Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Amrabat hoopt op primeur tegen Oranje: ‘Hopelijk gebeurt het nu wel’

Laatste update:

Sofyan Amrabat hoopt woensdagavond in de oefenwedstrijd tegen het Nederlands elftal voor het eerst samen met zijn broer Nordin in de nationale ploeg van Marokko te spelen. De spelers van respectievelijk FC Utrecht en Watford zaten al wel vaker samen in de selectie van Marokko, maar stonden nooit zij aan zij binnen de lijnen.

De gebroeders Amrabat hopen dat bondscoach Hervé Renard hen woensdagavond samen in actie laat komen tegen Oranje. “Ik heb twee jaar geleden al eens bij de selectie gezeten, maar toen ben ik niet ingevallen”, laat de Utrecht-middenvelder weten in gesprek met FOX Sports. “Hij viel toen wel in, dus toen had het gekund. Helaas gebeurde het niet, dus hopelijk nu wel.”

Sofyan en Nordin Amrabat zijn niet de enige spelers van de huidige selectie die hun roots hebben in Nederland. Ook Mimoun Mahi (FC Groningen), Mbark Boussoufa, Yassin Ayoub (FC Utrecht) en Karim El Ahmadi hebben een band met Nederland.

Hoe eindigt Marokko - Nederland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heb d'r totaal geen verwachtingen bij voor vanavond.. en als ik iets verwacht.. is t een getergd Marokko dat Nederland een zware avond gaat geven.
Hoop dit natuurlijk niet maar heb d'r een hard hoofd in. Wel zin in een potje voetbal nog... zomer duurt nog lang😅

31 mei 2017 om 17:00

Gezien het middenveld zijn ze bij Oranje vooral aan het testen hoe sommige jongens zich staande houden. Een middenveld van De Roon, Vilhena en Toornstra is normaal natuurlijk absoluut niet logisch gezien er een flink gebrek aan creativiteit en visie is. Dit is voor Advocaat natuurlijk ideaal, aangezien hij nu kan bekijken of er een paar verrassingen tussen zitten. Ik wil jongens als Ake, Hoedt en Vilhena wel aan het werk zien. Bovendien zijn de interlands voor Depay ook welkom, denk ik.

Ik denk dat Marokko echt wel een kans heeft om te winnen. Renard is een goede tactische coach en Marokko heeft zowel kracht als techniek op het middenveld, daardoor kan Renard veel kanten op. Plus het feit dat Marokko in eigen land speelt. Ik heb zin in de wedstrijd, weliswaar is het vriendschappelijk maar veel mensen zeggen dat Marokko Nederland kan verslaan(waar ik er een van ben) nu kan men zien of het daadwerkelijk kan of dat Nederland toch nog te hoog gegrepen is.

31 mei 2017 om 16:29

Kans ? Nederland stelt niks voor meer. toornstra de roohn tete ff serieus ? Landen als kroatie zijn nederland voorbij.

31 mei 2017 om 16:36

Kroatië heeft een hele getalenteerde lichting, dat is helemaal geen schande.
Zo slecht is een De Roon trouwens helemaal niet, je overdrijft zeer.

31 mei 2017 om 16:41

Ajax ik vind zowel marokko als oranje internationaal niks voorstellen. Eerlijk dat klopt toch ? Dus marokko en oranje zitten op zelfde niveau vooral nu robben bijna stopt.

31 mei 2017 om 16:49

Sorry hoor, maar puur kwalitatief gezien heeft Oranje het nog altijd beter voor elkaar dan het Marokko zoals het voor deze ontmoeting staat. Het is vooral het moraal en de puinhoop van de voorgangers waardoor Oranje nu slecht draait. Jongens als Toornstra zouden normaal niet spelen.

Oranje heeft nog steeds een heel behoorlijk elftal, zolang er maar een bondscoach is die zijn trots de baas is en geen speelstijl hanteert waarvoor je het materiaal niet hebt. Verder heeft De Roon het heel fortuinlijk gedaan in de Premier League als individu en geniet belangstelling van een aantal mooie clubs.

Ik als Atlasleeuw supporter denk dat Oranje zal winnen zelfs in slechte staat waar Nederland zich in verkeert zie ik ze toch stunten. Ze hebben sterke centrale middenvelders en Depay op een goede dag is moorderend. Zijn rush en snelheid maar vooral fysiekheid die hij heeft.

31 mei 2017 om 16:42

Tazaoui ik denk gelijkspel marokko heeft een topverdediging maar moeite met afmaken. Marokko zal veel kansen krijgen.

31 mei 2017 om 16:44

Ik denk dat Marokko weinig in te brengen heeft want we onderschatten Nederland heel erg. Oefenwedstrijd daarvoor tegen Italie waren ze ijzersterk en hadden veel balbezit. Marokko zal denk ik meer op de counter gaan omdat Marokkanen nou eenmaal niet 90 minuten kunnen voetballen.

31 mei 2017 om 16:47

Tazaoui oranje is gewoon zwak het is niet meer het oranje van vroeger. Er zit geen 1 topspeler in de selectie buiten robben derest leuke net niet speler. We hebben het kunnen zien in de wk kwalivicatie. Maar hiermee wil ik niet zeggen dag marokko wel wat voorstelt. Internationaal zijn het allebei middelmaat.

31 mei 2017 om 16:50

Ik vind Nederland toch kwalitatief iets beter dan Marokko.

31 mei 2017 om 16:54

Natuurlijk is dit niet het Oranje van vroeger, maar het is nog steeds een heel behoorlijk elftal zolang de coach het tactisch maar goed voor elkaar heeft. Bovendien is deze wedstrijd niet eens relevant en is het vooral om een aantal spelers aan het werk te zien die nog niet zo vaak gespeeld hebben.

Jongens als Vilhena, Toornstra, Hoedt, Martins Indi of De Roon en Ake zouden natuurlijk niet spelen als iedereen fit is al denk ik wel dat vooral Ake een mooie toekomst tegemoet gaat. Je moet het nu eenmaal doen met wat je hebt en momenteel heeft Oranje even een flinke dip vanwege de grote puinhoop die de Knvb heeft achtergelaten.

31 mei 2017 om 16:47

Als Oranje van Marokko wint is dat niet echt stunten. Net zoals dit andersom ook niet is.

Gezien de vermoedelijke opstelling van het Nederlands elftal geef ik Marokko wel kans. Ben bang dat een middenveld met De Roon, Vilhena en Toornstra te kort komt. Helaas mist Nederland nog te veel spelers en is deze wedstrijd naar mijn inziens overbodig.

31 mei 2017 om 16:45

Daar beginnen de smoesjes al 😂 Wij vasten in 30 graden

31 mei 2017 om 16:58

Haha dat maakt het er inderdaad ook niet makkelijker. Was niet mijn bedoeling om smoesjes te verzinnen, maar een middenveld met strootman, Wijnaldum en Klaassen is toch op papier aanzienlijk sterker dan wat er vanavond op het veld staat. Maar ook met een fitte selectie zou Nederland het in de vorm van de afgelopen tijd eveneens heel lastig krijgen.

31 mei 2017 om 16:57

Met deze opstelling mis je veel te veel creativiteit op het middenveld. Echter denk ik dat ze hier voor gekozen hebben zodat die spelers eens kunnen laten zien wat zij in hun mars hebben. Ik vind het op zich wel goed om nu alvast spelers te testen, nu het nog kan. Daar zijn dit soort oefeninterlands ideaal voor. Het resultaat interesseert me dus ook niet heel veel al zou een verlies natuurlijk absoluut niet goed voor het moraal zijn voor Oranje.

Zal leuk zijn als beide broertjes samen in het veld staan al is het maar 5 minuten 😁 eerlijk gezeg intresseerd het me niet heel veel wat het word vanavond hoop vooral op een vermakelijke wedstrijd met veel goals. Vind persoonlijk dat marokko helemaal geen slechte selectie heeft als je ziet wat er allemaal nog rondloopt vind alleen buiten benatia om dat er ontzettend weinig goede marokaanse keepers en verdedigers zijn. Het lijk wel alsof ze allemaal spits 10 of buitenspeler willen worden als ze beginnen met voetballen 😂 vind dat het grootste deel ook aan de mentaliteit lig spelen teveel voor zichzelf en denken te weinig aan teambelang. Ik denk dat als marokko echt is een goede bondscoach weet te strikken dat er best goed gepresteerd kan worden.

31 mei 2017 om 17:54

Fcu klopt hahaha. Nee maar de verdediging is wel marokko sterkste linie al worden er inderdaad meeste marokkanen aanvallers. Maar feddal speelt in spanje bij alaves basis, da costa bij olympiacos en dirar bij monaco hoewel hij eerst aanvallende speler was. Kaoutari is ook een stabiele verdediger uit de ligue 1.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren