Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Of Totti mij naar Roma wil halen? Dat heeft hij vast tegen mijn vader gezegd'

Laatste update:

Orkun Kökcü is voor de tweede maand op rij uitgeroepen tot Eredivisie Speler van de Maand. De 21-jarige middenvelder van Feyenoord kreeg de prijs in januari en heeft de persoonlijke titel op basis van de statistieken en stemmen ook over de maand februari in de wacht gesleept. In gesprek met ESPN vertelt Kökcü over de contacten met Francesco Totti en Hamit Altintop. Laatstgenoemde kent hij van het Turkse elftal, waar Altintop tot de technische staf behoort.

"Het contact met Francesco Totti is via mijn vader gelopen, omdat hij mijn belangen behartigt", aldus Kökcü bij ESPN. "Totti is nu ook zaakwaarnemer. Mijn vader heeft contact met hem. Hij geeft aan wat nodig is om te slagen in de top. Na een periode waarin ik veel scoorde gaf hij aan dat ik gefocust moest blijven en nooit tevreden moet zijn. Of hij mij naar AS Roma wil halen? Dat weet ik niet. Dat heeft hij vast tegen mijn vader gezegd, mar die geeft dat niet meer door aan mij. Eerder deed hij dat wel en dat was te merken aan mijn spel."

Kökcü sprak al eens uit klaar te zijn voor een volgende stap, maar kwam daar afgelopen zomer van terug. Inmiddels beleeft hij zijn absolute doorbraak op het middenveld van Feyenoord. Dit kalenderjaar was hij direct betrokken bij zeven doelpunten (5 goals en 2 assists), net zoveel als in zijn achttien competitieduels in de eerste seizoenshelft (één doelpunt en zes assists). "Ik dacht dat ik klaar was hier en een stap hogerop kon, maar afgelopen zomer kwam het besef dat ik nog niet klaar ben voor die stap en ik me nog steeds kan ontwikkelen", aldus de Turks international. "Ik denk dat het dit jaar veel beter gaat en ik dichterbij ben gekomen."

Ook met Altintop heeft Kökcü geregeld contact. "Die spreek ik vaker. Daar heb ik ook mee te maken bij het nationale elftal. Daar heb ik contact mee via WhatsApp, soms bellen we. Hij heeft gezegd dat ik hem altijd kan bellen en bij het Turkse elftal roept hij mij soms bij zich om over mijn verbeterpunten te praten. 'Ik ben altijd benieuwd hoeveel ik in een wedstrijd heb gelopen. Ik wil in dat opzicht ook graag bij de top van de groep horen. Verder kijk ik bijvoorbeeld naar mijn statistieken aan de bal, zoals hoe nauwkeurig ik pass. Die cijfers zijn voor mij niet leidend, maar het is wel een leuke manier om te kijken naar hoe je hebt gespeeld.''

Is Orkun Kökcü klaar voor een volgende stap?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kokcu is een goede speler maar heb altijd men twijfels of hij in het buitenland als het allemaal wat sneller gaat en fysieker is of hij het dan nog wel bij kan benen.

4 maart 2022 om 12:06

Ik snap je twijfels maar hoe hij nu staat te ballen ben ik wel overtuigd geraakt. Hij is zo dominant en trekt het spel echt naar zich toe

4 maart 2022 om 14:09

Maar vooral tegen de kleintjes toch? Tegen Ajax, Vitesse en ook nu weer tegen AZ viel hij door de mand. Hij moet toch gewoon lekker nog een jaar bij Feyenoord spelen, voordat hij aan een volgende stap moet denken? Hij ontwikkelt zich (dit jaar) goed, maar is nog lang niet klaar voor een vervolgstap.

4 maart 2022 om 16:11

Geef eens een voorbeeld van dat 'door de mand vallen' dan? Levert hij de bal voortdurend in bij de tegenstander? Maakt hij eigen goals? Is hij altijd 5 seconden te laat bij duels?

We hebben inderdaad wedstrijden verloren tegen Ajax, Vitesse en AZ maar in geen van die wedstrijden lag dat aan fouten van Kokcu. In het thuisduel met AZ was hij een van de beteren op het veld en ook tegen PSV was hij zeer goed.

Sterker nog; in de verloren wedstrijd van afgelopen weekend was het wederom de beste middenvelder die op het veld stond met 4 keypasses en 80 passingsprecisie.

4 maart 2022 om 12:13



Speelt na een minder seizoen weer goed, kan de stap omhoog wel maken. Een tip: laat je duur verkopen, zorg dat ze minimaal 25 miljoen voor je betalen, dan kunnen ze bij clubs als AS Roma/sevilla niet om je heen en moeten ze je haast wel opstellen. Voor Engelse en topclubs moet je tegenwoordig zorgen dat je voor minimaal 50 weggaat wil je bij binnenkomst een beetje indruk maken.


4 maart 2022 om 12:26

Kouwearie, goede tip! Helaas is het niet zo makkelijk want als het genoemde bedrag niet voor je willen betalen houdt het al op. Desondanks, fijne visie heb je, vooral vasthouden!

4 maart 2022 om 12:32

Precies. Want hij heeft zijn fysiek en loopvermogen totaal niet verbeterd. Mijn god.

Naar Roma moet je sowieso niet gaan. Die club staat altijd in brand, de pers zit er altijd bovenop, ze kopen elk jaar een karrenvrachten aan nieuwe spelers en het is ook gewoon een eeuwige subtopper. Je woont dan weer wel in de mooiste stad van de wereld (naar mijn mening) maar ik denk niet dat Kokcu per se geïnteresseerd is in de Romeinse cultuur en de renaissance dus of dat een argument moet zijn, is een andere zaak.

4 maart 2022 om 12:24

Voor de renaissance hoef je niet naar Rome hoor. Roma is geen absolute top, maar natuurlijk wel een mooie tussenstap

4 maart 2022 om 12:36

Nee? Michelangelo, Donatello, Fra Angelico, Piero della francesca, Boticelli, Bramante en Raphael hebben er allemaal gewerkt en dan hebben we het nog niet eens over de Vaticaanse musea en de vele tentoonstellingen die er plaats vinden.

En ook qua barok is het een fantastische stad.

4 maart 2022 om 12:40

De villa Farnesina is bijvoorbeeld echt prachtig als je van renaissance houdt.

4 maart 2022 om 12:31

Strootman was daar ook fantastisch totdat zijn knieën het begaven. Kan best een mooie stap zijn voor Kokcu.

4 maart 2022 om 12:37

Dan spreken we wel over 8 jaar geleden of iets dergelijks. Die situatie is niet echt meer te vergelijken met het Roma van de laatste jaren vind ik.

Daarnaast kan ik de laatste jaren niet echt meteen op een speler komen die echt een prachtige vervolgstap gezet heeft vanuit Roma.

4 maart 2022 om 12:55

Alsof dat gelijk voor iedereen geldt, mag hij dat zelf bepalen of hij naar roma gaat? Van feyenoord naar roma is nog steeds in elk opzicht een stap vooruit.

4 maart 2022 om 13:04

Het is een stap vooruit, maar dan is het nog niet automatisch de juiste.

Op die eerste zin ga ik niet in door de onzinnigheid ervan.

4 maart 2022 om 13:14

Edin Dzeko en Patrik Schick hebben natuurlijk nog wel leuke stappen gezet, maar nu was Dzeko ook al een gearriveerde naam (en zijn het gezien de gehele vrachtlading aan transfers er natuurlijk niet veel). Verder vind ik Italië daarin sowieso altijd gevaarlijk voor de minder ervaren namen, tenzij je praat over Atalanta of Sassuolo waar men vaak daadwerkelijk een plan voor ogen heeft voor de spelers en de bijbehorende positie die men moet gaan leren, omdat ze een overduidelijke spelwijze hanteren en dit ook al jaren op een soortgelijke manier doen.

4 maart 2022 om 13:19

Daarnaast loopt er ook echt heel veel kwaliteit rond op dat middenveld. Cristante, Diawarra, Pellegrini, Veretout, Oliveira, Mhkitaryan, Villar en Zaniolo zijn zeker niet de minste namen.

Kokcu heeft onder Stam en Advocaat 2 jaar stilgestaan in zijn ontwikkeling en gelukkig zet hij nu bij Slot weer ontzettend snel stappen in de goede richting. Ik denk dat Kokcu nog 1 seizoen moet blijven en daarna klaar is voor een mooie club in het buitenland

Dat hij al durft te zeggen dacht dat hij hier klaar was na weer een waardeloos seizoen.
Voor elke goede wedstrijd heeft hij er minstens 3 slecht gespeeld.
Leuk dat hij eindelijk wat zijn belofte lijkt in te lossen maar mag het aub een paar jaar goed zijn en niet 5 wedstrijden.

4 maart 2022 om 12:11

Dat is toch altijd zo? Mauro Junior wordt nota benen binnen 1 maand bijna Oranje ingepraat. Welkom in de sport... voetbal! De ene dag de eeuwige held, de andere dag een hoop sh*t. Hoe Kocku dit seizoen steevast een boven gemiddeld niveau haalt wordt het mij duidelijk dat hij met de juiste begeleiding een succesvolle stap naar het buitenland kan maken. Kocku is een groot talent.

4 maart 2022 om 12:15

Het was even wachten, maar daar hebben we de eerste met deze dooddoener weer. Als je Kokcu daadwerkelijk zou volgen, zou je zien dat hij al het hele seizoen veruit de beste middenvelder in de Eredivisie is. Naast zijn kwaliteiten als spelmaker heeft hij dit seizoen al vaker gescoord dan in zijn hele profcarrière tot nu toe.
En dan hebben we hier onze critic0 die claimt dat het nu 5 wedstrijden goed gaat. Achja; jij mag ook een mening hebben.

Toch wel indrukwekkend, 2x op rij speler van de maand worden. Leuk interview ook bij Espn, knul heeft een gezonde, kritische blik op zichzelf. Kan zonder enige moeite zijn eigen fouten toegeven, of het nou over afgelopen wedstrijd of zijn instelling tijdens het hele vorig seizoen gaat. Zouden veel een voorbeeld aan kunnen nemen.

Hoop eigenlijk dat hij nog een jaar bij Feyenoord blijft om door te groeien, en volgend seizoen het gewijzigde team te dragen. Onder Slot spelen heeft hem goed gedaan, met name voor zijn instelling.
Het geld is wel hard nodig helaas. Hij heeft ook al eerder aangegeven alleen te willen vertrekken als Feyenoord een goed bedrag krijgt, en anders liever te blijven. Heeft om die reden ook van de winter een hoog salaris van Hertha BSC afgeslagen.

4 maart 2022 om 12:50

Ik denk vooral dat hij van het trio Sinisterra, Senesi en Kokcu het lastigst te vervangen is. Als we afgelopen winter Veerman hadden binnengehengeld was het een ander verhaal, maar die wilde begrijpelijk niet een half jaar op de bank zitten en zit nu gewoon op zijn plek bij Psv.

Verder zoals jij al aangeeft een verademing om een jongen met zo'n instelling te zien in het profvoetbal.

4 maart 2022 om 13:47

Ja, dat denk ik ook. Sinisterra wordt ook wel heel moeilijk te vervangen hoor. Als Wålemark wat fitter is kan Alireza daar ook spelen, hoewel je dan wel een flinke jas uit doet. Of een andere onbekende naam uit de hoge hoed toveren. Zal in ieder geval niet zo 1-2-3 gaan, maar moet te doen zijn. Helaas voor geen van beiden nog een waardige vervanger die uit de O21 door kan naar het eerste zonder tussenstap. Niet voor de basis in ieder geval.
Senesi zal het makkelijkst te vervangen zijn, met afstand. In principe kan Geertruida daar al neergezet worden en zullen weinig het verschil echt merken. Sterke speler, maar toevallig een met een zo goed als net zo sterke vervanger.

4 maart 2022 om 18:27

De eerste maand was het alleen niet geheel terecht. Feyenoord speelde twee wedstrijden, waarvan ze er eentje verloren.

Zit een goede kop op deze jongen. Prima techniek, inzicht en schot. Als hij wat meer snelheid had, zou ik wat meer fan van ‘em zijn. Oogt soms nog wat te langzaam allemaal.

Ach als Pinto de TD van Roma bij deze Kocku uitkomt voor de problemen op te lossen op t middenveld, dan zegt dat wel wat over de ambitie. Deze speler brengt niets meer dan wat de huidige matige middenvelders als Oliveira, Cristante of Veretout niet zouden kunnen. Pellegrini laat ik gemakshalve ff erbuiten, die is 3 klasse beter. Nee met de namen die nu in de media opduiken, zoals deze Kocku, Kostic, Senesi, Xhaka (ja nog steeds) gaat Roma niet de gewenste stap richting de Champions league plekken zetten. Dat krijg je met Amerikaanse eigenaren die volledig afhankelijk zijn van deze matige TD Pinto genaamd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren