Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arda Turan staat aan basis van ommekeer Turkije in duel met Qatar

Laatste update:
/

Turkije heeft de vriendschappelijke wedstrijd in en tegen Qatar winnend afgesloten. De ploeg van bondscoach Fatih Terim, die zich vorige maand rechtstreeks voor het EK in Frankrijk kwalificeerde, boekte vrijdag een 1-2 overwinning in het Abdullah bin Khalifa Stadium.

Turkije kon niet voorkomen dat Qatar met een 1-0 voorsprong het rustsignaal bereikte, al had het doelpunt wellicht niet op het scorebord mogen verschijnen. Ali Asadalla stond namelijk randje buitenspel alvorens hij de bal van Abdulaziz Hatem kreeg toegespeeld. Hij rondde de uitbraak koelbloedig af, met een wippertje over Volkan Babacan: 1-0.

Qatar gaf de voorsprong na rust uit handen, in slechts drie minuten tijd. In de zeventigste minuut krulde Arda Turan de 1-1 binnen, na een pass vanaf de grond van Olcay Sahan. Drie minuten later liet Olcay zich niet van de bal af zetten door doelman Amine Lecomte, waardoor Cenk Tosun uit een voorzet van Arda de 1-2 kon binnenkoppen.

Denk jij dat Turkije volgend jaar goed voor de dag komt op het EK?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch een wereldprestatie dit. Hopelijk stijgen we een paar plekken op de ranglijst nu. Very soon de kraker tegen Griekenland! Oefen of niet, de wedstrijden tegen Griekenland zijn mijn favo milli wedstrijden!

13 november 2015 om 20:38

Wereldprestatie?

13 november 2015 om 20:38

Wereldprestatie tegen Qatar? Hoezo?

13 november 2015 om 20:40

Sarcasme.

13 november 2015 om 20:40

Sarcastisch

13 november 2015 om 20:40

Gefeliciteerd man . Turkije gaat ons oprollen, wij zijn helemaal niks.

13 november 2015 om 21:10

Bro, wat is er gebeurd met jullie? Jullie hebben tijdens de kwalificaties twee keer verloren van de Faeroer-Eilanden en in totaal maar drie punten gepakt uit drie gelijkspellen. Dat is toch wel een schokkende verandering?

13 november 2015 om 21:53

vergeet onze overwinning op Hongarije niet lol .

Om een lang verhaal kort te maken, de spelers boeide het helemaal niet alsof ze fftjes voor de lol gingen voetballen, niemand haalde zijn clubniveau. Geen concurrentie op hun posities, dus ze gingen de wedstrijd al in van ja het maakt niet uit we spelen de volgende wedstrijd toch wel weer ( schuld van de technische staf ) . Het heeft de Griekse bond totaal niks geboeid dat we het EK hebben misgelopen, ze hebben lekker zakken met geld verdiend ( 100 % vergokt een aantal wedstrijden )

En nu hebben ze een trainer van niks aangesteld , het gaat gewoon verder op hetzelfde houtje. Dus mogen ons gaan richten op het EK 2020, want WK Rusland is niet haalbaar.

13 november 2015 om 22:09

Hmm, jammer maar je weet het maar nooit. Wij hadden ook veel problemen, maar er kan zomaar iets gebeuren en dan sta je daar op het eindtoernooi. Nationale elftallen veranderen snel, zie bijvoorbeeld Nederland.

14 november 2015 om 11:53

Wereld prestatie lijkt me niet, qatar is een best zwak land. En griekenland moet je ook makkelijk winnen, die verloren nog tegen luxembureg en een tijd terug tegen fareoer.

14 november 2015 om 13:13

Volgens mij heb jij echt geen idee wat sarcasme inhoudt of niet?

Amine Lecomte, keeper van Marokkaanse komaf als ik me niet vergis. Had Qatar nog meer spelers die genaturaliseerd zijn?

13 november 2015 om 20:53

Genoeg oa 1 uit Ghana, weet zn naam zo niet

Atinc Nukan moet opgesteld blijven worden tot 2016 in alle oefenwedstrijden! Weliswaar speelde hij echt een zaadpot de eerste 45 minuten, maar zn speler hebben we nodig! Iemand met lengte die goed weg kan koppen, sterk in de duels is en daarnaast ook vooruit durft te passen! Op den duur moet het onze vastekracht achterin worden.
Verder tsja het is een oefenwedstriijd maar winnen is altijd goed voor je zelfvertrouwen. Maar ben ik de enige die een middenveld gevormd door ozzieyakup-ozzietufan-hakan onnodig vind, want in dit geval speelt 1 van de drie dan rechtshangend ( zelfde geval als selcuk speelt). Gokhan Tore moet echt weer even in topvorm raken zodat we gewoon arda tore op de flanken hebben straks. Verder Olcay Sahane je bent me er 1 vriend. technisch echt waardeloos maar je maakt het weer eens goed met je 200% inzet. Caner blijft gewoon de vaste lb dat is zeker! en een keeper is denk ik toch een must have of ik heb gewoon geen hoge pet van die Babacan

Een incidenteel succes van Turkije. Moet je nagaan hoe ver we zijn gezakt als voetbalvolk. We zijn blij dat we na 8 jaar absentie weer eens eindtoernooi zullen bijwonen.

Ja Qatar die rol je niet zomaar even met 3-0 op zoals Oranje. Dit is andere koek

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren