Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Analytici zien het nu al somber in voor David Luiz

Laatste update:

Chelsea verkocht David Luiz twee jaar geleden aan Paris Saint-Germain en haalde hem deze zomer weer terug naar Londen. Vrijdagavond maakte de Braziliaanse verdediger zijn rentree in het shirt van the Blues, maar een heuglijke avond werd het niet: Chelsea verloor thuis met 1-2 van Liverpool. Jamie Carragher en Graeme Souness denken dat David Luiz geen vaste waarde wordt bij Chelsea.

/

De zomeraankoop speelde vrijdag in principe omdat John Terry door een blessure onbeschikbaar was. “Als John erbij was geweest, had Chelsea die eerste tegengoal niet zo gekregen”, denkt Souness. “Iemand die de boel kan organiseren zou het echt voorkomen hebben. David Luiz deed niets fout, maar het belangrijkste voor een centrumverdediger is pogingen op doel te verijdelen”, vindt Souness.

Carragher spreekt uit dat hij erop rekent dat David Luiz moeite zal hebben een vaste rol te verwerven onder Antonio Conte. “Het vaste duo zal John Terry-Gary Cahill zijn: dat is het vaakst geprobeerd en wordt als meest betrouwbaar gezien. Als Conte nou écht David Luiz had willen hebben, had-ie hem al veel eerder gekocht. Hij is geen typische Conte-verdediger. Verdedigers onder Conte verdedigen vooral en zo’n type is David Luiz niet”, aldus Carragher bij Sky Sports.

Denk je dat David Luiz een vaste rol gaat krijgen bij Chelsea achterin?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je merkte gister toch echt de afwezigheid van John Terry. Ik weet zeker dat met zijn leiderschap en ervaring de 1-0 niet was gevallen, want hoe Chelsea daar verdedigend opgesteld stond, bij mijn plaatselijke amateurclub zouden ze het nog beter doen. Er stonden 5(!) spelers van Liverpool vogelvrij voor de tweede paal te loeren.. Tegen de goal van Henderson was dan weer niets te doen, aangezien geen enkele verdediger die perfect geplaatste bal zou stoppen.

Cahill vind ik een prima verdediger, maar hij lijkt verdedigend toch niet de leider te zijn die Chelsea nodig heeft bij afwezigheid van John Terry. Voorlopig zou ik zoals Carragher zegt ook spelen met een centraal duo van Terry-Cahill

Tuurlijk, ze gaan het weer over Luiz hebben. Die 0-1 was net zo goed Cahill zijn schuld als die van Luiz. Ik zei meteen al dat dit met Terry niet zou zijn gebeurd maar het was een collectieve fout.

Luiz was gisteren een van de weinige spelers die wel 100% gaf en ook kopduels won. Ik kon hem niet veel verwijten gisteren.

Oscar, Matic, Willian en Ivanovic waren pas echt dramatisch. Als je het hebt over uit positie lopen dan zie je dat meer gebeuren bij Ivanovic dan bij Luiz.

17 september 2016 om 09:33

Luiz komt gewoon tekort. Ik bedoel, het is geen centrale verdediger en ook geen verdedigende middenvelder. Hij heeft gewoon teveel wedstrijden (de belangrijke ook nog eens) waarin hij het zwaar laat afweten. Bij PSG kwam hij daar in de competitie nog mee weg. Nu niet meer.

17 september 2016 om 09:36

Lol, speelde Oscar? Hahaha die heb ik echt totaal niet opgemerkt. Ik moet zeggen dat ik Luiz helemaal niet zo slecht vond als iedereen wil doen voorstellen. Kan altijd beter, maar voor zijn eerste wedstrijd met weer vrij veel nieuwe teamgenoten vond ik het best meevallen.

17 september 2016 om 10:40

Flip

Hoe zou jij spelen dan? Ik zou graag een 3 at the back zien, met op de vleugel dan spelers die in principe ook terug kunnen verdedigen. Ben totaal geen fan van Cahill, vind hem zó overschat. Geef Zouma maar lekker minuten.

Courtois
David Luiz
Terry
Zouma
Willian
Kante
Matic
Azpi
Fabregas
Costa
Hazard
17 september 2016 om 12:19

Tsja, die manneke is tot heden nog steeds geblesseerd. Pas rond november terug

17 september 2016 om 14:27

Impact

Oh, dat wist ik dan niet. Ja, dan moet Cahill wel erin denk ik.... Erg jammer.

17 september 2016 om 11:10

Ach ja, als er toch 1 mening is die ik niet serieus neem dan is het Jamie "5 times Liverpool" Carragher wel.. Die man heeft nog nooit enige waarheid verteld en dat heeft alles te maken met zijn persoonlijke voorkeur.. David Luiz speelde gister totaal niet slecht. Integendeel, hij was juist degene die zich helemaal gaf en daarin het goede voorbeeld gaf!! Geef dan af op Oscar of op Ivanovic inderdaad die weer enorm teleurstelde//

Ze zijn aan het slapen daar bij Chelsea. Die wereldtopper van Southampton halen voor een relatief lage prijs en ze verjongen+versterken hun achterste linie in het centrum. Past ook goed in hun profiel (groot, sterk en heeft leiderschapskwaliteiten ).

David Luiz speelde gisteren helemaal niet zo slecht. Gaf de meeste passes, meeste ballen onderschept. De 1-0 was een collectieve fout, de 2-0 een wereldgoal. Ivanovic geeft veel te veel ruimte weg, het middenveld sloot gisteren niet goed aan op de verdediging en het middenveld.. ik denk eerder dat dat het probleem was.

17 september 2016 om 09:56

Klopt, de Engelse media zijn totaal niet objectief wat Engelse spelers betreft. Cahill was veel minder. De enige speler die handelde bij de eerste goal was Luiz.

17 september 2016 om 10:22

Caragher zou ik sowieso niet serieus nemen.

17 september 2016 om 10:37

Nee idd. Die analisten hebben cahill zeker ook niet zien blinderen tegen swansea......

Al is luiz.wel matig maar niet door gisteren

17 september 2016 om 10:48

Wordt je toch moe van die engelse commentators die altijd hun eigen mensen de hemel in prijzen. Maar volgens mij hebben ze vorig jaar met Terry en Cahill de slechtse prestatie in 10 jaar tijd op het veld laten zien. Oscar hadden ze echt al jaren geleden moeten verkopen. Pffff er is zoveel mis bij Chelsea conte zou wel 5 nieuwe spelers moeten halen om het niveau weer terug te krijgen waar het hoort.

Waarom hebben Ivanovic en Oscar in godsnaam nog een basisplaats daar..

Na die 7-1 tegen Duitsland, neem ik hem als voetballer niet meer serieus. Hoe slecht is hij wel niet, zeg.

17 september 2016 om 10:21

Want dat komt alleen door hem? Lekker makkelijk!

17 september 2016 om 11:25

Hij was slecht genoeg om te zeggen dat hij een hoofdrol had in die deceptie inderdaad.

17 september 2016 om 12:30

Ik neem alle spelers, die deelnamen aan die wedstrijd, niet meer serieus. Ik reageer nu op David Luiz, omdat het nu over hem gaat.

17 september 2016 om 10:28

Nadat Barca met (7-0) van Bayern heeft verloren neem ik Messi niet meer serieus als voetballer. Alsof die 7-0 en 7-1 door 1 voetballer komen. Er staan 11 man op het veld

17 september 2016 om 14:06

Tegen brazilie was het collectief falen van de hele verdediging. Luiz inderdaad in de hoofdrol maar dante, alves en marcelo waren allemaal ongelooflijk slecht. Tel daarbij nog het feit dat middenvelders niks uitvoerden en neuer zo goed als onpasseerbaar was en dan is het logisch dat ze zo vernederd werden.

Logisch. Meest belachelijke transfer van de afgelopen jaren van de meest overschatte speler ooit, volgens mij. Ik snap echt niet wat topclubs in hem zien.

Echt een onbegrijpelijke aankoop. Dit zeg ik nu niet alleen na deze nederlaag. Ditzelfde zei ik voordat Luiz voor de tweede keer werd aangekocht. Het is nu wel makkelijk praten voor sommigen die deze aankoop eerst toejuichten.

In zijn voorgaande Chelsea periode was hij nooit een speler waar je zeker van kon zijn in de verdediging. Altijd van die domme fouten. Luiz is gewoon niet goed genoeg, dat is heel simpel. Dan haal je hem ineens terug terwijl je weet wat zijn zwakheden zijn en waarom je hem eerst weg hebt gedaan. Echt onbegrijpelijk.

Met Terry in de ploeg zijn er gelijkaardige tegengoals gevallen, dus dit op David Luiz steken slaagt op niks. Azpilicueta had daar trouwens ook moeten staan.

Liverpool heeft chelsea overklast.
Je kan dan veel redenen zoeken waar het fout liep bij chelsea, maar in de eerste plaats speelde liverpool gewoon te goed.
Wat ik een groot probeem vind bij chelsea is dat ze geen spelmaker hebben. En ook niet iemand die de ploeg op sleeptouw kan nemen. Zolang daar geen duidelijke speler voor gehaald wordt moet fabregas die rol krijgen. De opstelling zoals vrijdag vond ik logisch, enkel Fabregas zou ipv Oscar moeten komen.

En Conte had veel sneller moeten wisselen. En vooral Batshuayi erin moeten brengen. Onbegrijpelijk dat hij op de bank bleef..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren