Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Altintop: ‘Ik hoop dat de fans van Schalke het me niet kwalijk nemen’

Laatste update:

Hamit Altintop kwam vier seizoenen uit voor Schalke 04, maar elimineerde dinsdag met Galatasaray die club in de achtste finales van de Champions League. Na de 1-1 remise in Istanbul eindigde de tweede ontmoeting in Duitsland in een 2-3 zege. Altintop had met een fraaie treffer een belangrijk aandeel in de overwinning, maar na afloop voelde hij zich wel een beetje schuldig over de zege.

De dertigjarige middenvelder beleefde namelijk mooie jaren in Gelsenkirchen en koestert totaal geen vervelende gevoelens richting die Königsblauen. Dat maakte hij met fraaie woorden duidelijk na afloop. “Ik moet zeggen dat ik nog steeds ein Schalker ben, ook wanneer niemand dat misschien gelooft. Maar ik speel nu voor een andere club en de fans van Galatasaray verdienen mijn inzet en leiderschap.”

“Net zoals de fans van Schalke 04 dat in het verleden verdienden”, aldus de geroutineerde Turk. “Daarom hoop ik dat de fans van Schalke het me niet kwalijk zullen nemen.” Voor Altintop was zijn doelpunt in de wedstrijd pas zijn eerste sinds hij tekende in Istanbul. Op 24 mei vorig jaar scoorde hij voor het laatst, toen ook al op fraaie wijze in de vriendschappelijke interland Turkije-Georgië.

Bekijk hier het doelpunt van Hamit Altintop:


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wij iig niet... Ja die mensen zullen het wel kwalijk nemen maar das wel normaaal

13 maart 2013 om 00:23

Je neemt hem het natuurlijk niet kwalijk, ook zeker omdat hij zo vaak het ijzerwerk heeft geraakt. Maar dan had hij misschien toch wat ingetogender mogen juichen. Ik vond het Gala logo kussen wat een beetje provocerend.

13 maart 2013 om 01:06

Hij zal wel een reden hebben om het te doen. Wie weet wat er is gebeurd of de fans hem hebbem uitgesccholden

13 maart 2013 om 09:37

Hamit was dit seizoen echt matig maar nu speelde hij wat centraler en vond ik hem 1 van de besten. Zijn goal was fantastisch, zijn schot is natuurlijk altijd geweldig geweest alleen had hij de laatste tijd veel pech met ballen op de lat en de paal..

Je was fantastisch, grote voetballers laten zich juist met zulke wedstrijden zien. Verder denk ik alleen maar dat heel Gelsenkirchen trots op je is. Ze gunnen Hamit zelfs méér....

Nou, toen die juichde leek het alsof die wraak nam van schalke...beetje respectloos naar je oude club en de stad waar je geboren en die je tot profspeler hebben gemaakt. Maarja misschien waren het galatasaray supporters aan die kant, mjaa...

13 maart 2013 om 13:15

Het waren ook Galatasaray supporters daar, daarom wou hij rustig blijven tot hij daar was...

Hamit, adamim
Hamit, dankjewel.
Hamit, ik wist het.
Hamit ik voelde het.
Hamit, Gelsenkirchen.
Hamit, glashelder.
Hamit, karakter.
Hamit, soldaat van Gallipolli (canakkale)

13 maart 2013 om 00:20

Veel succes in de kwartfinales. Ik had ongelijk en jij had gelijk. Galatasaray heeft gewonnen en nog verdiend ook.

13 maart 2013 om 00:29

Dit siert je weer wel. Dankjewel voor de felicitaties.

Het is misschien zo dat ik ietwat fel was, maar je weet wat ik ermee bedoelde.

Sportief van je, thanks!

13 maart 2013 om 00:31

Ik zeg het heel eerlijk, ik was voor de komst van Hamit, maar op den duur vond ik hem zo tegen vallen, en vandaag was ik weer aan het mopperen waarom die in de basis begon, gelukkig ben ik niet trainer van Gs, hij was vandaag heel belangrijk!!! Ik hoop dat die door die goal veel zelfvertrouwen getankt heeft en dat die nog vele wedstrijden mag schitteren voor ons. mij hoor je de komende wedstrijden even niet klagen over hamit haha

13 maart 2013 om 00:33

Er zijn sterren die de kleine clubs ervan langs geven, maar er zijn spelers die opstaan als de dood om de hoek staat.. Net dat ene momentje is dan cruciaal, daar staan zulke types op. Heheh. Laat dit een wijze les zijn voor de ongeduldige fans, niemand kan opeens zijn niveau halen na 1,5 jaar niet gespeeld te hebben.

Ode aan Hamit dus!

13 maart 2013 om 00:39

Dat heb je mooi gezegd! Heb wel respect voor je dat je in die man bent blijven geloven. Hopelijk laat die mij nog heel vaak schreeuwen als die scoort, was zowat schor na ze doelpunt haha

13 maart 2013 om 01:07

Outlawturk,

Hamit is yetim, Hamit is gevoelig, Hamit heeft karakter. Achter zo een vent moeten we allen keihard staan, want hij symboliseert ons. Hij is nu los, vanaf nu zal hij het team veeeeel meer dragen, daar zet ik mijn handtekening blindelings onder.

Nooit vergeten: geloven is het halve werk, doen begint bij je koppie..

Kadir

Uitgerekend deze wedstrijd, ook niet de eerste wedstrijd, maar deze waarin we nog achter staan. Het kon niet beter voor deze jongen. Tegen zijn oude club in een stadion die vlakbij zijn ex-buurt ligt.

Dat is adrenaline, dat is emotie, dat is passie.

Dat zijn wij maat.

13 maart 2013 om 01:32

Hahaha, ga nou niet zo doen.
Bro 1 zwaluw maakt nog geen zomer! Hamit heeft zijn waarde kosten terug betaald en ook heel veel fouten uit zijn korte periode bij GS en deels voor zijn fouten bij Turkije. Maar goed, deze man is nog steeds dramatisch en dat zondag schot in zijn benen is de laatste tijd niet meer zo effectief. Dit had net zo goed Sabri kunnen zijn! Twee weken later wordt zo'n speler dan weer uitgekotst en daar kan ik dan niet tegen (niet dat jij het doet).

Hamit heeft een mooi doelpunt gemaakt, GS en Turkije verder geholpen en daarmee uit. Hij blijft in mijn ogen nog steeds de 'overrate' speler uit Gelsenkirchen die mocht slagen door zijn achtergrond als Duitse speler!

13 maart 2013 om 01:46

Hahaha, Efsane. Ik was denk ik de enige die opkwam voor Hamit en dat durf ik zo concreet te stellen.ik werd door een deel van mijn eigen spelers uitgemaakt voor een m*** omdat ik niet inzag dat Hamit een nutteloze speler is.

Veel mensen willen niet snappen dat Hamit anderhalf jaar niet heeft gevoetbald. Dat is niet eenvoudig. Je kan ook niet als Hamit zijnde even potten breken in de Super Lig, want zo simpel is dat echt niet.

Hij schoot 8 keer op de paal/lat en dat werd verweten aan zijn schotprecisie, maar als dat zo gesteld wordt, vind ik het erg goedkoop. Ik vind de term zondag schot neerbuigend, want als Hamit iets wel kan, is het knallen.

Al met al, ik durf het echt concreet te stellen: ik ben één van de zeer weinigen die consequent is over Hamit en dat kan best opgezocht worden in eerdere topics.

Dat ik nu een gedichtje heb gemaakt is ietwat overdreven, maar we zijn door bro, what can i do? Sometimes. heuh, heuh, heuh.

13 maart 2013 om 01:53

Bro je begrijpt me verkeerd. Ik weet juist dat je altijd zo blij bent met Hamit en hem verdedigd. Hebben we nog via PM over gehad.

Wat ik juist bedoel, ik weet en snap heel goed dat je gelijk hebt en je gram nu haalt. Maar in mijn ogen verander 1 schot niet, de kwaliteit van een speler. Het betreft nog maar 1 enkele zaak. Dat was meer mijn punt. Plus het was ook niet al te serieus allemaal.

Wat betreft de term zondagschot: ik heb net als jou ook in eerdere berichten gesteld, het enige wat Hamit wel goed kan is schieten. De rest kan hij namelijk niet. De term komt ongelukkig over, omdat het vaak geassocieerd wordt met geluk schoten (wat Hamit inderdaad nodig had: geluk). Maar met zondagschot bedoel ik het type schot dat er eens in de tijd op prachtige wijze invalt. Want alhoewel Hamit goed kan schieten, gaat het hem absoluut niet 10 keer lukken op 10 pogingen.

Ik vond Hamit in zijn beter periode ook belabberd, omdat hij gewoon weg op de verkeerde posities wordt gebruikt (lees rechtsvoor, centraal midden en rechtsmidden). Hij vertraagt het spel zo, zo, zo enorm. Verpest elke aanval. Hij hoort gewoon of rechtsmidden met een heel verdedigende rol of rechtsback te spelen. Meer ook niet.

PS. Ja dat snap ik ook heel goed. Daarom bedoel ik het ook niet al te serieus. Maar draaf niet door in de euforie. Dat werkt niet altijd positief!

Niemand kan dit je kwalijk nemen jongen. Je laatste doelpunt is al meer dan een jaar geleden zover ik me kan herinneren en geloof me iedereen gunt je dat doelpunt na 12 keer de paal te raken.
Ik denk zelfs dat Schalke fans dat inzien.

Wat een doelpunt.. Hamit is nog niet echt in vorm, maar dit zal hem echt goed doen! was een van de beste vandaag ook Man of the Match gekozen door de Uefa.

Geweldige doelpunt zeg..

Prachtige goal van hem. Hij juichte wel heel uitbundig ze nemen je denk ik wel kwalijk..

Niemand kan het deze man toch kwalijk nemen??!! Hoeveel pech heeft hij al niet gehad? In de competitie al 1 keer lat en tegen Fenerbahce paal. Afgelopen weekend 2 keer lat, in Man Utd paal, thuis Man utd lat en zo kan ik nog uren doorgaan. Dat hij uitgerekend vandaag in zijn geboortestad dit doelpunt maakt en jawel via de paal daar kan ik als Gala fan alleen maar van genieten. Dat hij een buitengewoon schot heeft staat buiten kijf, tegen Portugal(vriendschappelijk) liet hij Ronaldo even zien hoe je een vrije trap moet nemen nadat Ronaldo 3 keer over schoot, jullie kunnen het al raden, binnenkant paal... De echte Schalke fans die deze man kennen zullen het hem niet kwalijk nemen.

13 maart 2013 om 00:11

Tegen Schalke schoot hij ook op de lat.

13 maart 2013 om 02:51

Was dat voor of nadat Ronaldo hem dmv een fenomenale AKA het bos in stuurde?

13 maart 2013 om 12:50

@mikami...

voor of na verandert dat iets op het scorebord?

13 maart 2013 om 13:43

Dat is geen antwoord op mijn vraag meneer de turk.

13 maart 2013 om 10:18

Echte schalke fans dat zijn die ouwe pannekoeken die daar zitten (grapje), leuke wedstrijd, gelukkig dat ik schalke - gala keek via dreambox ipv barca - milan, dat was echt een one-sided wedstrijd dus ik heb er van genoten! Gefeliciteerd gala fans succes in de kwart finales ( ik heb zo'n gevoel dat het Juventus wordt )

Geweldige reactie van Hamit hoop dat ze Malaga/porto loten en wie weet dan nog een ronde verder komen.

Dit gun je wel aan 'De Pechvogel'

Ik heb er geen problemen mee dat hij Scoorde . Was een fantastisch doelpunt. pech dat het tegen ons moest gebeuren. Ik had meer problemen met onze japanse verdediger die kort daarvoor een domme overtreding weggeeft terwijl farfan al de bal heeft. daar wordt ik wel gek van!

13 maart 2013 om 00:14

Fan, wat vondt je van de 2 doelpunten die Schalke maakte? Was er vooraf bij beiden doelpunten sprake van een overtreding? Graag helder antwoorden a.u.b.

13 maart 2013 om 00:27

De eerste goal werd er licht geduwd. Daar kan de scheids zeker voor fluiten,. De 2e goal is moeilijker te beoordelen. De bal is nog wel los in het spel, de vraag is of er sprake is van gevaarlijk spel van Pukki! Ik heb trouwens niemand heftig zien reageren van GS op het 2e doelpunt! Ook de keeper niet dus wellicht zegt dat iets! Ik hoop dat je mijn antwoord helder genoeg vindt!

13 maart 2013 om 00:31

Helemaal met jou eens.

13 maart 2013 om 08:43

Ik vond ook alle doelpunten rechtsgeldig, alleen vond ik dat Gala wel erg veel geluk had, tweede helft hadden ze niets meer te zeggen en verdiende Schalke de zege, maar goed, de bal is rond.

Ben benieuwd wie ze loten, hoop Porto of Malaga voor ze

Geboren daar en jaren voor Schalke gespeeld en dan zo juigen. Nemen ze zeker wel kwalijk

13 maart 2013 om 00:54

denk dat Schalke supporters daar wel boven staan die van bayern wil ik niet eens aan denken

Het heeft ook te maken met dat Hamit al heel het seizoen op de lat en/of de paal schiet , geen bal vliegt erin. En dan maak je in zo een wedstrijd van 30 meter een hele belangrijke goal ( binnenkant paal Haha YOU GET IT ? He's f*ckn with is )

Zo hoort het ook de meeste spelers durven niet te juichen tegen hun oude club

Weet iemand hoe het met S Kaya gaat ?

13 maart 2013 om 00:20

Het gaat beter met hem, hij ligt nu in het ziekenhuis, maar er zijn geen ernstige verschijnselen. Deze jongen heeft meer van zulke momenten meegemaakt, komt goed met onze rots!

13 maart 2013 om 00:29

Het zal toch niet dat hij een lichte hersenschudding oploopt en dan opeens vergeet te verdedigen en opeens een aanvaller ofso word, want ik zag wel een aantal acties van hem richting de vleugels haha

13 maart 2013 om 00:31

Hij was vroeger ook rechtsbuiten. Hij speelde toen nog voor Altay (dacht ik), toen moest hij in een toernooi tegen GS spelen. Drie keer raden wie hij moest dekken? Emre Colak! Zijn toenmalige trainer zette Semih op Emre en daar is Semih gescout!

Dus je hebt toch wel gelijk!

Hahaha!

13 maart 2013 om 00:51

Nou dan hebben we een andere kandidaat die kan spelen als het noodlot toeslaat. Herriner je Harry Kewell die linksback moest spelen in de Uefa. Als het moet dan is het wel een goede keuze of niet? Hahaha

13 maart 2013 om 00:51

het zou ons gebeuren zeg!!!
semih een paar weken weg...
wij loten barca.. en Gokhan Zan .. staat tegenover messi !!!
Ahahahahhaa... die gedacht maakt mij nu al gek ik zou gaan huilen!!!

13 maart 2013 om 01:03

Gsberat

En hoe of ik die herinner. Tegen Hamburg, hij speelde zelfs als voorstopper. Pff, wat een tijden zeg. Als het moet, dan moet het he! Zie je Semih even een actie eruit gooien, whahah.

Kadir

Agzini hayir ac! Wat voor een gekke gedachte is dat. Zie je Zan pirouettes maken!

13 maart 2013 om 01:34

Hahahaa, ulan Berat. Ne alemsin yine.

Kewell als voorstopper was hilarisch. Maar die man had body, daarom kon hij het aan.

13 maart 2013 om 11:00

ahahahahah.. brooer napim !! ik zag semih op brancard afgevoerd worden.. en onze enige laatste man is gokhan zan.. ahahaha... ik kan nergens anders aan denken.. yusuf yusuf izleriz maçlari artik

13 maart 2013 om 00:22

Het is toch zeker niet dat ze niet durven.. maar het is een teken van respect..

Maar ik begrijp die reactie van Hamit wel.., hij heeft een tijd lang niet meer gescoord.. en dan scoort hij van 25 meter ofzo in deze wedstrijd de 2-1 binnen.. een uitermate belangrijke goal en zoals ik al het was er ook een om in te lijsten..

Blijf dan maar rustig

Jonge hij scoorde 1 van zijn belangrijkste goals in zijn carrière van een meter of 30! denk je dat hij weet wat ie doet dan? hij verliest zich zelf helemaal van vreugde!

Eerlijk wordt een beetje moe van iedereen moet sportief zijn en gedogen en rustig en kalm ...kunnen we net zo goed in lege stadions spelen... Sport is emotie. de ene helft zal haten de andere helft zal genieten.. en ja er zullen wedstrijden zijn waarop er "speciale" momenten zijn... zoals een Ronaldi die niet juicht omdat hij scoort tegen z'n oude ploeg maar als Ronaldo de bal ook 7-8 x tegen de paal/lat schiet op momenten die elke keer elke westrijd weer beslissend had kunnen zijn en dan op deze manier scoort had ook Ronaldo gejuicht...

Ja Hamit had wat rustiger kunnen zijn in zijn viering maar goed men kan het een groot punt maken of gewoon accepteren dat het bij het voetbal hoort en dat dit de sport zo emotie vol maakt.

Dankjewel Hamit Altintop ik ben je heel dankbaar voor deze goal en het geeft jou zelf weer een hoop vertrouwen. Gelukkig ga ik je zometeen zien bij Ataturk Airport in Istanbul !!! En hopen dat je handtekening geeft...

Ik neem je niks kwalijk Hamit!
Prachtige goal was het
Aan alle Turken nogmaals gefeliciteerd met de overwinning!

Echt een mooie doelpunt van hem, hij begon wel beetje slecht aan de wedstrijd, maar deze doelpunt maakte alles goed.

Eindelijk ook zijn eerste doelpunt voor GS, eindelijk niet meer de paal ofzo.

Trust me, het feit dat je een turk bent maakt het alleen maar erger. Denk dat 9/10 Schalke fans je levend zouden opeten als ze je weer zien, en jammer genoeg maak ik geen grapje.

Knappe prestatie van Calatasaray! Dat Altintop een doelpunt maakt tegen zijn oude club is normaal. Je kan niet verwachten dat hij niet zijn best doet, en de bal expres over of naast schiet. Dat kan je hem niet kwalijk nemen. Vorige week scoorde Ronaldo ook tegen zijn oude club waardoor mijn club Manchester United uitgeschakeld is. Het gebeurd. Dat is voetbal.

het is normaal dat hij zo juicht als je na zoveel keer de paal/lat raakt en hij juichde trouwens bij de gs supporters wat het minder erg maakt vind ik

Eerst naar Bayern en dan dit, ik weet het niet hoor hhahahaha. Dit nemen ze hem niet kwalijk, maar of hij echt een ein Schalker is? Nee, dan ga je niet naar Bayern

Ik vind het absoluut niet respectloos. Je mag toch gewoon juichen als speler. Zeker als je zo netjes doet als hij, eerst wachten tot je bij je supporters bent en dan losgaan.

Niks mis mee.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren