Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ancelotti voorziet zware klus: ‘Een lastig team, dat zag je tegen Chelsea’

Laatste update:
/

Bijna vier maanden na de overwinning op Atlético Madrid in de finale staat Real Madrid aan de vooravond van de eerstvolgende wedstrijd in de Champions League. FC Basel komt dinsdagavond op bezoek in Santiago Bernabéu in het eerste groepsduel. Carlo Ancelotti denkt niet lichtzinnig over de regerend kampioen van Zwitserland en denkt dat Real Madrid het wel eens lastig kan gaan krijgen met FC Basel.

“Het is een erg gevaarlijk team, dat heel dynamisch voetbal speelt. Ze staan achterin goed en creëren voorin ook veel kansen. Al met al een lastig elftal, met name vroeg in het seizoen. Vorig jaar zag je hoe goed ze het deden in de wedstrijden tegen Chelsea”, aldus de Italiaan. FC Basel won in de groepsfase met 1-2 op Stamford Bridge en sloot ook de return af met een zege: 1-0. Toch finishte men nog als derde in de groep.

Half juli ving men de Zwitserse competitie alweer aan en na acht wedstrijden staat FC Basel op plaats twee, met achttien punten. “Ze zijn heel fit en zijn vertrouwd geraakt met de speelwijze. Ze hebben ook een heel precieze manier van spelen. Makkelijk wordt het zeker niet”, voorspelt Ancelotti. “We zullen op ons best moeten zijn om te winnen. Maar ik heb een goede, competitieve selectie. Wij kunnen in iedere competitie meedoen om de titel en zijn op alle posities voorzien.”

Wint Real Madrid dinsdagavond van FC Basel, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hier moet je gewoon over heen lopen, met alle respect voor Basel.

15 september 2014 om 15:27

Basel wordt ontzettend onderschat in Europa. Die zouden met 2 vingers in hun neus kampioen worden in de Eredivisie zonder een keer te verliezen.

15 september 2014 om 15:34

Overdrijven is ook een vak vriend.

15 september 2014 om 15:35

Grapje zeker? Zelfs de top clubs kunnen een keer verliezen kijk naar real madrid en barca

15 september 2014 om 15:40

Dus heel die competitie daar is ook direct veel minder.. Basel speelt vorig jaar 15 keer gelijk en verliest 2 keer. Dus bijna de helft van de competitie wedstrijden hebben ze puntverlies. En dan speel je in een competitie met 9 andere clubs, waar er 6 echt werkelijk helemaal niets kunnen. Ze zullen hier best meedoen in de top, maar kampioen worden en helemaal zonder een keer te verliezen, dat lijkt me iets overmoedig.

15 september 2014 om 15:41

2 vingers in de neus. Sterker nog we kunnen beter alle wedstrijden op papier afdoen als basel in de eredivisie zou spelen. Worden gewoon kampioen met 102 punten. Daarom hebben ze in Zwitserland na 8 wedstrijdjes nog maar 6 verliespunten, onze galacticos uit Zwitserland. Real moet gewoon met 3-0 eroverheen.

15 september 2014 om 15:46

Basel is ook weer niet zo goed.

15 september 2014 om 15:51

Heb je gezien waar Feyenoord het al moeilijk mee heeft? Wat dacht je van twente in europa? Ajax is nu ook gewoon erg pover en over een PSV zonder Depay zal ik maar niet beginnen.

15 september 2014 om 16:47

Heb je PSV al eens zonder Depay gezien dan buiten de wedstrijd tegen PEC dan?

16 september 2014 om 00:46

8 wedstrijden, 18 punten. Ze hebben al 2x verloren van een club uit de Zwitserse competitie na 8 wedstrijden. En jij probeert de medemens wijs te maken dat Basel ongeslagen kampioen zou worden in Nederland. Keep dreaming! De Nederlandse competitie is slecht, maar niet slechter dan de Zwitserse.

15 september 2014 om 16:26

Een typische reactie van iemand die het voetbal niet in zijn geheel volgt.

15 september 2014 om 17:09

Basel doet het afgelopen jaren erg goed in Europa, dus ik snap je reactie niet helemaal.

15 september 2014 om 18:16

Dit is ancelotti zn kans om de eer een beetje te herstellen

Real Madrid is op dit moment heel zwak, zie Basel wel stunten.

15 september 2014 om 20:26

Daar zou ik het met je eens zijn, zou het niet zo zijn dat real zn draai (nog) niet heeft gevonden

16 september 2014 om 15:43

Hebben we gezien, 3 van de laatste 11 wedstrijden gewonnen, schat Basel op dit moment sterker in dan Real.

15 september 2014 om 18:55

Dus kocht Chelsea hem maar weg

Zolang Real Madrid totaal nog onstabiel is kan iedereen zomaar stunten. Dit team heeft zoals bijna elk jaar in het begin van het seizoen even tijd nodig om te gaan lopen.

basel heeft weer een goed team dit jaar, ze hebben kakitani gekocht wat een groot talent is.
ze hebben gashi overgenomen van aarau
ze hebben schar kunnen behouden, jammer genoeg is sommer wel vertrokken

Carlito, er staat een zware klus voor je te wachten, daarmee bedoel ik niet alleen basel. Real moet weer goed gaan draaien zoals vorig jaar...nog steeds vind ik het zo zonde dat Di Maria weg is...

Heeft er iemand hier genoeg kennis van basel om te weten waarom die coach Yakin weg is? Dat ging toch zeker niet slecht.

Een hele belangrijke match voor Real Madrid.
Maar normaal gewoon is dit een 3-0 voor Real.

FC Basel is een ware Europese subtopper, maar Real heeft genoeg kwaliteiten om hier ruim te winnen.

Ik zie Basel wel stunten tegen Real Madrid het is een ploeg geworden dat tegen sterke tegenstanders zijn eigen identiteit behoud en weerstand bied. Zie dat ze al een tijdje langer bezig zijn dan real in de competitie wat alleen maar in de voordeel van basel is.

Basel is idd een niet te onderschatte tegenstander (tegen eigenlijik geen enkele club)
, en zoals gebleken is is Real ook nog niet helemaal scherp dus Real mag borst nat maken want gemakkelijk zal het denk ik sws niet gaan.
Ik pleit nu wel even dat Chicarito en navaz in basis spelen hoor.
Ben benieuwd naar Reals opstelling.

red bull die over ajax heenliepen werd door dit basel zelf overlopen afgelopen seizoen..en dan zeggen dat basel hier geen kampioenkandidaat nummer 1 is..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren