Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als zij niet meer in mij geloven, dan moeten ze naar de voorzitter gaan’

Laatste update:

Leicester City moet serieus vrezen voor degradatie, want na 23 speelronden staat de regerend kampioen met 21 punten op de zestiende plaats in de Premier League. De voorsprong op nummer achttien Hull City bedraagt slechts drie punten. Claudio Ranieri wil echter niet van opgeven weten, zo vertelt hij in de Engelse pers.

/

“Als de spelers niet meer in mij geloven, dan moeten ze naar de voorzitter gaan en om verandering vragen, maar ik denk dat we nog altijd een eenheid zijn”, aldus de italiaan. “Of ik onder druk sta? Ja, natuurlijk. Maar of ik nu een grote of een kleine club train, ik zal altijd alles geven. Ik ben een vechter, positief ingesteld. Ik wil die positiviteit op mijn spelers overbrengen. Ze moeten erin blijven geloven.”

“Vorig seizoen klopte alles”, gaat Ranieri verder. “Alles wat ze aanraakten, veranderde in goud. Een pass, een lange bal, een schot, een doelpunt. Dit seizoen gaat alles mis. Het verschil is vertrouwen. Als je bovenaan staat en je moet winnen, dan is er druk, maar is er ook vertrouwen. Als je onderaan staat, wil je winnen, maar heb je misschiem minder vertrouwen”, besluit de geroutineerde coach.

Wat verwacht jij van Leicester City - Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja, wat valt er over te zeggen. Vorig jaar klopte alles, zoals Ranieri al zegt. Hij blijft een middelmatige trainer met hier en daar een succesje. Vorig jaar was legendarisch en zal dat altijd blijven, maar eigenlijk presteert Leicester dit seizoen zoals je van hen zou verwachten: matig tot slecht en knokken om in de Premier League te blijven. Ik gun ze al het succes van de wereld maar ze staan gewoon weer met beide benen op de grond nu en zullen echt heel hard moeten knokken om niet binnen een paar jaar te degraderen.

Vertrek van Kante gewoon niet kunnen opvangen. En logisch ook want hij is onvervangbaar. Niet de erkenning gekregen die hij verdiende vorig seizoen . Mahrez en Vardy presteerden zo goed dankzij Kante. Nu hopen dat ze niet degraderen. Zou toch zonde zijn.

5 februari 2017 om 17:59

Geen erkenning, iedereen had het constant ook over Kante en er was ontzettend veel interesse, hij was gewoon onhoudbaar.

Hier was ik voor dit seizoen al bang voor. Vorig seizoen viel alles goed en waren de juiste spelers in topvorm. Ik zie ze wel degraderen dit seizoen.

Vorig jaar kampioen uit het niets en nu kan hij er niets meer van ?? wat een dwaze gedachte,wat een onzin,wat een bla bla bla.
Deze trainer is 1 van de besten van de wereld en nu dit........... Ik kots ervan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren