Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Amrabat: ‘Advocaat stopt binnenkort en niemand weet wie het dan gaat doen’

Laatste update:

Sofyan Amrabat heeft besloten uit te komen voor de nationale ploeg van Marokko en niet voor het Nederlands elftal. Waar de KNVB eerder niet van zich liet horen toen Hakim Ziyech voor eenzelfde keuze stond, deed de voetbalbond nu wel een poging om Amrabat over te halen voor Oranje te kiezen. Een gesprek met bondscoach Dick Advocaat en een telefoontje van assistent-trainer Ruud Gullit haalde niets uit.

Net als Ziyech kiest ook Amrabat voor Marokko. In de week voor het duel met Ajax sprak de Feyenoorder in Hotel Oud London in Zeist met Advocaat. “Ik heb met Advocaat echt een goed gesprek gevoerd”, vertelt Amrabat volgens Voetbal International “Dat was zelfs zo positief dat het de beslissing lastig maakte. Maar Advocaat stopt binnenkort en niemand weet wie het dan gaat doen. Uiteindelijk heb ik mijn gevoel laten spreken en dat zegt me voor Marokko te kiezen. Maar dat neemt niet weg dat de bondscoach van Nederland er alles aan heeft gedaan mij voor Oranje te laten kiezen.”

Maandagavond liet Amrabat telefonisch aan Advocaat weten dat zijn keuze op Marokko is gevallen. “Heel netjes”, aldus Advocaat, “Ik vind het oprecht jammer. Maar als een speler helemaal achter zijn keuze staat, heb je dat ook maar te respecteren.” Amrabat kan op 11 november debuteren voor Marokko in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Ivoorkust.

Vind jij het jammer dat Sofyan Amrabat voor Marokko gekozen heeft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
1 november 2017 om 23:46

Eindelijk van deze soap af, hij heeft met zijn hart gekozen. Daarnaast gaat hij het NL-elftal natuurlijk nooit naar een hoger niveau tillen, als het nou Marco asensio was .....

1 november 2017 om 23:49

Eindelijk van deze soap af, hij heeft met zijn hart gekozen. Daarnaast gaat hij het NL-elftal natuurlijk nooit naar een hoger niveau tillen, als het nou Marco asensio was .....

Bij Marokko heeft hij ook niet zomaar een basisplek hoor hij moet concurreren met de volgende middenvelders. Ait Bennasser ( Monaco ) Fajr ( Getafe ) Belhanda ( Galatasaray ) Harit ( Schalke 04 ) Carcela ( Olympiakos ) Boussoufa ( Al Jazira ) Ziyech ( Ajax ) El Kaddouri ( Poak ) en El Ahmadi. Mensen doen hier alsof hij bij Marokko wel effe makkelijk een basisplek veroverd. Voor de toekomst een prima speler mits hij zich goed ontwikkeld.

2 november 2017 om 08:24

Hij gaat dan ook voor de positie van rechtsback Adil! :P

2 november 2017 om 11:26

OP de backs spelen Dirar en Hakimi....daar gaat hij het niet van winnen

Zeker een bruikbare speler voor het NL’se elftal, ga nou niet haten en zeggen dat hij geen toegevoegde waarde is. Jammer voor oranje en goed voor Marokko.

1 november 2017 om 23:52

Op dit moment is hij absoluut, honderd procent zeker, geen toegevoegde waarde. Misschien in de toekomst, maar zelfs daar plaats ik vraagtekens bij als ik heel eerlijk ben.

Tja, een topper is het niet, maar zou in de toekomst wellicht een bruikbare speler voor Oranje kunnen worden.

Wat ik wel zonde vind is dat we hier in Nederland een soort van opleidingsland voor Marokko aan het worden zijn. Er spelen nu alweer 4 of 5 jongens bij Marokko die in Nederland geboren en getogen zijn. Beetje zonde van alle belastingcenten die wij als Nederland in de sport stoppen om jeugd te stimuleren om te sporten en daar in het nationale elftal weinig van terug zien. Maar goed, dat hoort wel een beetje bij de multiculturele samenleving (waar ik overigens compleet achter sta). Alleen hoop je dan als voetbalfan dat die jongens zich na zoveel jaar hier ook gewoon Nederlander voelen ipv Marokkaan (een land waar de meesten hooguit een paar keer op vakantie zijn geweest).

2 november 2017 om 01:01

@hangover96, je hebt mijn opmerking niet helemaal begrepen. Ik bedoel niet dat het geld weggegooid is en niet meer terug komt. Ik bedoel dat een groot deel van de investering die we (met belastinggeld doen) in jeugdsport, topsport en het aanleggen van sportaccommodaties er niet toe leiden dat het niveau van het Nederlands elftal ook stijgt, maar juist het niveau van andere nationale elftallen.

2 november 2017 om 00:18

Met alle respect, en dat meen ik echt want jij legt jouw standpunten ook gewoon respectvol uit, ga ik je proberen uit te leggen hoezo Marokkanen in Nederland toch voor Marokko kiezen.
Marokko is voor mij (en velen net als ik) veel meer dan een vakantieland eens in de zoveel jaar. Wellicht is dit moeilijk in te beelden, want het is nou eenmaal niet makkelijk om in te schatten hoe anderen zich daadwerkelijk voelen. Nederlanders met een Marokkaanse achtergrond (waar ik mezelf onder schaar en dus niet puur Marokkaans) worden thuis doorgaans opgevoed met de Marokkaanse taal en Marokkaanse waarden. Marokkaans voedsel, Marokkaanse traditionele kleding. Marokko is het land dat jouw ouders (toch niet de meest onbelangrijke personen in je leven) doorgaans zo sterk en duidelijk met zich meedragen. Voor zo’n jongen, net als ik overigens, ga je Marokko en de Marokkaanse cultuur dan eerder als deel van jezelf zien en niet als vakantieland. Dit doet overigens niets af aan hoe Nederlands ik (en hopelijk vele anderen met mij) me voel. Alleen vind ik het persoonlijk geen misdaad om te zeggen dat je je (op een respectvolle manier) enigszins Marokkaans voelt. Sorry voor het gebrek aan witregels; telefoon.

2 november 2017 om 00:52

En dat is dus precies wat ik niet begrijp. Mijn ouders zijn beiden Italiaans en ik heb zelf ook een 2e nationaliteit. En toch zou ik me niet kunnen voorstellen dat ik me ooit meer Italiaans zou voelen dan Nederlands. Wij aten thuis ook geen stampotten en Hollandse kost, maar vooral zoals ze in Italiã« (tenminste het deel waar mijn ouders vandaan komen) vis, pasta en schelpdieren.

Het verschil is alleen dat mijn ouders zich aan de Nederlandse cultuur hebben aangepast. Dus niet alleen met andere Italianen omgaan (wat hier heel goed mogelijk is), maar Nederlandse vrienden maken. Niet het thuisland verheerlijken, maar dankbaar zijn voor alle kansen die Nederland mijn ouders heeft geboden (die mogelijkheden waren er in Italie niet). Juist dit aanpassingsvermogen zorgt ervoor dat ze, ondanks hun accent en gebruiken, volledig zijn opgenomen als Nederlanders. Niemand noemt ze nog Italiaanse Nederlanders, maar gewoon Nederlanders. Dat maakt ook dat ik als kind niet eens zou twijfelen of ik voor Nederland of Italie zou uitkomen. Ik ben Nederlander, en ja, als Nederland is uitgeschakeld ben ik voor Italie.

Ik zou willen dat de Marokkaanse gemeenschap zich ook zo zou aanpassen aan de omgeving waar ze nu zijn. Niet halsstarrig vasthouden aan hun oude land, alsof het daar zoveel beter is, want dat is het niet! En als we dat met zijn allen voor elkaar krijgen dan ben ik er zeker van dat de Nederlanders, die zichzelf nu Marokkaanse Nederlanders noemen, zich ten eerste beter thuis gaan voelen en ten 2e kiezen voor hun geboorteland en het land dat ze alle kansen heeft geboden.

Wellicht iets teveel een politiek statement, maar ik kon het niet laten om te reageren op je stuk. Ik vind overigens dat je het uitstekend uitlegt en ik snap de reden waarom deze jongens voor Marokko kiezen heel goed. Maar juist dat iedereen dit snapt, maar er niks aan gedaan wordt is wat ik zo erg vind, omdat dat de reden is van de wij/zij cultuur die er nog steeds is. Voor een 1e generatie vind ik dat geen probleem, maar nu we hier met 2e, 3e en 4e generaties te maken hebben mag je volgens mij veel meer integratie verwachten. Want ik gun het iedereen om te genieten van alles dat Nederland te bieden heeft, maar ik gun het ook iedereen dat ze zich zo thuis voelen dat ze onomstotelijk kunnen zeggen dat Nederland HUN land is en zich volwaardig Nederlanders voelen.

2 november 2017 om 01:40

Meestal reageer ik niet maar nu toch even ingelogd om te reageren.

Ten eerste een heel goed stuk van beiden. Van yRossoneri92 herken ik veel uit mijn omgeving is helemaal niks mis mee vind ik persoonlijk mooi en heel stiekem ook wel deels jaloers op (ik ben van Nederlandse kom af en hier geboren) om de reden dat dat persoonlijk mooi van veel culturen is naar mijn mening toch wat warmer.

En remcob. Jou verhaal herken ik ook uit me omgeving maar ook van Marokkaanse gezinnen die veel meer Nederlands thuis praten etc waar jij op doelt in je laatste stuk.
En je stuk is idd wel een aardig statement zoals je het zelf zegt maar dat geeft niet.
Het is een goed stuk geen spelt tussen te krijgen alleen mijn maar eraan is dat je goed begint aan het begin en dan toch een beetje zwart wit wordt nogmaals mijn mening omdat wat je zegt over het wij/zij cultuur iets is wat er altijd zal zijn niet alleen hierin en dat ik om me heen zie dat daar in het cultuur stukje wel wat aardig wat aan word gedaan.

Mijn omgeving waar ik aan refereer is Rotterdam west(kruiskade) en ben zelf ook werkzaam geweest in de cultuur in Rotterdam (waarmee ik niet beweer dat je verhaal geen waarheid bevat)

Want daarom reageer ik ook omdat ik het een goed stuk vond en ook van erboven. Tussen de snelle voetbal commentaar vooral daarom voel het ook op. Dat verdient een duimpje en een reactie.

2 november 2017 om 03:10

Jouw ouders zijn italiaans. Ik denk dat er minder italiaanse families hier zijn dan marokkaanse.
Ik denk dat dat een belangrijke reden is waarom je ouders sneller aanpaste hier.
Ik denk dat als er volop italiaanse families bij je in de buurt woonde dat je ouders daar ook veel meer contact mee hadden.
Dat gebeurt gewoon dat heb je niet in de hand. Dat heeft ook niks te maken met intergratie of wat dan ook.

Verder wat je zegt over het thuisland verheerlijken. Wat is daar nou mis mee. Je hart kan toch liggen in zowel in nl als maroc.

Je doet verder alsof de ziyechs en de amrabats ondankbaar zinn naar nederland toe.
Dit gaat alleen om voetbal he. Niet vergeten..

2 november 2017 om 08:17

Denk dat dit echt helemaal los staat en het absoluut niet gaat om de hoeveelheid.
Ter vergelijking, er wonen meer Duitsers met Turkse achtergrond in Duitsland dan dat er Nederlanders met Turkse achtergrond wonen in Nederland, zij wonen ook in buurten bij elkaar, maar er is echt een wezenlijk verschil. De Nederlanders met Turkse achtergrond voelen zich overwegend Turks terwijl de Duitsers met Turkse achtergrond zich zowel Duits als Turks voelen. Daar is best veel onderzoek naar gedaan, en dat kwam er uitrollen als resultaat. Heb zo het idee dat dit voor Nederlanders met een Marokkaanse achtergrond ook geldt. Al lijkt het toch weer anders te liggen bij Antilianen en Surinamers (ondanks dat Churendy Martina in eerste instantie ook gewoon uitkwam voor de Antillen en dit later heeft aangepast naar Nederland)

Heb ook het idee dat dit niet tot nauwelijks gaat veranderen. Hoe het komt geen idee, misschien is Nederland wel te veel versplintert waardoor we al veel minder eenheid uitstralen. Tijdens sport evenementen zijn vele op en top Nederlander, maar daarna is de brabander toch vooral brabander, de limburger toch vooral limburger, de rotterdammer toch vooral rotterdammer, de mensen uit Den haag toch vooral Hagenees/hagenaar en de groninger toch vooral groninger. Misschien dat hier ook wel een antwoord in te vinden is en voelt de Nederlander met Marokkaanse roots zich wel gewoon Marrokaan/hagenees of Rotterdammer of welk gebied hij dan ook woont.

Ziyech vind ik dan weer de uitzondering op de regel, bij hem heb ik nog altijd het gevoel dat het meer een eer kwestie is geweest dan echt een gevoelskwestie.

Als ik voor mijzelf spreek dan voel ik mij op en top Nederlander boven alles, maar dan spreek ik puur voor mezelf.

2 november 2017 om 09:46

En onderzoek wijst ook uit dat er van de totale Turkse gemeenschap in Nederland een heel groot deel conservatief is, in Duitsland ligt dat percentage veel lager.
In Duitsland schijnen veel meer seculiere Turken te wonen, en hou er ook rekening mee dat de grote Turks-Koerdse gemeenschap in Duitsland officieel ook gewoon tot de Turkse gemeenschap gerekend word. Van Koerden is bekend dat ze een gematigde vorm van de islam aanhangen.

Hoe conservatiever, hoe minder je je wilt aanpassen aan een andere cultuur.
Denk dat daar een groot deel van het probleem ligt.

2 november 2017 om 10:05

PSVerMaroc: Toen NL nog wat voorstelde, kozen bijna alle Marokkaans/Nederlandse voetballers voor Nederland. Nu het niveau van NL enorm gedaald is, wordt de kans steeds groter dat men voor Marokko kiest. I.p.v. die vergezochte politieke, religieuze lariekoek analyses is het verschil dat Duitsland voor de WK titels speelt en NL niet.
Reken maar dat de Duitse Turken voor Turkije hadden gekozen als de rollen omgedraaid waren en Turkije voor wereldtitels speelde en Duitsland maar een modaal land was op voetbalgebied..merkwaardig blijft het toch hoe mensen een hoop mensen die geen enkele connectie met elkaar hebben op 1 analyse hoop te gooien.

2 november 2017 om 10:45

Remco en Rossoneri

Allebei een duim omhoog voor jullie!
Respectvolle reacties en discussie over een 'gevoelig' onderwerp. Een onderwerp dat al gauw en vaak uitmondt in een hatelijke discussie.
Jullie uitleg is duidelijk en goed geformuleerd. Ik heb dan ook met veel aandacht jullie reacties bekeken en snap jullie beide.
Met Remco ben ik het erover eens dat we nu al 3e en 4e generatie 'medelanders' hebt die nog steeds imo slecht zijn aangepast aan de cultuur, taal en normen en waarden in Nederland.

2 november 2017 om 11:13

@bombanera99

Begrijpend lezen ho maar.
Als je de reacties even doorneemt zie je dat ik helemaal niet reageer op het onderwerp Turks-Duitse voetballers of Marokkaans-Nederlandse voetballers.
Maar op onderzoeken na immigratie en integratie.

2 november 2017 om 00:19

Die jongen heeft bij de amateurs waarschijnlijk gewoon netjes zijn contributoe betaald. Dus zijn eigen ontwikkeling gefinancierd. Vervolgens bij een bvo terecht gekomen die geld heeft gepompt in zijn ontwikkeling om er later aan te verdienen. Verder heeft hij voor Marokkaanse nationale jeugdelftallen gespeeld, dus de KNVB heeft er financieel ook niet aan geleden of wat ook. Dus geen stress, jouw belastinggeld is niet gebruikt.

2 november 2017 om 00:51

Remco. Helemaal mee eens. Hoef ik niet eens voor van voetbal te houden. Zonde van onze belasting centen is meer fan genoeg 😉

2 november 2017 om 01:00

Man man mant zit echt diep bij sommige dat we zelfs het over belastingcenten gaan hebben.
Die jongen betaald bij Feyenoord helft van zijn salaris aan de belastingdienst, zodat uitkeringen als die van jou betaald kunnen worden :P

Nee, maar aub stop daar nou eens mee, genoeg andere sporters die niet voor Nederland kiezen.

2 november 2017 om 01:03

@mollemarijden, zie mijn antwoord naar Hangover96. Ook jij hebt mijn opmerking over het belastinggeld niet begrepen zoals ik het bedoelde. Ik bedoelde niet dat het zonde is van het belastinggeld, maar alleen dat het zonde is dat je dit nu terug ziet in het niveau van andere nationale elftallen en niet in het niveau van Oranje.

2 november 2017 om 10:36

Gij vooze nederlander wij zijn marrokane en wij doen wat wij wille ok misschien hebben de meeste voor mareoko gekozen maar dat is gwn omdat ze bij nederland geen kans

@ yamiown dat weet je nooit hoe deze jongen zich ontwikkeld op dit moment is hij inderdaad geen Oranjemateriaal. Maar er zijn op dit moment heel veel spelers geen oranjemateriaal die er toch bij zitten. Neem zo een De Ligt of Vilhena bijvoorbeeld die De ligt word opgehemeld maar ik vind het maar een beperkte verdediger. Vilhena heb ik nooit speciaal gevonden ik vind Amrabat echt niet minder als Vilhena bijvoorbeeld. Amrabat is nog maar 21 dat vergeten heel veel mensen is zijn eerste jaar bij een echte grote club. Zit een goede kop op is leergierig en kan ver komen hij zal van dit soort momenten moeten leren. Het gaat mij te ver dat iedereen hier hem al afschrijft dat is nog te vroeg we zullen zien waar deze jongen komt.

2 november 2017 om 07:03

Ja en Vilhena is ook nog maar 22 met 150 wedstrijden eredivisie ervaring. Dat vergeten ook veel mensen. Ik verwacht voor beide spelers een mooie toekomst.

Waarom: Een gesprek met bondscoach Dick Advocaat en een telefoontje van assistent-trainer Ruud Gullit haalde niets uit?

Je moet zelf kiezen en waarom moet Advocaat of Gullit met de speler praten? Als ze Amrabat willen dan roepen ze hem gewoon? Als Amrabat zegt nee dank je dan houdt het op?

2 november 2017 om 06:37

Bijvoorbeeld is Frank de Boer ook in het gesprek gegaan? Nee hij was gewoon geselecteerd daarna zien we verder. Zo moeten we behandelen.

Omdat een persoon, die 2e nationaliteit heeft, moet ie een gesprek aangaan vind ik onzin! Wees blij als je opgeroepen bent!

2 november 2017 om 08:54

Sorry, maar wat heeft Frank de Boer hier mee te maken? Als je bedoeld dat hij niet eerst op gesprek kon komen, heeft dat een logische verklaring. Hij had geen dubbele nationaliteit, Amrabat wel. De Boer kon niet kiezen, Amrabat wel. Daarom dus.

Lekker kort door de bocht als Marokko verliest van Ivoorkust zal de trainer daar ook wel gaan. Een keuze maak je niet om een trainer maar voor het land.

Heb respect voor die jongen. Heeft zich goed laten zien, sneller dan verwacht, de ontstane hype kan hij niks aan doen. Inmiddels blijkt dat hij nog niet zo goed is als hij even leek, maar het is zeker een talent met potentie. Heb er ook geen moeite mee dat hij voor Marokko kiest, die keuze mag hij gewoon maken en als iemand zich netjes en bescheiden opstelt gun ik het die persoon ook.

De poll wordt wel wat beïnvloed door zijn prestatie van vanavond denk ik haha, man dat was niet best he, dat uitverdedigen bij de 2-1, zelden vertoond. Al met al vind ik hem meestal best een aardige speler (en inzetbaar op meerdere posities) maar als Marokko beter voelt voor hem geef ik hem groot gelijk dat hij daarheen gaat.

2 november 2017 om 08:01

Was zelfde soort actie als tegen Ajax...tis niet zijn beste plek op het veld zullen we maar zeggen...

Ik denk dat de voetballers met een dubbele paspoort bang zijn voor een Ugur Yildirim-scenario, Marokko toonde veel meer moeite voor Amrabat dus is het wel logisch dat hij daarvoor kiest.

Hier krijg ik een slappe zak van. Vertel gewoon de waarheid, draai er niet zo omheen. Hoe hij vanavond ook weer voor die camera stond, ik wordt helemaal gestoord van dit soort politiek-correcte, passieloze jongens die niks zinnigs kunnen uitspreken. Ook dit is zo’n verhaal, waarbij je tussen de regels door eigenlijk moet opmaken dat de KNVB heeft zitten slapen, aangezien hij anders misschien wél voor NL had gekozen. Dat is klinklare onzin: hij heeft zijn keuze voor Marokko zelf gemaakt, schuif dat op niemand anders af aub en laat zien dat je de ballen hebt dit aan NL te vertellen voor de camera’s. Geef anderen niet indirect de schuld, dat is treurig.

Mooi toch als ie voor Marokko gaat spelen. Kunnen we tijdens de WK tenminste ook nog een beetje lachen.

Zal geen meerwaarde zijn voor dit Marokko. Spelen op zijn positie spelers die ik op dit moment veel hoger inschat. Zelfde geldt voor Oranje!

Begrijp me niet verkeerd. Vind het een leuk talent, maar zeker geen uitzonderlijk talent. Iets wat Ziyech bijv wel was!

2 november 2017 om 08:33

Toen Ziyech zo oud was als Amrabat nu is zat hij nog bij Heerenveen.

2 november 2017 om 09:12

@ajaxbaggio

Mee eens, ik zie de meerwaarde ook niet, bij Oranje hebben we namelijk op de bank genoeg middenvelders die stuk voor stuk beter zijn, onnodig dus.

@baardgrasmus

Alsof Heerenveen in die tijd minder was dan Feyenoord? Ziyech was ook toen al de betere speler.

2 november 2017 om 09:24

Ja, dat waren ze natuurlijk wel grasveld, ze eindigden ook achter Feyenoord. Ik weet dat je niet veel met Feyenoord op hebt en dat maar matig kan verbergen, maar natuurlijk is de landskampioen beter dan de de nummer vijf van 3 jaar terug. Amrabat en Ziyech laten zich slecht vergelijken qua positie, maar als je ze met alle geweld toch wil vergelijken doe dat dan in ieder geval op het moment dat ze even oud waren.

2 november 2017 om 16:00

Ag, dan kunnen wij in ieder geval elkaar de hand schudden als het over objectief zijn gaat.

Inderdaad dat zeg je goed, de landskampioen. Daarom zeg ik ook 'in die tijd' dat Ziyech nog voor Heerenveen speelde, en dezelfde leeftijd had als Amrabat. Dit Feyenoord is jaren lang uit zicht geweest, en was in die tijd dat Hakim bij Heerenveen speelde absoluut gelijkwaardig.

Met alle respect maar aan deze speler ga je niet zoveel missen.
Goed dat ie voor Marokko kiest want daar zal hij wel wat toevoegen bij oranje niet

Ik heb nog geen Nederlands Marokkaanse speler gezien die het echt heeft gemaakt....allemaal net niet.....ik zie toch een instellings probleem

2 november 2017 om 08:46

Vind ik onzin. Alsof al die spelers een overeenkomst hebben qua mentaliteit. Een speler als Boulahrouz is toch volstrekt niet te vergelijken met een Aissati?

Kijk bijvoorbeeld eens naar die wedstrijd in 2007 tussen Jong Marokko en Jong Oranje (met die veldbestorming na afloop). Ik ken van die Marokkaanse spelers alleen El Ahmadi zo, maar ook die Nederlanders hebben het niet echt gemaakt. Zou een Marokkaanse speler die in Nederland is geboren, opgegroeid en heeft gevoetbald echt zo'n andere mentaliteit hebben dan zijn autochtone Nederlandse evenknie?

niet erg toch
is maar een matige voetballer met te veel cruciale fouten in de top wedstrijden

Erg belangrijke discussie dit....

Een speler die zwaar tekort komt en eventueel toekomst heeft. Laten ze zich bij de Knvb eens bezighouden met balnrgijkere zaken als een goede opleiding neerzetten.

Wat er nu is loopt lichtjaren achter op Duitsland, Frankrijk, Engeland, Spanje, etc.
Zelfs met 1000 Amrabatten en 10000 Ziyechs ga je de strijd niet winnen nu, het probleem moet bij de wortels worden aangepakt.

In de tussentijd moet je gewoon selecteren wat er loopt en Propper, van Ginkel, Klaassen zijn beter dan Amrabat. Promes is beter dan Ziyech en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Om nou zo'n punt te maken van twee voetballers die eventueel goed zouden kunnen worden, pfff, echt de grootste onzin.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren