Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Argentinië verder dankzij hattrick Messi, titelhouder Chili leeft nog

Laatste update:

Argentinië heeft na twee van de drie groepsduels op de Copa América al een plek bij de laatste acht te pakken. Het land won zaterdagnacht de ontmoeting met Panama met liefst 5-0, mede door een hattrick van Lionel Messi, en eindigt daardoor sowieso bij de eerste twee in Groep D. Titelhouder Chili won ook: dankzij Arturo Vidal werd Bolivia geklopt en hebben de Chilenen nu evenveel punten als Bolivia. In de laatste wedstrijd wordt duidelijk wie achter Argentinië aan naar de kwartfinales mag.

/

Argentinië - Panama 5-0
De Argentijnen wisten dat ze bij winst op Panama zeker zouden zijn van een plek in de kwartfinales. In Chicago begon bondscoach Gerardo Martino niet met Messi voorin, maar met Gonzalo Higuaín voor een linie van Ángel Di María, Éver Banega en Nicolás Gaitán. Na zeven minuten had Argentinië de voorsprong al in handen toen Nicolás Otamendi het koppend afmaakte na een vrije schop van Di María. Aníbal Godoy kreeg vervolgens voor rust al zijn tweede geel bij Panama en liet zijn land met tien man achter.

Tot een kwartier na rust bleef het bij 1-0, maar vervolgens bracht Martino bankzitter Messi in. Na slecht opruimen van Panama schoot la Pulga met links hard binnen in de linkerhoek en verdubbelde hij de voorsprong. Tien minuten later schoot Messi een vrije trap heerlijk binnen in de rechterbovenhoek en stond het 3-0. Panama gaf zich gewonnen en incasseerde vervolgens ook de derde van de wereldster na diens invalbeurt: na een pass van Marcos Rojo hield Messi drie man bezig en vond hij de linkerhoek nog eens. Het slotakkoord was voor Higuaín, die koppend voor 5-0 zorgde.

/

Chili - Bolivia 2-1
Na de nederlaag tegen Argentinië moest de titelhouder nu vol aan de bak. Het werd een moeizame exercitie, maar het eindigde wel positief voor de Chilenen. In de eerste minuut van de tweede helft brak Vidal de score open, toen Chili de Bolivianen opjoeg en de bal aan de linkerkant bij Mauricio Pinilla kwam. Hij gaf af naar het midden en daar trapte Vidal rond de penaltystip binnen. Een kwartier later zorgde Jhasmani Campos echter alweer voor 1-1 met een prachtige vrije schop, die zo in de linkerbovenhoek verdween. Chili moest dus weer van voren af aan beginnen en redde diep in blessuretijd pas het vege lijf. Weer was het Vidal die scoorde, ditmaal van elf meter na een handsbal van Luis Alberto Gutiérrez.

Wint Argentinië de Copa América, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In dat half uurtje dat hij inviel toch prima gedaan met 3 goals en een voor assist. Ik hoop dat Argentinië de copa wint, zodat messi eindelijk een keer wat wint. Vind overigens wel dat dat wel een keer mag met deze selectie, ook vind ik de andere teams niet zo heel goed behalve Mexico dan.

11 juni 2016 om 09:28

Man of the match Messi. Een hattrick binnen 19 minuten! Mooi ook het publiek toen hij erin kwam. Panama was werkelijk asociaal bezig, wat een houthakkers. Hadden wel meer dan éen rode kaart verdiend

Wat een wedstrijd speelde Messi fenomenaal wauw. Panama met 10 man bleef aanvallen als ze de kans hadden, het stond nog maar 1-0. De wedstrijd veranderde direct toen Messi erin kwam abnormaal 3 goals + assist wat een crossball, assist eigenlijk van rojo maar ik geef hem aan Messi die bal was niet normaal. Panama deed het zeker niet slecht, zitten paar goeie technische spelers tussen.

Voetbalzone het is aguero die de laatste maakte voor Argentinië, aguero kwam voor higuain erin

Ik ben dan voor Chili maar Bolivia is dan wel keihard genaaid met een zeer goedkope penalty in de laatste minuten. Vidal schoot hem feilloos binnen maar beleefde een dramatische avond samen met de rest van zijn ploeggenoten. Ik heb al in het begin gezegd. Mensen die Chili willen zien spelen omdat het als een machine liep, kunnen beter twee keer nadenken voordat ze het doen want Pizzi is niet de juiste man. Overigens raad ik iedereen aan om die goal van Campos te bekijken. Wat een poeier. Ik had hem wel voor twee geteld. Zelden zo een brute vrije trap gezien. Dit is een citaat van de bondscoach van Bolivia na afloop: "Als we al zulke goedkope pingels tegenkrijgen, kunnen ze die beker meteen al aan Chili geven."

11 juni 2016 om 08:34

Goeiedag wat een veeg van Campos, de bal kan dus nog beter in de kruising dan wat Payet liet zien gister.

11 juni 2016 om 08:43

Zo en hoe. En Campos doet dit wel vaker in Bolivia waar je de altitude meehebt die de bal flinke snelheid geeft. Maar hier deed hij het zonder hulp van de hoogte en wat een beam!

11 juni 2016 om 08:59

Gaat de bal sneller als je in de bergen voetbalt?

Ik heb Campos even op Google opgezocht, wel zonde dat zo'n speler in Qatar speelt. Wat voor niveau heeft hij als hij in Europa zou spelen?

11 juni 2016 om 09:05

In La Paz spelen ze op 3600 m hoogte. Op die hoogte krijgt de bal een flinke zwaai mee als je er hard mee schiet. Mocht je toevallig ooit een Copa Libertadores wedstrijd zien van Club Bolivar of The Strongest (de twee grootste clubs van het land) tegen een Argentijnse of Braziliaanse club, dan zul je merken dat er heel vaak van afstand geschoten zal worden. Campos zou in Nederland overigens bankzitter zijn bij de top, maar kan makkelijk mee bij een Utrecht of Az bijvoorbeeld.

11 juni 2016 om 09:26

Ik ken die clubs uit Bolivia wel maar moet eerlijk zeggen dat ik er vrij weinig van zie. Ik kan me ook best voorstellen dat zo'n Boliviaans team in de cola Libertadores thuis een ontzettend groot voordeel heeft.

11 juni 2016 om 09:31

Zeker. Argentijnse en Braziliaanse topclubs hebben er ontzettend last van. Clubs uit Chili, Ecuador, Colombia en Peru bijvoorbeeld hebben er veel minder last van. Enkele jaren geleden het Argentina van Maradona er met 6-0 onderuit. En ja, dat was me toch een blamage!

11 juni 2016 om 11:00

Forzafener ik heb afgelopen dagen wat reacties gelezen wat ik niet zo vaak doe maar ik wil toch even reageren wat jij de afgelopen dagen gezegd hebt. Ten eerste was Chili gister het land dat de hele wedstrijd voetbal speelde en dus zeer verdiend gewonnen had, het was geen penalty dat klopt maar gezien de hele wedstrijd was Chili de terechte winnaar ( 80 % balbezit), bij de aftrap van de 2e helft trapte de Bolivaan de bal gelijk naar Bravo zodat ze weer verdedigend goed konden staan. Maar goed er is nog iets...de laatste stuk van het Chileense volkslied is niet alleen puur zang, de muziek word gewoon gestopt omdat het te lang is, dus waar je dat vandaan haalt weet ik niet. En waarom zou Chili minder last hebben dan bv Argentinie in Bolivia? Argeninie en Chili liggen gewoon op dezelfde hoogte, de hoofdstad van Bolivia en Ecuador liggen zeer hoog ja maar voor de rest heeft iedereen er moeite mee...

11 juni 2016 om 13:37

Omdat, mijn beste jongen, Chileense clubs in de eigen competitie ook soms op hoogte spelen (het noorden van Chili) en er tamelijk ervaring mee hebben. Je stukje over het volkslied van Chili snap ik totaal niks van en begrijp ik je punt niet. Dat het laatste stukje puur gezang is wil niet zeggen dat de speakers zo maar op een ander nummer mogen springen. Elk land mag zijn volkslied afmaken toch? Ik zeg trouwens nergens dat Chili de overwinning niet verdiende. De manier waarop alleen (goedkope pingel laatste minuut) vind ik zonde. Je kan dan de hele wedstrijd meer aanspraak op de titel hebben maar dat geeft niet aan dat je zomaar gratis een penalty verdiend.

11 juni 2016 om 14:48

ForzaFener dit gaat eigenlijk nergens over maar het klopt niet helemaal wat je zegt. Ecuador en Bolivia spelen in de hoogte...heel zuid amerika dus ook Chili heeft daar last van als ze daar spelen. Overigens de Chileense selectie bestaat over een selectie die grotendeels in europa spelen, en de topclubs die in la copa libertadores spelen of la sudamericana zijn bijna allemaal clubs uit Santiago of in de buurt van de hoofdstad, die hebben er ook last van.

11 juni 2016 om 15:35

Oke jongen. Jij hebt jouw mening en ik heb mijn mening (gebaseerd op statistieken en verhalen van echte Zuid-Amerikanen) en daar houden we het bij. Zo goed? . Overigens verwijt je mij dingen die ik niet heb gezegd of je begrijpt mij verkeerd. Ik zeg minder last, ik zeg niet dat Chilenen er helemaal geen last van hebben. Je zegt ook dat het over niks gaat. Terwijl jij degene bent die om niks een discussie start hier. Ik snap niet wat je doel is nu. Je probeert mij te corrigeren met dingen waar ik gewoon gelijk in heb. Beetje apart :/

11 juni 2016 om 15:45

Mijn mening? Het is zo beste jongen, wat bedoel je met je statistieken en verhalen van echte zuid amerikanen? Ik ben een echte zuid amerikaan en ik lees kranten uit zuid amerika! 2 jaar terug toen Chili naar Bolivia moest gingen ze eerder naar Bolivia om te wennen aan de hoogte , ze namen gasmaskers mee voor in de rust.
Wat jij vaak beweert in de nieuwsberichten klopt maar een helft ervan, je hebt vaak geen idee en roept maar iets wat als waarheid word aangenomen.

11 juni 2016 om 16:08

Eerst begon je over het volkslied, daarna gaf je daar geen reactie meer op. Vervolgens nam je aan dat ik Chili onverdiend zag winnen (wat niet zo is) vervolgens reageer je daar ook niet meer op. Nu ga je maar door over die hoogte. Het lijkt maar alsof je vastberaden bent om mij op fouten te betrappen. Nogmaals voor jou omdat je niet kan lezen blijkbaar: Braziliaanse en Argentijnse clubs hebben meer last op altitude dan Chileense clubs. Ik zeg dus dat Chilenen minder last hebben. Minder Last. Ik zeg nergens geen last! Je moet niet zo koppig doen. Een goede Boca heeft meer kans op puntverlies in La Paz dan een goede Colo Colo, en dat terwijl Boca zelfs in slechte staat beter is dan een goede Colo Colo. Nog een voorbeeld omdat jij het maar niet wil begrijpen. Argentijnen bereiden zich ook wel eens op hoogte voor puur om klaar te zijn voor de echte test. En alsnog hebben ze daar meer moeite dan een Chili. Overigens schijnt viagra meer te helpen op zulke hoogtes dus ze kunnen beter een hele lading van die slikken in plaats van weken van tevoren naar La Paz af te reizen. In Chili ligt Calama hoog, waar Cobresal speelt, San Marcos de Arica uit Arica speelt ook op hoogte. Een Colo Colo of een Catolica zal wel het een en andere gewend zijn dus. Argentijnen hebben die luxe niet. Brazilianen ook niet.

Edit: ik denk trouwens dat je zuurstoftanks bedoelt in plaats van gasmaskers. Gasmaskers zullen niet echt nodig zijn. Tenzij jouw Zuid-Amerikaanse kennis je anders doet geloven.

11 juni 2016 om 16:46

Wat kan jij in veel onzin lullen in 1 A4tje. Iedereen heeft er VEEL last van, jij beweert dat ze MINDER last hebben ..professor
Als je over het volkslied wilt hebben...jij beweerde dat het laatste stuk van het chileense volkslied pure zang was...wat totaal niet klopt en je hebt meerdere onzin geschreven waar ik nooit op gereageerd heb..dit is de eerste keer dat ik reageer op jou dus denk maar niet dat ik foutjes zoek naar u ...het viel me op dat je veel beweert wat totale onzin is en niks te maken heeft met statistieken of " verhalen" van echte zuid amerikanen.

11 juni 2016 om 20:05

Dit is echt idioot zeg. Wanneer heb ik in godsnaam beweerd dat het Chileense volkslied puur zang was? Hoe kom je er in godsnaam op? Ik heb nog nooit zoiets geroepen! Als er een iemand is die hier onzin roept dan ben jij dat. Statistieken en verhalen van Zuid-Amerikaanse vrienden/schoonfamilie klopt gewoon. Ik heb geen reden om te liegen. Zeker niet tegen zo een flapdrol als jij.

11 juni 2016 om 21:05

Jij hebt gezegd de laatste stuk! Van het volkslied was puur zang....wat gewoon verschut is dat jij dat zei omdat dat niet waar is. Maar goed als je denkt dat jij en je "schoonfamilie" gelijk hebt..bravo amigo mio. Messi is volgens jou ook niet een wereldvoetballer omdat hij tegen panama 3 x scoorde eh.

11 juni 2016 om 22:13

Kijk eens. En weer beweer je iets wat ik helemaal nergens heb gezegd. Ik ga geen tijd meer besteden in deze topic voor jou.

11 juni 2016 om 09:20

Nou jongen je verrast me eerlijk gezegd. Ik als Argentinie fan zat te wachten op je reactie aangezien je nogal uitgesproken Chili fan bent. Chapeau voor je eerlijke reactie, dat was natuurlijk NOOIT van ze leven een penalty. Idd keihard genaaid en zwaar onterecht gewonnen. Een gelijkspel was op zn plaats geweest, zeer zwak Chili gezien.

11 juni 2016 om 09:28

Bedankt. Ik blijf er zoveel mogelijk objectief bij natuurlijk. Maar het was wel duidelijk dat ze Chili als winnaar wilden hebben. Zeer goedkope pingel.

11 juni 2016 om 13:11

Ik gunde het Chili ook tijdens de vorige copa om te winnen, maar ook toen zijn ze flink in het zadel geholpen door de scheidsrechters. Met name tegen Peru.. Maargoed Chili neemt dit toernooi uiterst serieus, dus zou leuk zijn als ze weer de finale halen. Blijf het een debiele opzet vinden dit toernooi, dus zelfs als Brazilie wint (wat ik niet zie gebeuren) neem ik dit toch niet helemaal serieus.

11 juni 2016 om 10:21

Nogal offtopic maar jij weet echt veel van de copa en alle teams. Erg leerzaam en leuk allemaal dus bij deze bedankt

11 juni 2016 om 10:36

Graag gedaan en jij ook bedankt! Vind het zelf alleen maar leuker als ik anderen hiermee informeer!

Wat een goal van Campos. Chili tot dat moment de hele wedstrijd gezien, en BOEM. Heel knap gedaan!

Sterke wedstrijd van Rojo, met name de tweede helft. Romero heb ik ook geen fouten zien maken.

Ik zie Argentinie deze Copa eigenlijk makkelijk winnen, aangezien zij de enige titelkandidaat zijn op volle sterkte, met min of meer alle sterspelers present. Zou eigenlijk best slecht zijn als het ze niet lukt, als je kijkt naar de concurrentie.

11 juni 2016 om 09:00

Vind het toch wel opvallend dat Romero maar de nummer 1 blijft daar (al doet die het vaak wel goed) terwijl die bij zn club(s) op de bank zit

11 juni 2016 om 10:21

Had liever Rulli met zijn geweldige reflexen.

Wel grappig dat men nog beweert dat Messi niet presteert bij Argentinie. "Hij moet het ook laten zien bij Arg". De beste man wordt deze Copa nog topscorer allertijden van Arg door Batistuta achter zich te laten. Grootheid.

11 juni 2016 om 09:08

Tegen Panama ja. Laat hem eerst maar eens een prijs pakken met het nationale elftal. Uruguay ligt er uit, Chili heeft Pizzi en Brazil heeft Dunga, dus als het dit jaar geen Argentina wordt dan weet ik het ook niet meer.

11 juni 2016 om 09:19

Fener. Jij bent hier aardig verstand van zie ik.. hoe schat jij de kansen in van Mexico?

11 juni 2016 om 09:27

Ook hoog. Mexico heeft een fijne ploeg. En Osorio weet wat het is om prijzen te pakken. Bovendien heeft Mexico een flinke thuisvoordeel met al die chicanos in de VS.

11 juni 2016 om 09:31

Tegen Panama ja....Die er alles aan deden om iedereen te blesseren....Als invaller na 60 minuten is gewoon heel heel erg goed. Panama of niet

11 juni 2016 om 09:38

Natuurlijk is dat knap. Maar echt 'presteren' bij het nationale elftal zoals we Messi kennen doet hij natuurlijk nog niet. Een hattrick tegen Panama maakt hem niet gelijk de verlosser van dit Argentina. Daarom zeg ik: laat hem eerst eens een prijs winnen.

11 juni 2016 om 10:22

Wat een onzin lees ik hier toch weer. ''laat hem eerst een prijs pakken''. Dus Cruijff presteerde volgens jouw criteria ook nooit bij het nationale elftal, want tja, hij heeft geen prijzen. Messi kan er niks aan doen dat twee finales verloren gingen door individuele fouten van een bepaalde spits. Messi heeft gewoon gepresteerd voor z'n land. Is bijna topscorer allertijden en heeft daarnaast nog eens een karrevracht aan assists. Hij heeft wedstrijden ertussen gehad dat hij als een natte krant speelde, natuurlijk. Maar de Messi-presteert-nooit-voor-Argentinië mythe nog steeds bestaat, is de grootste onzin ooit.

11 juni 2016 om 10:34

We hebben het hier over een Panama met alle respect. Waarom was Messi onzichtbaar in de afgelopen kwalificatie wedstrijden (1 penalty goal) en waarom was hij onzichtbaar tijdens de Copa in Chili en waarom scoort hij nu ineens een hattrick tegen Panama? Ik heb respect voor zo een grootheid als Messi maar ik ben ook realistisch: bij het nationale elftal presteert Messi niet optimaal. Gewoon de waarheid.

11 juni 2016 om 10:51

Hmm het perse prijs pakken is misschien wat overdreven maar je kan toch niet ontkennen dat de prestaties van Messi op de grote eindtoernooien tot dus ver tegen vallen.
Je wijst nu naar andere spelers maar Messi zelf wist ook nog nooit te scoren in de knock-out fase van een Wk.
In de Wk finale miste Messi zelf ook 1 op 1 met Neuer , en schoot hij in de blessure tijd een vrije trap hopeloos over.
Eigenlijk was hij op dat toernooi vanaf de kwartfinale tamelijk onzichtbaar.
Messi had tot de wedstrijd van gister op de eindrondes in 32 wedstrijden 8 doelpunten gemaakt tegen hoofdzakelijk kleine landen , zijn moyenne lag daarmee op in doelpunt per 335! Minuten.
In de Copa America van vorig jaar wist hij ook alleen een penalty te scoren in de openingswedstrijd en viel hij in de finale ook tefen ,ik vind het toch opvallend dat mensen kritiek geven op bv Higuain dat hij kansen mist terwijl Messi eigenlijk gewoon hetzelfde doet.
De prestatie van gisteren was knap masr Messi mag het ook wel eens laten zien in de eindfase van een groot toernooi waar het echt belangrijk word.

11 juni 2016 om 11:39

Forza

je verkondigt me hier toch een partij onzin, wat je zelfverklaart als de waarheid beschouwt. Heeft hij die andere 50 goals ook tegen Panama gemaakt ? Weet je wie hij op 28-jarige leeftijd achter zich heeft gelaten/gaat laten ? Batistuta en Maradona, respectievelijk de beste spits ooit en de beste aanvallende middenvelder ooit. Finale Copa, Finale WK. Doe niet alsof dat weinig voorstelt man.

11 juni 2016 om 12:17

Haha! Precies wat ik dacht maar ik vind het erg lastig vergelijken. Bedankt voor je input over in dit topic.

Ik heb een tijdje in Ecuador gewoond en daar genoten van de Copa Libertadores en de sfeer. Echt doodzonde dat de Zuid Amerikaanse toernooien nergens op Nederlandse televisie uitgezonden worden.

11 juni 2016 om 12:22

Niet de waarheid. Heeft Argentinie met Di Maria samen toch persoonlijk naar de finale van het WK gebracht. Hij kan het ook niet alleen. Geen enkele speler kan het alleen. Als je team gewoon slecht presteert kan 1 speler dat niet genoeg compenseren om meerdere landen te verslaan en zo een prijs te winnen.

11 juni 2016 om 13:51

Gangster, niet de minste namen die hij achter zich laat. Maar vind je mij echt zoveel onzin uitkramen? Wanneer was Messi beslissend in een grote wedstrijd voor Arg? Hattrick tegen Panama, leuk zeg. Natuurlijk heb ik kritiek op Messi's interland loopbaan. Want als ze hem echt nodig hebben, is hij onzichtbaar. Overigens had Batigol maar 78 interlands nodig om zijn record te vestigen. Messi gaat hem inhalen vroeg of laat, maar had er meer dan 100 interlands voor nodig. Maradona ga ik niet vergelijken want dan ga ik te ver terug.

11 juni 2016 om 17:48

Messi zorgde er op het WK toch voor dat ze door de groepsfase geraken, en speelde op zich gewoon een sterk tornooi. Mede dankzij hem halen ze de finale. Ik vind het verschil tussen een finale halen en winnen een kwestie van geluk om eerlijk te zijn. Dus ja, Messi is al belangrijk geweest voor Argentinië, maar er wordt tegenwoordig enkel naar de prijzen gekeken om te bepalen of iemand echt goed is.

Ik zal maar even Arbeloa erbij halen, die heeft een EK en een WK gewonnen, maar had daar 0% verdienste aan. Is zijn interlandloopbaan dan beter? Hij heeft die prijzen in zijn kast staan, maar Victor Valdes bijvoorbeeld ook;

Het is een kwestie van visie denk ik, maar als Messi de goals tegen Nigeria en vooral Iran niet maakt, zit er mss niets in voor Argentinië.

11 juni 2016 om 12:23

Kom op, tegen Panama schiet ik er ook nog wel een in. Messi is niet zo goed als bij zijn club, maar mensen die zeggen dat hij helemaal niks presteert, is natuurlijk onzin. Hij had natuurlijk wel in 2010, 2014 en 2015 de kans om Argentinië de titel toe schieten, wat hij niet deed en zelfs in de finale van 2014 onzichtbaar was. Dus ik snap enigszins wel de kritiek die hij krijgt.

11 juni 2016 om 12:55

Tsja, ik denk dat het uitvallen van Di María echt een gemis was in die finales. Hij is naast Messi de enigste aanvaller die bij Argentinië zijn normale niveau haalt. Higuaín en Agüero zijn op papier geweldig, maar presteren bij Argentinië vrijwel nooit als het er echt om gaat. Het is dan natuurlijk makkelijk om alles op Messi af te schuiven.

Man man man, wat een kaartenfestijn bij Argentinië - Panama. En in mijn ogen deed de scheids het nog prima.

Lekker schoppen, uitdagen en daarna lopen janken (Mascherano).

Een hattrick in een half uur tijd is geweldig, net zoals dat het fantastisch is dat Messi een andere grootheid op de all time topscorer lijst passeert. Maar men vergeet voor het gemak dat het tegen Panama is. Het valt gewoon op dat kritiek hebben op Messi hier bijna gelijk staat aan publiekelijke steniging. Sowieso moet ik eerst nog zien of Argentinië tegen hoger aangeslagen tegenstanders ook zo geweldig uit de voeten kan. Vooropgesteld dat ik in Zuid Amerika sinds 1994 twee teams hoog heb zitten, Argentinië en Colombia

Messi heeft weer goed gespeeld maar komop nou laat hij die baard mou staan om meer als een man te lijken zelfde met de tatoes past niet bij hem

11 juni 2016 om 12:00

Hoezo past het niet bij hem dan? De tattoos en de baard staan hem goed. Mja dat is mijn mening.

Dit is natuurlijk mooi voor Messi en Argentinië maar het is tegen 10 man tegen Panama zullen vele dan zeggen, toch is het bijzonder dat hij gewoon even 3x scoort en direct het tempo van de wedstrijd veranderd. Ook geeft hij nog even een achterloze pass op Rojo.

11 juni 2016 om 11:21

Het is de man zeker gegund na alle kritiek die hij krijgt bij Argentinië, en ondanks dat dit ook maar tegen Panama is hoop ik dat Messi hierna verder zal groeien in het toernooi en belangrijk kan zijn voor z'n land. Eigenlijk zie ik Argentinië ook wel als grootste kanshebber maar het is wel vaker misgegaan bij Los Albicelestes de afgelopen jaren, tijd om daar verandering in te brengen

11 juni 2016 om 12:17

Daarnaast scoorde aguero de 5-0 en niet higuain. Ik moet gewoon eerlijk zijn dat de redactie bij voetbalzone weinig aandacht schenkt aan de nauwkeurigheid van de informatie of de controle op hun artikelen.

Gister werd er nog gezegd dat hij zijn team niet op sleeptouw kon nemen. Hij groeit een baard binnen 1 dag en maakt een hatrick en een assist. I rest my case.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren