nietszeggende goal heeft gemaakt. Ik had gewoon een straight face gehouden. Uiteraard mag hij het doen maar tis beschamend naar mijn mening.

27 april 2023 om 15:07

Dankzij hem nog wél, kom op zeg. Voetbal is en blijft een teamsport, indien hij niet goed genoeg is moet een trainer hem maar wisselen of niet opstellen.

27 april 2023 om 17:18

Niet alleen dankzij hem. Je hebt 11 spelers in 1 team en zoals het altijd word gezegd het is een team sport. En je hebt ook mede door je aanvalles 4 wedstrijden achter elkaar niet gewonnen want ze hebben er ool niet meer gemaakt

27 april 2023 om 18:05

Je hebt 4 wedstrijden niet gewonnen als team inderdaad. Maar feit blijft wel dat je 7 goals hebt gemaakt en ook 7 tegen hebt gekregen. De aanvallers hebben dus beduidend beter werk afgeleverd dan de "verdedigers". Twee keer 2-0 voor gekomen en dan alsnog gelijk spelen en thuis tegen Southampton gelijk spelen.. dat ligt wel degelijk aan de verdediging, waaronder Holding die mede verantwoordelijk is geweest voor een aantal tegengoals.

27 april 2023 om 17:16

Het is idd niet alleen zijn schuld als 1 van de 2 cv's. En daarbij komt je speelt met een team dusja dan heeft de rest het ook niet prima gedaan en zijn rug dekking was er dan ook niet.

Hij knipoogt. Ik zeg schorsen voor het leven. Wat een schandalige actie.
Wat is dit zeg. Waar maken ze zich druk om

27 april 2023 om 12:51

Worden 3 hele tweets van nobody's naar boven gehaald en dat is dan een nieuwsartikel? Lekker makkelijk.

27 april 2023 om 12:52

Ik denk dat ze zich druk maken om een verloren titelwedstrijd.

27 april 2023 om 16:04

Ik kan er ook niet van wakker liggen. Maar als ik mezelf in zijn positie verplaats, en je loopt over het veld wetend dat je zojuist de titel hebt verloren, dan kan ik me niet voorstellen dat ik een knipoog, een lach of een juich in me zou hebben.

Voetballers zijn eigendom van het publiek
Waar slaat dit allemaal op. Hij deed in mijn ogen😉het minimale wat je kan doen als je gescoord hebt

Kroatisch bloed misschien?😁😉😉

Contract ontbinden en aan de schandpaal. Wat een afgrijzelijk gedrag. Niet normaal hoor dit.

27 april 2023 om 13:12

Ik dacht dat zijn contract afliep dit seizoen.

27 april 2023 om 15:00

Heeft totaal niets met dit non-event te maken (ho ho, een knipoog zeg...) maar Holding had natuurlijk nooit een contractverlenging van Arsenal mogen krijgen in 2021. Het feit dat zo een speler nog steeds bij Arsenal speelt, toont aan vanwaar de club komt.

Ondertussen zet Arsenal (eindelijk!) stappen in de juiste richting en ik verwacht dus ook dat deze jongen de club zal verlaten, ondanks een contract tot 2025 (aan 80.000 pond per week aub...) Lijkt me een ideale speler voor de top van de Championship.

27 april 2023 om 15:03

Laten we het hopen. Arsenal moet sowieso is flink investeren in echte toppers. Als iedereen blijft kunnen ze misschien wel weer voor de 2de plek gaan. Helaas is sinds Wenger de hele club naar de filistijnen geholpen.

Wat mij het meest bijblijft uit dit artikel is dat arsenal 2-2 heeft gespeeld tegen arsenal.

27 april 2023 om 16:10

Zou southampton moeten zijn

Echt jammer dat Saliba geblesseerd is. Ik denk dat het met hem de laatste weken echt wel anders was gegaan. Gabriel vindt ik ook niet meer solide sinds die naast holding staat. Ik hoop nog voor een wonder.

We hebben toch een opvolger voor hem gekocht? Waarom speelt hij niet?



Arsenal heeft het dit seizoen fantastisch gedaan. City heeft op wellicht iedere positie een betere speler en ook een betere bank. In beide ontmoetingen was City ook veel beter, daar valt niet tegen op te boksen. Arsenal heeft geen absolute topspelers, sterren. Ze moeten het doen met afdankertjes van grotere clubs(wel goede spelers), de hele verdediging is degelijk tot goed maar geen top en op het middenveld missen ze voetballend vermogen. Niets dan lof voor deze geweldige prestatie en er mocht ook wel een keer iets verwacht worden. Aankomend seizoen met CL erbij en de andere grote clubs die beter zullen presteren zal het een hels karwei worden om de top 4 te halen. Verwacht dat het dicht bij elkaar komt te zitten.

Waarschijnlijk een vuiltje in zijn oog.

Fans en emoties , tja het is wat . Gelukkig hebben de meeste fans hun emoties onder controle

Achja ajax fans werden jaren geleden boos om een Kroot die een knipoog gaf. Dan mogen Arsenal fans dat deze week ook op Holding zijn nietwaar?

Ik irriteerde me meer aan die Grealish die denkt dat hij een soort van Messi is ofzo

27 april 2023 om 17:16

Het is idd een valse playboy. Past precies bij het gezwel dat City heet

Ja het is ook zijn schuld dat Arsenal 5 punten liet liggen tegen de #16 en #18

27 april 2023 om 14:24

Daar is hij aardig debet aan inderdaad.

27 april 2023 om 15:42

En Arsenal is er dan weer debet aan dan een speler van het niveau Holding uberhaupt nog bij de club speelt. Die jongen toont al jaren (structureel) aan het niveau niet aan te kunnen en toch heeft hij in 2021 nog een contractverlening tot 2025 gekregen (a 80K per week).

Daarnaast heeft Arsenal afgelopen winter zowat 20 miljoen euro betaald voor Kiwior... die ook nauwelijks speelt (en waarvan je zou mogen verwachten dat hij beter is dan Holding gezien zijn transfersom).

27 april 2023 om 15:45

Kiwior is een linksbenige CV. Arteta zal nooit zo’n speler op RCV zetten.
Volgend seizoen gewoon afscheid van hem nemen inderdaad.

Weg met deze speler.Heb lang gedacht als back up voor de League Cup of FA Cup is hij handig om de basis rust te gunnen maar ook daar vliegen we uit als hij erin staat.
Nu had hij maar 1 taak en dat was Saliba vervangen. 1 op 1 gaat natuurlijk nooit want Saliba zit echt wel 2 niveau's hoger dan Holding maar hoe hij gisteren stond te schutteren is echt schandalig. Onbewust legt hij zoveel druk op Gabriel en Saliba omdat hun weten ze mogen nooit moe zijn of geblesseerd raken want dan is er meteen chaos achterin.
Hopelijk heeft Arteta ook genoeg gezien en mag hij snel op zoek naar een nieuwe club.Heb ik liever nog Sanchez van Spurs omdat ik weet dat die kan verdedigen alleen 0 vertrouwen heeft.
Deze Holding kan niks

Volgende keer wedstrijd staken! Wachten tot Arteta hem het stadion uit heeft gegooid en weer doorgaan.

Knipogen heb ik een trauma van dus ik snap de commotie wel met een knipoog

Holding is een leuke speler voor bodem/middenmoot PL maar ook niet meer dan dat. Werd kinderlijk eenvoudig afgetroefd door Haaland.

Ik vond het wel sexy van Holding.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren