Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Alves haalt uit naar Juventus: ‘Ze stonden me niet toe gelukkig te zijn’

Laatste update:

Dani Alves stelt dat Juventus zijn voetbalfilosofie niet begreep toen hij vorig seizoen deel uitmaakte van het team van de Italiaanse topclub. De Braziliaan kwam in de zomer van 2016 over van Barcelona en won onder meer de landstitel. Toch wilde hij Turijn verlaten, mede vanwege een verschil in inzicht.

"Ik ben een voetballer die graag met de bal speelt en risico in mijn spel leg met individuele acties", wordt de rechtsback geciteerd door verschillende media. "Ik denk dat Juventus mijn voetbalstijl niet begreep. Ze stonden me niet toe gelukkig te zijn. Ik zal Juventus altijd dankbaar zijn, maar hier in Parijs voel ik me goed en een stuk vrijer." Na zijn korte periode in Italië koos Alves voor een nieuw avontuur bij Paris Saint-Germain.

De routinier is blij met de komst van Neymar, die Barcelona kon verlaten na het lichten van de ontsnappingsclausule van 222 miljoen euro. "Hij zei tegen me dat ik bij PSG moest tekenen, waarschijnlijk omdat hij die plannen ook had", aldus Alves. "In tegenstelling tot wat veel mensen denken, moet ik juist Neymar dankbaar zijn dat hij mij heeft overtuigd, en dat ik hier nu ben. We zijn beiden gedreven door ambities, nieuwe uitdagingen."

Denk jij dat Paris Saint-Germain een betere club voor Dani Alves is dan Juventus?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Stap omlaag voor Dani Alves. Maar als hij hier zijn eigen spel meer kan spelen valt dat mee

7 augustus 2017 om 19:58

Alves kiest tenminste niet standaard voor t geld. Zo te zien vindt hij t spel, tactiek en waardering belangrijk. Bij barca was t de waardering (terecht vertrokken) en bij juve was t de spelopvatting die niet bij hem past. Ook legitiem. Deze man is een beest. Echt een rasvoetballer en een liefhebber.

7 augustus 2017 om 20:49

alves is naar psg gegaan omdat hij garantie kreeg voor een contract van 2 jaar voor een maandsalaris van 230.000 pond , het dubbele dan wat manchester city aanbood daarom is hij naar psg gegaan , bij manchester city lag een contract klaar van 1 1 jaar voor een maandsalaris van 120.000 pond

jullie denken echt dat voetballers niet kijken naar het financieel plaatje ofzo

voetballers hebben een korte carrieere waarin ze liefst zoveel mogelijk verdienen

in engeland zal hij moeten huffen en puffen , in frankrijk kan hij op zijn gemak spelen en dan optimaal presteren in CL

Ik moet wel zeggen dat Alves wel een behoorlijke zeur begint te worden. Eerst uithalennaar Barca en nu weer naar Juve. Volgende klacht zal dan wel over psg zijn.

7 augustus 2017 om 18:27

Het is inderdaad ook vrijwel hetzelfde als wat hij zei toen hij van Barcelona naar Juventus ging.

7 augustus 2017 om 18:30

Het is gewoon een naar nacristische geldwolf en gelukkig komt dat steeds duidelijker naar buiten. Vorige week zei iemand nog dat hij de nelson mandela van het voetballen was vanwege zijn uitspraken, tegendeel lijkt me dichter bij de waarheid.

7 augustus 2017 om 18:30

Inderdaad, het begint inmiddels behoorlijk op te vallen. Stel dat zijn maatje Neymar 's ochtends bij het gezamenlijke teamontbijt voor hem in de rij gaat staan en net het laatste halfzacht gekookte eitje uit het mandje pakt, zullen we een volgend bericht zien staan over hoe hij zich in mensen kan vergissen en dat het voetbal wordt geregeerd door egocentrische figuren.

Ik kan me trouwens best voorstellen dat hij qua voetbalstijl minder goed in een wat meer georganiseerd of rigide systeem past, maar dan nog hoef je je toch niet meermaals zo uit te laten over je vorige werkgever? Juventus heeft hem immers de kans gegeven en vast ook vorstelijk betaald. Het is een fantastische voetballer hoor die Barca eigenlijk nooit had moeten laten gaan, maar er komen voor mijn smaak net iets te vaak oude koeien uit z'n mond.

7 augustus 2017 om 18:30

Wil gewoon genieten, Bij PSG lopen wel meer voetballers die houden van een goed salaris en hoe goed ze eruit zien net als hij. Daar past hij wel goed bij, Niet bij een club als Juventus waar het uiterste word geëist

7 augustus 2017 om 18:54

Mijnheer Alves begint inderdaad vervelend te worden, het ligt nooit aan hem maar altijd aan de club/ trainer/ medespelers/ supporters. Hijnheeft City ook behoorlijk genaaid nadat ie Pep al zijn jawoord had gegeven, hij heeft behoorlijke enge maniertjes.

Dus neymar was al van plan voor de 31 juli te zeken bij PSG dus hoeft Barca niet die 26mil te betalen. ON: om welke reden gunde ze hem dat niet dan,iedereen weet dat in italie vaak de backs minder ookomen en al helaam juve aangezien die met 3 man achterin spelen

7 augustus 2017 om 18:31

Aka ik heb 3 matchen van juventus gezien vorig jaar. De backs van juventus waren vorig jaar vaker aan de achterlijn te zien als de vleugels (
bij wijze van spreken). Verdiep je in de materie voordat het cattenaccio nagepraat weer wordt bovengehaald. Conte heeft op zichzelf het verdedigende systeem van half europa op z'n kop gezet. Zelden zijn wingbacks zo aanwezig geweest in het aanvallende compartiment, met de introductie van 3 centrale verdedigers kwam er een zee van ruimte vrij voor opkomende backs. Dus begin aub niet over backs die niet opkomen haha.

7 augustus 2017 om 18:42

Wanneer je met 3man achterin speelt is het juist vaak zo dat de backs MEER opkomen ipv MINDER.

7 augustus 2017 om 20:13

Volgens verschillende bronnen hadden Neymar en Dani Alves al bij de bruiloft van Messi (1 juli) de gedachte om naar PSG te gaan. Neymar maakte namelijk een korte verschijning bij de bruiloft van Messi om vooral met Dani Alves te praten. Kort hierna gaat Alves niet naar City, maar naar PSG. Later volgt Neymar. Niet dat het nu boeit, maar misschien interessant.

7 augustus 2017 om 20:16

Hadden vorig jaar veelvuldig alves en sandro op de flanken. Die zijn overal op het veld. Maar alves is vertrokken omdat hij aantal regels niet prettig vond. Zoals het luisteren naar muziek op bepaalde momenten. Beetje onnodig natrappen. Maar laat wel zien wat voor vent alves is. Juve heeft hem altijd met respect behandeld. Iets waar hij niks van weet.

7 augustus 2017 om 22:06

We weten allemaal dat het doorgestoken kaart is natuurlijk maar wat jij zegt heeft 0,0 waarde in de rechtbank. Die bonus is namelijk voor papa Neymar indien hij zijn zoon overtuigd te blijven. Sterker nog, dat Neymar al op 1 juli met het idee speelde en pap dat zogezegd nog meer dan een maand uit het hoofd heeft proberen te praten spreekt alleen maar in zijn voordeel. Ik denk toch echt dat Barca die 26mio gewoon zullen moeten betalen, ook al ziet iedereen in dat ze worden opgelicht

Wou gewoon meer verdienen en naar Parijs gaan, Is gewoon een typische genieter en Juventus is zeker genieten maar ook altijd een ploeg geweest waar mentaliteit heel belangrijk is. Daniël Alves is nu op een leeftijd dat die wil genieten dus hij zag PSG als een goede optie. Heeft zich altijd goed ingezet maar vond hem al totaal niet bij Juventus passen

PSG komt wederom nergens in de CL, wanneer ze tegen Barca of Real moeten is het afgelopen.

7 augustus 2017 om 19:43

Ach, PSG heeft gewoon zeker een kans tegen Barça (zagen we afgelopen seizoen wel) of welke andere ploeg dan ook, zoals alle topploegen een kans tegen elkaar hebben. Alles is afhankelijk van de vorm op dat moment, een beetje geluk etc... Enkel en alleen Real steekt er de laatste jaren internationaal gezien met kop en schouders bovenuit.

alves is een goede speler alleen jammer dat hij altijd iets te zeggen heeft. begrijpelijk dat hij bij juventus niet zijn trucendoos kon wijzen en als hij dat nu mag bij psg hoeft hij toch niet zoiets te zeggen over juventus.
Alves wist sowieso dat neymar zou komen en het gezellig gaan hebben bij psg typisch brazilianen

Haha en laatst nog zeggen ik praat niet met Neymar over PSG en een transfer, wat een poppenkast.

Geweldige speler maar bij clubs gelden bepaalde regels en die is bij iedere club verschillend en daar hoor je je aan te houden of je nou Pele, Maradona, Dani Alves of Sjaak Polak heet.

Beetje laag dat natrappen elke keer van een club.

Uit eindelijk heeft Sergio Ramos toch wel gelijk. Eerst was zijn grotemliefde Sevilla daarna Barcelona en toen hij naar Juventus ging was het zijn familie, weet je als je deze man goed volgt dan doet hij het voor het geld. Als er een club is die hem bijvoorbeeld niks kan beloven vanwege zijn leeftijd dan wacht hij tot er een mooie kans voorbij komt en weg is hij. Ik mis hem nu nog steeds en als Barcelona goed gehandeld had was neymar er vandaag nog steeds

Gewoon salty omdat ze hem buiten hebben gegooid, ciao ciao

7 augustus 2017 om 19:21

Hahaha dat gaat Juve zich toch nog beklagen hoor, Lichtsteiner is niet meer wat hij is geweest en De Sciglio is een ramp. Zeker aangezien Dani Alves gewoon fantastisch was voor Juve vorig jaar.

Interessant figuur die vaak zegt waar het op staat. Ik mag hem wel, en verder kan ik me goed voorstellen dat hij voor italiaanse begrippen veel risico in zijn spel legt. Bij PSG zal hij meer vrijheid hebben, omdat daar nog geen sterke cultuur overheerst. Bij Barca leek dit ook 1 van de problemen ..ik vind het al liefhebber mooi en dapper dat hij Zoveel risico in z'n spel legt. Het uit eindleijk een spelletje en bij lukt het 8/10 keer ook nog eens.

Wat een zeurpiet. Je bent een simpele rechtsback man, geen onmisbare schakel in een team. Alsof het grote Juventus haar speelwijze gaat aanpassen aan deze beperkte speler.

7 augustus 2017 om 21:22

Simpele rechtsback en een beperkte speler? Overdrijven is ook een vak.

Deze man behoort nog steeds ondanks zijn leeftijd tot de beste rechtsbacks ter wereld, zo niet de beste. Ik kan alleen Carjaval noemen die wellicht even goed is of misschien wat beter momenteel maar daar blijft het dan ook wel bij.

Ja Dani, helemaal gelijk. Een van de grootste sportclubs doorheen de geschiedenis moet zich aanpassen aan jouw spelletje blijft een misselijke vent vind ik.

Zo wordt het wel duidelijk waarom Juve hem zo makkelijk de deur uit liet lopen, zo iemand wil je niet in de selectie als hij moeilijk begint te doen. Als het allemaal hosanna is is hij natuurlijk voor bijna elk team een versterking, maar die personaliteit van 'm zou toch menig club dwars zitten lijkt me

7 augustus 2017 om 22:16

Ja Dani, zeg gewoon dat je er niet tegen kon dat je niet altijd een basisplaats kreeg. Of had je nu echt gedacht dat omdat je Dani Alves bent je standaard in de basis staat? Cuadrado, Lichtsteiner vechten er net zo hard voor en gaat ook gewoon goed. Neemt niet weg dat je zeker erg goed bent maar wees gewoon eerlijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren