Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arne Slot deed voorgangers Dick Advocaat en Cor Pot opvallend voorstel

Laatste update:

Arne Slot heeft Dick Advocaat en Cor Pot uitgenodigd om een training van Feyenoord bij te wonen, zo onthult laatstgenoemde in FC Rijnmond. De huidige trainer van de Rotterdammers wil aan zijn voorganger Advocaat, en diens assistent Pot, laten zien hoe hij te werk gaat. Tot op heden is het voorstel nog niet gehonoreerd, maar Advocaat en Pot staan er wel voor open.

Pot ontkent de geruchten dat Advocaat en hijzelf tipgevers waren bij het aanstellen van Slot door Frank Arnesen. “Dat is absoluut niet zo, maar het was wel een hele goede zet van Arnesen.” Het duo ging wel op bezoek bij Slot om hem voor te bereiden op zijn nieuwe baan. “We zijn uitgenodigd door Arne en zijn bij hem thuis geweest. We hebben hem verteld over hoe het ging, wat hij kon verwachten, over de scouting en eigenlijk over vanalles. Dat was een leuk gesprek.”

Onlangs volgde een nieuwe uitnodiging van Slot. “We zijn laatst uitgenodigd om op dinsdag bij een training te gaan kijken en daarna te lunchen.” Dat ging tot dusver niet door. “Op datzelfde moment werd Arnesen uitgenodigd en wij vonden dat podium voor hem belangrijker omdat hij afscheid ging nemen. Toen hebben wij gezegd: ’We doen het een andere keer'."

Presentator Bart Nolles vraagt zich af wat de aanleiding is van het voorstel van Slot. “Gewoon uit respect naar ons toe. Dat vind ik wel heel netjes van Slot”, aldus Pot, die niet meer openstaat voor een nieuwe klus. “Het moet gewoon klaar zijn. Ik ben klaar nu. Er is een jongere generatie die sneller en moderner denkt, en die moet je ook de tijd en kans geven. Niet weer ertussen gaan lopen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Slot is in alle acties en reacties echt een trainer hoe elke club het wil hebben. Op en top een trainer die de club in alle facetten goed vertegenwoordigt.

24 september 2022 om 12:15

Behalve als hij verliest dan heeft hij de neiging om over te lopen in cynisme. En met een glimlach scheidsrechters en spelers van de tegenstander onderuit te halen. Dat heeft hij niet nodig want zijn werk spreekt voor zich.

Aan de andere kant is dat een kwaaltje van veel toptrainers. Guardiola, Klopp, Van Gaal etc.

24 september 2022 om 12:27

Ach nee, is dat de nieuwe narrative voor Slot?

Nee, het is fijn feesten met elke andere trainer na een verliespot.

24 september 2022 om 12:43

Totaal onzinverhaal. Misschien interviews echt kijken ipv het artikel erover lezen. Snap dat Slot saai is voor de praatprogramma's,maar zn reactie na PSV was gewoon normaal.

24 september 2022 om 13:27

Zoals hij moest lachen om die act van Anthony en Tadic in de klassieker? Dat was ook lachwekkend.

24 september 2022 om 13:55

Heerlijk dat iemand als Scummyman echt op zoek is gegaan naar iets om tegen Slot te kunnen gebruiken en dan op een enkel interview uit is gekomen na een seizoen van 50 wedstrijden, gefeliciteerd jongen!

24 september 2022 om 14:47

Heerlijk om te zien hoe er toch weer een aantal op hun teentjes zijn getrapt omdat Scummyman een terecht punt maakt. En hij brengt het nog netjes ook. Het geeft toch niet dat ook Slot zijn momentjes heeft, eerder menselijk te noemen. Dat sommige daar zo over vallen begrijp ik helemaal niet.

24 september 2022 om 15:06

Ach, als topsporter een slechte verliezer zijn na een wedstrijd waar je flink genaaid bent heb ik liever, dan iemand die het maar prima vind om te verliezen.

24 september 2022 om 15:07

Romarky
Het gaat erom dat de reactie van slot op geen enkele wijze afdoet aan zijn functioneren. En dat was de premisse waarop scummyman reageerde. Elke club wil een slechte verliezer als trainer. Zeker als er terechte punten zijn die buiten het sportieve punten om hebben bijgedragen aan het verlies.

24 september 2022 om 16:11

Punt is totaal niet terecht, het is gewoon een herhaling van de totaal niet met de realiteit strokende conclusie van Kenneth Perez over een doodnormaal interview waarin een verslaggever 4x achterelkaar vraagt of Slot ook boos is op de scheids,vervolgens een beeld onder zn neus duwt waarop je ziet dat het geen corner was en Slot grinnikt van ja, kut inderdaad, maar we waren ook gewoon niet goed genoeg. Het is gewoon een non-verhaal. Zeg dan dat ie stom haar heeft ofzo.

24 september 2022 om 12:26

Slot heeft de kans gekregen. Ik denk dat er in Nederland best meer trainers met een dergelijke potentie rondlopen, maar met minimaal 50 interlands achter je naam kom je toch veel makkelijker binnen. Dat is zonde.

24 september 2022 om 12:39

Wat een onzin Wouter. Zet anders even alle huidige Eredivisie trainers op een rijtje met het aantal interlands er achter. Precies.

24 september 2022 om 12:45

Dat hebben we inderdaad bij Van Gaal gezien.

24 september 2022 om 13:28

Want het aantal interlands is doorslaggevend voor de carrière van een trainer? Lachwekkend dit

24 september 2022 om 13:51

Ik heb het over de topclubs. Gullit, Van Basten, Van Bommel, Stam, Cocu, De Boer, Van Nistelrooy, Van Bronckhorst en Koeman zijn in het begin van hun carrière allemaal heel snel trainer geworden van een Nederlandse topclub. Met twijfelachtig/wisselend succes. Er was zelfs een stroming die Kuijt hoofdtrainer van Feyenoord wilde laten worden. Zo'n Steijn of Jans (schiet me niet af op een naam) laten steeds zien dat ze een team beter aan het voetballen krijgen, maar zullen er niet tussenkomen. Dat bedoel ik.

24 september 2022 om 13:53

@wouter60
Van Gaal is meer dan 30 jaar geleden.

24 september 2022 om 14:21

Dat zeg je er nu bij.. De namen die je noemt hebben het helemaal niet zo slecht gedaan, een enkeling wordt door jou wel erg snel afgeschreven. Kijk nou eens naar de pak 'm beet laatste 10 trainers van Ajax, Feyenoord en PSV. Daar zitten er genoeg tussen zonder grote spelers carrière. Ik denk dat het allemaal wel meevalt. Trainers als Jans en Steijn hebben overigens ook niet overal succes gehad, maar dat terzijde. Dat zij leuk voetbal spelen met beperkte ploegen is geen enkele garantie dat ze ook prijzen pakken met een topclub. Evenals dat het geen garantie is dat een buitencategorie voetballer ook een goede trainer is.

24 september 2022 om 14:45

Niet alleen als trainer bij een topclub, maar uberhaupt als trainer die de cursus trainer/coach betaald voetbal mag volgen. Sneijder is het meest recente lachwekkende voorbeeld daarvan. Alsof zelf een bal recht trappen ook maar íets zegt over hoe je een speler kunt leren een bal recht te trappen.. Wouter heeft gewoon groot gelijk.

Dat moet een leuke training worden. “kijk heren, dit is wat jullie totaal mislukt is en mij wel lukt.”

24 september 2022 om 13:25

Ik had dus precies hetzelfde idee. Waarom zou je als oud-trainer nou naar een training van Slot gaan? Vooralsnog heeft Slot ook geen prijs bij Feyenoord.

Gaat Slot dan even met Gio bellen?

Wat een onzin.

24 september 2022 om 14:24

Wegens wederzijds respect misschien? Pot is pensionado want het wordt aldus hemzelf allemaal sneller en moderner. Mooi toch dat hij van dichtbij mee kan kijken hoe dat er aan toe gaat?
Overigens; zijn prijzen zaligmakend? De enige norm om iemands kwaliteiten te meten?

24 september 2022 om 14:35

Ijsmuts wel als je bij topclub werkt, jullie zijn een topclub toch?

24 september 2022 om 14:55

In het artikel komt het meer over dat Slot ze gewoon nog een keer uitnodigt uit beleefdheid en misschien om ze te bedanken voor de hulp of iets dergelijks zeker aangezien hij ze ook voor de lunch uitnodigt. Ik weet ook niet waarom prijzen opeens relevant zijn. Hij zit er net een jaar en moet opboxen tegen Ajax dat een begroting heeft die twee keer zo groot is en dan heeft ie ook nog eens de finale van de UCL gehaald.

24 september 2022 om 15:04

@barcalover: dus we kunnen niet inschatten wat het niveau is van rkc, of een groningenspeler of de trainer van nec? Want die winnen nooit prijzen? Ik zou eerder willen adviseren in dat geval even van je hoge paard af te stappen en zaken in perspectief komen te zien. De wereld is gelukkig een stuk groter dan 1 of 2 clubs en daaronder bevinden zich wel degelijk talenten en vaklui.

24 september 2022 om 17:22

@TVL11 Dat zou scheef zijn gezien Advocaat een totaal andere selectie had, met de Pratto's en Diemers van deze wereld. Slot, daarentegen een veel betere selectie en budget tot zijn beschikking heeft. Dit zo stellen is echt appels met meloenen vergelijken.

24 september 2022 om 18:26

Dick kwam toch zelf met Diemers en Pratto aan. Slot startte vanuit dezelfde financiële situatie.

Slot lijkt een prima relatie te onderhouden met zijn voorgangers, het zijn ook niet de minste uiteraard waar je een boel van kan leren. Vind Slot echt een interessante trainer en dat is vooral gebaseerd op het spel die hij zijn teams laat spelen. Ik zou dolgraag een diepgaand interview/docu willen zien waarin ze wat specifieker ingaan op zijn werkwijze en denkwijze over voetbal

24 september 2022 om 12:30

Je kan van iedereen altijd wat leren, maar qua spelopvatting staat Slot mijlenver voor op Advocaat,

Goed om te lezen dat Pot zijn conclusies trekt en afstand neemt. Zijn tijd is inderdaad geweest.

24 september 2022 om 13:12

Volgens mij hebben dit soort gasten vooral geluk, dat zij in het wereldje hebben kunnen rondlopen en verdienen.

Volgens mij voegt hij weinig toe.

Puur door goede klik als gezellige aanvulling mee genomen steeds

kunnen ze toch nog wat leren op hun oude dagje.maar vooral advocaat moet zich toch doodschamen hoe hij feyenoord heeft achtergelaten 2 jaar geleden.nooit wat gezien in die man ,niet als voetballer niet als trainer
.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren