Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arne Slot verklapt alvast basisspeler en gaat in op gerucht Santiago Giménez

Laatste update:

Arne Slot heeft het strijdplan voor het Champions League-duel met Atlético Madrid klaarliggen, zo vertelt hij dinsdagavond op de persconferentie.

Ook verraadt de oefenmeester alvast een basisplek voor Ayase Ueda, die door een schorsing van Santiago Giménez in de punt van de aanval zal spelen bij de Rotterdammers. Op het gerucht over een transfer van de Mexicaanse spits naar Real Madrid gaat Slot ook nog in.

"We moeten veruit onze beste wedstrijd van het seizoen spelen", laat de Rotterdamse trainer zich optekenen. "Als we kans willen maken op een resultaat moeten we twee keer zo goed spelen als in de vorige zes of zeven wedstrijden. We beseffen ons dat Atléti de grootste weerstand zal bieden die we in de afgelopen twee jaar gehad hebben. We moeten de intensiteit van tegen Go Ahead Eagles keer twee of keer drie doen om kans te maken op een resultaat", is Slot duidelijk over het lastige affiche.

"Het is altijd vervelend als je spits die zo goed in vorm is niet mee kan doen", vervolgt Slot op een vraag over het gemis van Giménez. "We hebben echter achter hem ook een goede spits met Ueda. De vraag is alleen hoe hij met de intensiteit van de wedstrijd van morgen omgaat. Maar de enige manier hoe we daar achterkomen is om hem op te stellen, dus dat gaan we ook doen", verklapt de geboren Bergentheimer, die vervolgens de vraag krijgt wat er waar is van de geruchten dat Giménez de interesse van Real Madrid heeft gewekt.

"Daar kan ik onmogelijk op antwoorden. Hij is een hele goede spits die heel veel goals maakt, maar buiten zijn goals vind ik vooral zijn persoonlijkheid heel indrukwekkend, omdat hij zich nooit laat afleiden", looft Slot zijn pupil. "Ik denk dat om een vervolgstap te maken dat hij in Europa ook nog indruk moet maken. Hij is helaas voor hem er morgen niet bij, maar hij heeft er daarna nog minimaal 4 wedstrijden voor om dat te laten zien."

Slot speelde (en won) met Feyenoord al eerder in een oefenwedstrijd tegen Atlético Madrid, die werd besloten met een opstootje na afloop. Slot heeft echter louter positieve woorden over voor zijn Argentijnse collega Diego Simeone. "Hij is een zeer gerespecteerde trainer. Atlético en Simeone zijn een voorbeeld geweest voor ons", bekent de oefenmeester.

"Hij heeft zijn ploeg een eigen identiteit en vooral een enorme winnaarsmentaliteit meegegeven, daar hebben wij een vleugje van mogen ruiken toen we een oefenwedstrijd tegen ze speelden", beseft Slot, die gelijkenissen ziet tussen zijn ploeg en de Spaanse equipe. "Wij moeten het in Nederland ook opnemen tegen twee clubs die financieel meer mogelijkheden hebben dan wij. En zij hebben laten zien dat als je mentaliteit hebt en een eigen identiteit dat je daar tussen kan komen en af en toe een kampioenschap kan winnen."

Atlético Madrid - Feyenoord

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zit geen woord Spaans bij. Ik denk dat we vrijwel geen kans hebben een punt weg te slepen hier, zeker zonder Santi. Ueda kan vast wel wat, maar heeft geen ritme en moet duidelijk nog wennen en Atletico is sowieso kwalitatief van een ander niveau dan wij. Maar goed, de bal schijnt rond te zijn en zolang zij niet scoren kan je niet verliezen.

3 oktober 2023 om 19:06

Het is denk ik ook heel erg afwachten wat voor niveau Atletico laat zien. Hun laatste 2 wedstrijden lagen zo ver uit elkaar. Als ze spelen zoals tegen Real dan gaan we er 100% vanaf.

Als Atletico echter speelt zoals tegen Cadiz dan maken we een kans. Daar stonden wel een paar wisselspelers op het veld maar toch.

3 oktober 2023 om 19:14

Ik denk dat we zonder Gimenez stootkracht missen. Hij ks zo belangrijk in ons aanvalsspel. We hebben itt tegen Crltic nu wel een echt spits, maar dan nog. Zelfs met Santi is de kans klein, maar zonder. Ah wel, ik heb alsnog meer vertrouwen dan bij Ajax uit en dat ging best goed.

3 oktober 2023 om 19:16

Haha ja maar Ajax uit heeft niks met ratio te maken in ons geval.

Ik ben wel benieuwd hoe Ueda het op kan pakken. Heel ander type vooralsnog dan Gimenez en dat maakt het wel lastig. Je ziet echt wel kwaliteit maar heeft het nog niet echt kunnen laten zien en dan tegen Atletico is wel heel veel gevraagd meteen.

3 oktober 2023 om 19:25

Zij missen ook Gimenez. Heft elkaar dus op

Van Mbappe naar Gimenez maar een klein stapje achteruit .. waar komt dat vandaan heb dat namelijk nog niet eerder gelezen

3 oktober 2023 om 19:13

Verbaasde mij ook eerlijk gezegd, heb hier ook nog niets van meegekregen.

3 oktober 2023 om 19:14

AS kwam er afgelopen weekend ineens mee en toen is het opgepakt door meerdere media in Spanje en Engeland. Daar praten ze over 50m als bedrag.

3 oktober 2023 om 19:27

Ik kan het gerucht ook nergens vinden, maar een 22 jarige spits die de winnende maakt in de finale van de gold cup en in de eredivisie vrijwel wekelijks scoort zal op heel veel lijstjes staan. Dus Real zal hem best volgen, net zoals ze nog twintig andere spitsen volgen.

3 oktober 2023 om 20:52

Gerucht overgewaaid uit Mexico

Erg optimistische poll resultaten voor Feyenoord. Laten we wel wezen een gelijkspel zou al een geweldige stunt zijn

Vorig jaar in de groepsfase speelde AM thuis zowel tegen Club Brugge als tegen Leverkusen gelijk en won het nipt van Porto (2-1). Ik weet niet, of ze dit jaar zoveel beter zijn geworden, maar indrukwekkende resultaten waren dat niet bepaald.

Zoals zoveel trainers weet ook Slot zich vaak weer in de underdog positie te manoeuvreren zodra het om de knikkers gaat. Typerend is ook zijn uitspraak "wij moeten het in Nederland ook opnemen tegen twee clubs die financieel meer mogelijkheden hebben dan wij." Daarmee probeert hij een kampioenschap van Feyenoord nog groter te maken dan het is want zijn statement is reeds door de realiteit achterhaald. Verschillende voetbalbronnen melden dat Ajax het dit seizoen moet doen met een begroting van 140 miljoen, Feyenoord met 110 miljoen en PSV met 100 miljoen. Vorig jaar was het respectievelijk 160, 80, en 85 miljoen en toen zou Slot nog net gelijk hebben gehad maar de begroting van Feyenoord is met 30 miljoen aanmerkelijk gegroeid en al 10% hoger dan die van PSV. Merk trouwens op dat de begroting van Ajax is geslonken. Zo zie je maar wat een titel en/of Champions League financiëel kunnen betekenen.

3 oktober 2023 om 20:23

Kironi jij vindt feyenoord tegen atletico niet de underdog?
Verder is die begroting voor de club. Veel kosten die grote clubs hebben komen redelijk overeen. Maar wat je aan spelers uit kunt geven verschilt enorm. Zo lazen we pas dat ajax bijv meer aan salarissen uitgeeft dan psv en feyenoord bij elkaar. Transfersommen hoeven we het niet eens over te hebben.
Maar feyenoord is inderdaad wel heel goed bezig met slot. Ik denk dat je dat eigenlijk probeert te zeggen.

3 oktober 2023 om 20:35

@ironmanutd Ik vind Feyenoord wel degelijk de underdog tegen Atletico Madrid maar dat statement van Slot heeft vooral ook betrekking op de titelstrijd in de Eredivisie. Hij vergelijkt de positie van Atletico achter Real en Barca met Feyenoord achter Ajax en PSV en dat is niet meer geheel juist. Verder is Slot uitstekend bezig inderdaad.

3 oktober 2023 om 20:46

Kiron... ik vind die vergelijking financieel gezien best opgaan. Al denk ik dat atletico misschien qua salarissen nog wel dichterbij real en barca zit dan feyenoord bij ajax. Maar dat is wel puur giswerk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren