Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als Zidane zegt dat ik moet vertrekken, dan ga ik dat doen’

Laatste update:

Keylor Navas mag weer rekenen op speelminuten bij Real Madrid. De doelman was sinds de komst van Thibaut Courtois afgelopen zomer lange tijd veroordeeld tot een plek op de bank, maar sinds de terugkeer van Zinédine Zidane komt de Costa Ricaan weer in actie. Navas benadrukt echter dat hij nog niet weet waar hij na dit seizoen onder contract staat.

In de Spaanse media wordt gesuggereerd dat Navas mogelijk langer in het Santiago Bernabéu actief blijft nu Zidane weer de trainer is. “Als Zidane zegt dat ik moet vertrekken, dan ga ik dat doen. Maar ik heb nog een contract en ben nog speler van Real”, zegt de doelman na afloop van de met 2-1 verloren LaLiga-wedstrijd tegen Valencia woensdagavond.

“Ik ga altijd proberen alles te geven en zodoende de trainer proberen te overtuigen dat ik moet spelen. Ik heb nog een contract en wil hier graag zijn, maar we gaan zien wat er gaat gebeuren. Laten we eerst maar focussen op het seizoen goed eindigen. We moeten de resterende acht wedstrijden winnen”, besluit Navas tegenover Marca.

Zidane zei eerder dat hij duidelijkheid gaat scheppen over de kwestie aangaande de doelmannen. “Of ik volgend jaar voor een vaste doelman kies, hangt af van de keepers die ik op dat moment tot mijn beschikking heb. Op dit moment heb ik drie goede doelmannen, we zullen zien hoe we het volgend seizoen aanpakken. Maar het mag duidelijk zijn dat er geen debat zal komen over de keepers. Alles gaat heel duidelijk worden.”

Verwacht jij dat Keylor Navas Real Madrid deze zomer gaat verlaten?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben benieuwd of Zidane hier volledig de zeggenschap over heeft.

Thibaut Courtois is als 1e keeper gehaald geworden door Perez, de afgelopen maanden is het niet zo uitgepakt zoals men had verwacht met hem.

Nu is natuurlijk de vraag of ze Keylor als 1e keeper volgend seizoen willen gaan gebruiken. Ik kan me best voorstellen dat hij met zijn staat van dienst geen zin heeft om 2e viool te gaan spelen.

Wellicht een optie voor de Spurs als vervanger voor Lloris?

4 april 2019 om 10:20

ik verwacht van wel, zidane komt niet terug zonder dat hij niet mag bepalen wat er met de spelersgroep gaat gebeuren voor volgend seizoen.

4 april 2019 om 10:48

Zidane wil bij Real Madrid weer een A-team en een B-team neer gaan zetten. Twee goede keepers is daarin natuurlijk een must. Reken er maar niet op dat Keylor weggaat. Won overigens 3 Cl's onder Zidane, die twee kunnen het prima met elkaar vinden. Maar gister, bij die 1-0 van Valencia, denk ik dat Keylor een fout maakte! Ik heb zin in het nieuwe seizoen met in iedere linie hopelijk een versterking, en aanvallend zelfs twee! Hala Madrid

4 april 2019 om 12:12

De vraag is alleen een van de twee topkeepers het hele seizoen op de bank wilt zitten. Zie niet nog een seizoen voor me met Navas of Courtois op de bank. Zou Navas gewoon weer eerste keeper maken en een goede tweede keeper halen. Op de een of andere manier zie ik de combinatie Courtois en Real Madrid niet goed werken.

4 april 2019 om 12:08

Zidane heeft volledige zeggenschap over Real, dat was een eis en voorwaarde voor terugkeer naar. Daarnaast bepaald hij welke spelers worden gekocht en kunnen gaan. Geen discussie mogelijk.

Gisteren zag Navas er ook niet goed uit bij die eerste goal...

Navas wordt ouder met de dag, Madrid heeft dringend een verjongingskuur nodig. Maar liefst 7! spelers over de 30 volgend seizoen als Zidane zijn chouchoukes niet veranderd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren