Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ante Rebic treedt uit schaduw van Zlatan Ibrahimovic bij AC Milan

Laatste update:

AC Milan is maandagavond voor de negende keer op rij ongeslagen gebleven in een thuisduel. I Rossoneri legden geen sprankelende wedstrijd op de mat tegen Torino, maar hadden na de vroege treffer van Ante Rebic ook weinig te vrezen van de Turijnse laagvlieger: 1-0. Milan vestigt zich door de zege op de achtste plek en heeft nog uitzicht op Europa League-voetbal.

Het eerste waarschuwingsschot werd in de zeventiende minuut gedaan door Torino. De opgekomen Lorenzo De Silvestri legde terug op middenvelder Alejandro Berenguer, die nipt over mikte. Drie minuten later kreeg Milan eens levensgrote kans op de counter. Rebic vertrok over de linkerflank en zette Zlatan Ibrahimovic aan het werk, die met een fraai hakje in één keer Lucas Paqueta bereikte. Paquetta probeerde het met een lage schuiver, maar vond Salvatore Sirigu op zijn pad.

In de 25ste minuut was het alsnog raak voor de Milanezen, die de bal diep op de helft van Torino wisten te onderscheppen en Samu Castillejo in vrije positie in stelling brachten op de rechterflank. De middenvelder koos met een bekeken pass Rebic uit, die ineens de verre hoek vond: 1-0. Vlak na rust had Ibrahimovic de tweede van Milan op zijn schoen, maar de Zweed mikte vanbinnen de zestien centimeters naast. Ook Castillejo schoot net naast na een goede voorzet van Theo Hernández, waardoor het spannend bleef in het San Siro.

Ibrahimovic werd niet enorm in het spel betrokken, maar liet zich in de 78ste minuut opnieuw op fraaie wijze gelden. De routinier legde een bal met de borst klaar voor Davide Calabria, om hem vervolgens weer terug te krijgen in vrije positie. Ibrahimovic leek op weg naar een doelpunt, maar op het laatste moment voorkwam een Torino-been dat de Zweed tot een schot kwam.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Rebic begint 1 vd belangrijkste spelers te worden, bizar verschil met voor de winterstop.. 1 helft, eigenlijk eerste 50 minuten, fantastisch en 2e helft dramatisch. En waarom? Joost mag het weten... we raakte steeds de bal kwijt. Super frustrerend. Maar dit Torino is echt DRAMA, vandaar dat we niet verloren, want ondanks Milan steeds bal kwijt raakte heeft Torino niks gecreëerd. En dat komt deels door debuterende Gabbia met Capitano Romagnoli, waren on passeerbaar. ik wil graag een italiaans CV duo hebben. Dus laat Gabbia maar lekker staan. Heerlijk talentje.

17 februari 2020 om 23:00

2e helft was echt heel slecht ja, opeens kon niemand meer dribbelen, de voorzetten waren echt ronduit beroerd ook.. gelukkig trokken ze hem nog over de streep zonder al te veel moeite.

17 februari 2020 om 23:04

Heeerlijk vooruitdenkende CV, die Gabbia, vind hem nu al beter overkomen dan zowel Kjaer als Mussachio. Hoop ook stiekem (zou niet mogen he) dat Kjaer de volgende match ook mist en dat Gabbia op die manier in de ploeg kan komen.

17 februari 2020 om 23:25

Vooral Romagnoli was vandaag weer als vanouds. Gabbia maakte een prima debuut. Vond je het de eerste helft echt fantastisch? We hebben deze pot 15 schoten geproduceerd, waarvan één op goal (die van Rebic). Wel twee grote kansen van Zlatan en Castillejo die naast gingen, maar goed. Ik vond ons vandaag juist weer ouderwets zeer matig. Er ging opbouwend en in de counter zo veel mis, ook in de eerste helft. Gelukkig kon Torino er ook niet veel van.

17 februari 2020 om 23:43

Afmaken was slecht, maar maar we produceerden veel kansen en sij waren de baas in de 1e helft. Das gewoon een verdienste. Voor de winterstop maar 3 per wedstrijd. Moet je nagaan

17 februari 2020 om 23:50

Dat is waar, maat wil je überhaupt nog kans maken op een CL plek (lijkt onmogelijk), dan moeten we echt die eerste helft tegen Inter en de partij tegen Juve gaan produceren. Want er ging weer heel veel mis vandaag. Maar misschien ben ik te negatief, op naar Fiorentina en hopelijk zetten we daar weer wat moois neer

17 februari 2020 om 23:56

Nee hoor er was genoeg om negatief op te zijn. Maar als we dan alsnog winnen, is het vergeven 😉

Ik moet zeggen dat Pioli beetje bij beetje het steeds beter doet. De wedstrijden tegen Inter en Juve zijn hier ook voorbeelden van. Als die jongens hun levensgrote kansen afmaken win je hier minimaal 3-0. Verder moet je blij zijn dat je zoveel balverlies lijdt en niet in de problemen komt.
Los van de gemiste kans is Castillejo een verademing t.o.v. Suso. Alleen al de werkethiek en Bennacer was imo de motm.

Tegen Inter en Juve toch laten zien dat ze kunnen voetballen, vandaag was het weer tergend slecht. Voor de neutrale kijker echt een drama pot, ook dankzij Torino overigens, die hebben geen één fatsoenlijke kans gehad. Wat dat betreft defensief positief, maar voetballend was het ontzettend slecht. Zo veel counter mogelijkheden, maar telkens zo dramatisch uitgespeeld. Kessie dribbelt zo nonchalant met de bal alsof het een hele verfijnde voetballer is, maar dat is hij dus niet. Wisselt redelijke partijen toch ook vaak af met hele matige wedstrijden. Snel vergeten, 3 punten, tegen een zeer matig Torino. Blijft voor Milan al jaren een rot tegenstander, dus mooi dat we 'm winnen. Zlatan liet zijn talent ook weer even zien trouwens, wat een prachtige passje gaf hij, weet even niet weer op wie, en een schitterende actie aan de zijlijn. Jammer dat de bal net niet in de kruising viel, een scorende Zlatan in San Siro verveelt nooit.

Wat vinden jullie van Hernandez? Ik vind hem heel goed!

17 februari 2020 om 22:59

Vind hem ook super, speelt echt elke week heel goed en is zeker 1 van de beste van Milan momenteel.

17 februari 2020 om 23:03

Idd! + heel jong ook.. hopelijk blijft hij zo verder doen

17 februari 2020 om 23:07

Niets dan lof voor Theo, maar verdedigend hou ik toch altijd mijn hart vast daar op de linkerflank. Laat zich soms echt in zijn rug pakken door onoplettendheid, tegen Torino hoefde dat nu niet meteen in probleem te zijn.

17 februari 2020 om 23:16

Klopt, je zag ook Romagnoli woendend worden toen theo nog op helft tegenstander stond en torino in de counter was, lag de linkerkant open. Romagnoli woendend van: " Theo waar blijf je nou man, hele linkerkant ligt open"

Ja dat zijn puntjes waar hij op moet letten; voor de rest is het een super goede back

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren