Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als ze willen protesteren, kunnen die simpele zielen beter wegblijven’

Laatste update:

Toen algemeen directeur Karl-Heinz Rummenigge de transfer van Bastian Schweinsteiger aankondigde, lieten de fans van Bayern München duidelijk hun onvrede blijken. Tijdens de presentatie van de nieuwe shirts voor het seizoen 2015/16 joelden zij hard en werd Rummenigge uitgefloten.

/

Sepp Maier, die tussen 1962 en 1979 voor Bayern keepte, vindt dat de fans niet veel reden hebben om te klagen: “De club heeft alles goed gedaan. Het was in sportief opzicht een prima keuze om Schweinsteiger te laten gaan, want het gaat om successen en prestaties.”

“Na de transfer van Manuel Neuer waren er ook vijfduizend simpele zielen die zich tegen hem keerden. Als zij alleen maar naar het stadion komen om Josep Guardiola straks uit te fluiten omdat Schweinsteiger is vertrokken, kunnen ze beter thuis blijven”, aldus Maier in BILD.

Ben jij het met Sepp Maier eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan het nog steeds niet geloven dat Casillas en Schweinsteiger niet meer bij Real en Bayern spelen.
Een hele rare seizoen word dit.

22 juli 2015 om 22:09

Je blijft toch niet je hele leven bij 1 club voetballen... kom op zeg, beetje de wereld verkennen en ook andere clubs. Je bent 1 van de.

22 juli 2015 om 22:49

Hoezo niet? Dat heet clubliefde, dat zie ik liever dan die clubhoppers zoals bijv. Ibrahimovic.

23 juli 2015 om 01:28

Je hebt ook gewoon mensen die het leuk vinden om de wereld te verkennen, dat betekend niet dat ze geen clubliefde hebben. Sowieso word er altijd al overdreven over clubliefde blablabla. Sentimentele onzin, tuurlijk respect. Maar net zoveel respect voor andere voetballers.

23 juli 2015 om 06:28

Ik geloof niet in clubliefde, ik geloof wel in "respect naar". De reden dat ik niet in club liefde geloof heeft overigens niks te maken met spelers die al hun hele lvn bij 1 club blijven zoals F. Totti.

de reden dat ik er niet in geloof is omdat ik denk dat spelers namenlijk niet voor de club of fans blijven maar voor eigen belang. Hoe veel respect ik ook heb voor een speler die dat doet.

Ik ben er namenlijk van overtuigd dat een speler bij een club blijft omdat hij wat te vertellen heeft. Als Totti namenlijk niks te zeggen had en zijn stem telde niet dan was hij namenlijk al lang pleiten geweest.

Ik geloof namenlijk best dat Schweinsteiger "respect naar" Bayern heeft, maar hij vertrekt omdat hij wilt voetballen en hij gewoon geen vaste waarden was onder Pep.

in Zweden hebben we bijvoorbeeld Anders Svensson - grote voetballer, speelt nog steeds op "hoog" niveau voor Elfsborg. Al sinds hij naar Borås verhuisde. Is ooit na 9 jaar richting Engeland gegaan en daarna 4 seizoenen gespeeld voor Southampton (contract uitgediend) en daarna transfervrij terug naar Elfsborg. De reden ervan heeft hij ooit verteld in een interview - zijn vrouw wilde terug naar Zweden, wilde dichter bij familie wonen en miste het leven in Zweden.

je kan dit dus zien als clubliefde maar ook gewoon dat voetballers redenen moeten hebben om die "clubliefde" aan te tonen. (uiteraard na nog eens 10 jaar voor Elfsborg te hebben gespeeld, zal hij niet naar AIK komen.)

22 juli 2015 om 22:14

Xavi, Pirlo, Gerrard, Cech...

22 juli 2015 om 22:17

Ze doen het allemaal niet....👎

23 juli 2015 om 11:33

Waarom noem je Pirlo? Die vent heeft maar drie jaar bij Juventus gespeeld en bovendien ook nog eens een (lang) verleden bij Ac Milan èn Inter Milan...

23 juli 2015 om 13:37

Ik weet niet, ik was het al zo gewend aan Pirlo in een Juve-shirt. Eerst was het inderdaad raar om hem bij Juve te zien, na al die jaren bij Milan, maar goed, dat is persoonlijk.

23 juli 2015 om 15:09

Xavi is weg, Pirlo is weg, Gerrard is weg, en Cech is weg. echte clubliefde idd... Alleen totti. Mijn personlijke mening vind ik het echt dom als je bij 1 club blijft. Lekker de wereld verkennen. Mvg, profanalist

23 juli 2015 om 04:20

Op zich heeft ie wel gelijk. T vertrek van Schweini is echt pijnlijk maar Vidal kan dat echt wel opvangen. En Neuer werd in t begin idd helaas uitgefloten omdat ie van Schalke kwam maar was naar mijn mening een van de beste aankopen ever. Zeker na t mislukken van Rensig en Starke de ideale opvolger van Kahn.

Haha dat neuer weet ik nog heel goed, Bayern fans hadden paar regels voor hem dat, dat hij niet het club logo mocht kussen toen der tijd geldt dat nog steeds?

23 juli 2015 om 03:10

Inmiddels niet meer, nee.

Geheel offtopic maar keek net even op de wikipedia pagina van Sepp Maier.

Daar staat: In 1965 promoveerde hij met Bayern naar de Bundesliga.

Dat is toch best opvallend als je die zin leest.

22 juli 2015 om 23:54

Hij heeft ook samen met o.a. Beckenbauer en Müller de club gemaakt tot wat het nu is. Na die promotie hebben ze (nog steeds) de bundesliga gedomineerd en ook in Europa naam gemaakt.

23 juli 2015 om 00:03

Dat weet ik ook wel, hij is ook wereldkampioen geworden in 1974 maar dat doet niets af aan het feit dat het best opvallend is als je leest dat Bayern gepromoveerd is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren