Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Anwar El Ghazi bevestigt zijn reputatie bij nieuwe kans in de basis

Laatste update:

Anwar El Ghazi heeft zaterdagavond opnieuw zijn waarde bewezen voor Aston Villa. De 25-jarige aanvaller had dankzij de voetblessure van sterspeler Jack Grealish voor de tweede keer op rij een basisplaats en maakte tegen Leeds United de enige treffer van de wedstrijd: 0-1. Het was voor El Ghazi zijn zesde competitiedoelpunt van het seizoen. De vleugelspits, die meestal op de bank begint, is dit seizoen elke 120 speelminuten goed voor een goal in de Premier League, het hoogste doelpuntengemiddelde van alle spelers bij Villa.

Al in de vijfde minuut viel het enige doelpunt van de wedstrijd. Na een mislukte hoekschop bracht Ollie Watkins de bal vanaf de rand van de zestien weer in de doelmond. Bij de tweede paal controleerde El Ghazi knap met rechts en rondde vervolgens met links af: 0-1. De aanvaller toonde zich daarna bedrijvig en vuurde in een kort tijdbestek nog eens drie keer op het doel, maar had nu minder geluk in de afronding. Aston Villa slaagde erin de minimale zege over de streep te trekken, zonder echte grote kansen weg te geven aan Leeds.

El Ghazi profiteerde in december ook al van een blessure van ploeggenoot Ross Barkley. Toen schoof Grealish van de linkerkant naar de nummer tienpositie, waardoor er voor El Ghazi een plek als linksbuiten was weggelegd. Hij zette toen een geweldige reeks met vijf doelpunten in vijf wedstrijden neer. In januari verdween El Ghazi echter weer uit het basiselftal, omdat Barkley hersteld was en Grealish op links de voorkeur kreeg boven de voormalig Ajacied.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zolang villa niet op een voorsprong staat is het een leuk voetballende ploeg, maar als ze al vroeg voor komen te staan is het echt een zuigploeg heel de wedstrijd ingraven en tijdrekken. Jammer, hadden bij mij tot een paar wedstrijden geleden wel de gunfactor

Hij doet het wel aardig ik weet zeker dat Frank de Boer hem in de gaten houdt. Aangezien El Ghazi ook onder de Boer is doorgebroken

27 februari 2021 om 20:48

Natuurlijk houdt de Boer hem in de gaten. Niet omdat hij nou zo goed is maar dat zijn ze geen van allen. Babel, Promes, Stengs, Gakpo, Kluivert, Bergwijn, Berghuis laten nu niet direct wekelijks zien waarom zij wel in het Nederlands elftal moeten spelen. Dan is het niet heel gek om toch ook eens naar El Ghazi of Lang te gaan kijken.

27 februari 2021 om 23:21

Promes, Stengs, Gakpo en Kluivert kunnen het wel schudden als ze niet beduidend beter gaan spelen. Bij Gakpo is het ook wel buiten z'n invloed om (blessure), maar Oranje is gewoon andere koek dan PSV en de Eredivisie. Op dit moment (afgaande op prestaties) zit je al snel op Babel, Lang, Bergwijn, El Ghazi en Berghuis voor de flanken.

28 februari 2021 om 08:25

Bergwijn die tweede, vaak zelfs derde viool speelt bij de Spurs en echt dramatische cijfers kan overleggen (al 0 goals in 11 wedstrijden!)? Ik ben het met je eens dat deze posities mager bezet zijn bij het NL elftal, maar Stengs maakt er meer aanspraak op dan Bergwijn (en Gakpo ook, als die weer fit is).

28 februari 2021 om 12:22

Bergwijn is helemaal niet vaak derde viool, hij schommelt tussen basis en bank, waarbij hij vaak in de grote wedstrijden wel speelt. En Stengs, hou toch op, leuke voetballer maar bij AZ laat hij het al vaak niet zien, laat staan dat hij het bij Oranje wel laat zien. Bergwijn had uitstekende cijfers bij Psv, en speelt nu regelmatig bij Spurs in de Premier League. Stengs boven Bergwijn slaat absoluut nergens op. Bergwijn moet gewoon meegaan, enige aanvaller samen met Depay die regelmatig op topniveau speelt (en Spurs is denk ik nog wel een niveau hoger dan Lyon). Dat je die dan thuis zou laten voor Stengs, zou echt helemaal nergens op slaan.

Eerste helft speelde hij echt geweldig, elke uithaal was op doel en hij speelde met heel veel zelfvertrouwen. Hopelijk haalt die rare trainer hem niet weer eruit als Grealish weer terug is. El Ghazi - Grealish - Traore met Watkins voorop is de beste voorhoede voor Villa. Daarmee kunnen ze EL halen

27 februari 2021 om 21:54

Als Ross Barkley fit is heb je ook gwn een speler die in de basis hoort! Deden het met in de basis ook wel goed! Grealish, Barkley en Watkins zijn mits iedereen fit altijd basisspeler onder de trainer. Dan is het kiezen tussen de doelgerichte El Ghazi of de wat meer actie makende Traore...

27 februari 2021 om 23:24

Barkley? Die jongen speelt altijd een maand geweldig, drie maanden abominabel en de rest van het seizoen gewoon aardig mee met de ploeg waarin hij speelt. Het zoveelste product van de Engelse hypemachine.

Eerste helft was El Ghazi de beste man op het veld. Doelpunt gemaakt en een paar gevaarlijke schoten. Tweede helft was hij nauwelijks in beeld. Toch moet je hem eerder een kans geven dan Promes of Bavel in mijn ogen.

Tot slot: waarom lult die commentator de hele wedstrijd vol? Als het soms saai is hoef je toch niet continu door te blaten? Af en toe je mond houden is helemaal niet verkeerd als commentator zijnde.

Wat zitten die Villa fans to janken om deze jongen. Op twitter lopen ze hem al maanden af te kraken. Hij zou niet goed genoeg zijn voor Villa en de club moet iemand hebben met meer techniek, overzicht, snelheid en kracht. Het is hilarisch dat ze het niet kunnen beseffen dat zo een speler nooit voor Villa zal spelen.

Grealish, El Ghazi en Traore weg en ze zijn rijp voor degradatie.

27 februari 2021 om 20:59

Ik denk dat je villa’s misschien wel belangrijkste speler emi martinez erg onderschat. Echt niet normaal hoeveel punten hij voor Aston villa heeft gered

27 februari 2021 om 22:32

Vergeet de hele verdediging van Villa niet. Die zijn echt het hele seizoen al top bezig.

Jammer dat Cash nu geblesseerd is en die oude, en stuk mindere, Elmohamady er nu moet staan..

27 februari 2021 om 23:16

Zo gaat het daar wel vaker. Ze denken allemaal dat bij wijze van spreken Ronaldo bij hun club wil komen voetballen en leeftijd, vertrouwen en potentie speelt in Engeland geen rol als het geen Engelsman is. Daarentegen kan bijvoorbeeld een Maguire zoveel fouten maken als hij wil en hij zou nog niet de kritiek krijgen die bijvoorbeeld een El Ghazi krijgt. Natuurlijk twee totaal verschillende spelers, maar je snapt de insteek vast wel.

28 februari 2021 om 03:37

We onderschatten misschien ook wel een beetje hoe groot Aston Villa is in Nederland.
Ze zijn de grootste club uit de 2e stad van engeland, ze hebben een paar dramatische jaren achter de rug maar tot een jaar of 10 geleden kon je Villa zo invullen in het linkerrijtje van de PL en ik denk dat daar bij veel villa fans het verwachtings patroon wel een beetje opzit. Ze zijn qua aanhang best te vergelijken met een club als Everton bijvoorbeeld.
Ronaldo niet, maar er is niemand die hier raar op kijkt wanneer Everton een speler aan trekt van 30 of 40 miljoen, dat is El Ghazi natuurlijk niet.

Als De Boer een beetje heeft op zitten letten ruilt hij per direct Babel en Promes in voor El Ghazi en Lang en je gaat er dik op vooruit. Heerlijke speler die Anwar, praktisch compleet en ook nog s 2 benig. Heeft wel wat weg van Ronaldo in zijn speelstijl.

27 februari 2021 om 23:18

Z'n probleem is wel dat hij zeer wisselvallig is, zelfs in fases van de wedstrijd. Die jongen kan zo ontzettend goed voetballen, maar het komt er helaas te weinig uit. Laten we hopen dat hij zich daarin kan verbeteren, want in principe is hij met 25 jaar nog redelijk 'jong'.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren