Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als we het niet hadden gehaald, hadden de fans het ons niet vergeven’

Laatste update:

Zenit Sint-Petersburg kwalificeerde zich dinsdagavond voor de groepsfase van de Champions League. De Russen wonnen thuis ruim van Standard Luik (3-0) en nadat er vorige week al in België was gewonnen (0-1) werd nu dus het hoofdtoernooi bereikt. Trainer André Villas-Boas was content met de makkelijke overwinning en hoopt dat hij straks een Portugese tegenstander treft.

/

Villas-Boas sprak van een pittige wedstrijd voor Zenit, waarin zijn team veel fouten maakte. “Misschien begon Standard daarom wel te geloven in een zege. In de tweede helft zagen we er gelukkig wel goed uit, ook al speelden we toen met een man minder”, aldus de coach. Vlak voor rust verloor Zenit middenvelder Viktor Fayzulin, die zijn tweede geel kreeg. “Misschien was hij vergeten dat hij er al één had gehad, zo gaat dat soms. Ik vertrouw volledig op Viktor, hij is een topper”, vergoelijkte Villas-Boas na afloop.

Anatoliy Tymoshchuk is ook blij met de plaatsing voor de groepsfase. “Als we ons niet hadden gekwalificeerd, was dat echt een catastrofe geweest. We kwamen na rust een mannetje tekort, dus moest ik dubbel werk verzetten. Wie ik nu wil treffen? Ik hoop mijn vrienden van Bayern München, Real Madrid en Manchester City. Als wij op ons best zijn, kunnen wij iedereen aan”, aldus Tymoshchuk opgetogen.

Oleg Shatov was dubbel gelukkig, voor zowel de club als voor de achterban. Voorafgaand aan de wedstrijd zei Villas-Boas al dat kwalificatie voor de groepsfase een absolute must was. “De fans hadden het ons niet vergeven, als het niet gelukt was. En wij zouden het onszelf ook niet hebben vergeven. Gelukkig heeft Standard vanavond niet één kans gehad en deed Hulk het juist erg goed bij ons. Hulk ziet er wedstrijd na wedstrijd beter uit”, aldus Shatov.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ach kom op. Zat hier nog enige spanning bij dan. Begroting scheelt 50x zoveel en Zenit weet hoe het CL wedstrijden moet winnen.
Dit was een bonus voor Standard geweest en de normaalste zaak voor Zenit. België is gelukkig niet helemaal clean in de Champions League. Anderlecht heeft zich namelijk als kampioen wel direct geplaatst. Mochten er verwarringen zijn dat mensen denken dat België weer jaartje overslaat in de CL.

26 augustus 2014 om 23:46

Hee je weet het maar nooit met voetbal.... dons

26 augustus 2014 om 23:51

En zeker aangezien Standard een volledig nieuw team aan het bouwen is. Ezekiel, Batchuayi, Kanu, Vainqueur, Opare. Allemaal basisspelers die vertrokken zijn en pas sinds vorige week zijn er een paar spelers gekomen die basisspelers kunnen worden.

De ploeg van Zenit is veel beter op elkaar ingespeeld. Dus gewoon een logische zege.

Die Tymoshchuk heeft teveel gedronken, met zijn uitspraak dat ze iedereen aan kunnen. Real veegt ze gewoon met 5-0 van de mat.

26 augustus 2014 om 23:52

Ik vond Real anders niet zo indrukwekkend spelen tegen Cordoba(?). Geweldige selectie natuurlijk, maar ik zie ze niet direct met 5-0 winnen.

26 augustus 2014 om 23:56

Ja logisch,na zo'n intensieve wedstrijd tegen Atletico.

27 augustus 2014 om 00:10

Dan nog is een 2-0 overwinning mager als je zo'n goede selectie hebt. Ik vind het dus overdreven door te stellen dat ze Zenit met 5-0 van de mat vegen als ze dat niet eens tegen een promovendus kunnen doen.

27 augustus 2014 om 00:36

B-Elftal van Bayern geeft Zenit alsnog pakkie hahah

27 augustus 2014 om 00:53

Dat b-elftal van Bayern kon al niet van een b-elftal van Borussia Dortmund winnen hahah

27 augustus 2014 om 09:54

Alleen is ook dat B elftal van dortmund al beter als Zenit.

27 augustus 2014 om 10:25

Dortmund had vorig seizoen anders heel veel moeite gehad met Zenit, dus zoveel beter zijn ze niet.

27 augustus 2014 om 02:14

Waarom moet hij dronken zijn?. Hij heeft gewoon vertrouwen in zijn club. Hij gaat toch niet roepen dat ze alleen subtoppers aan kunnen.
Oh ja, tell me how you became a Real Madrid fan

Villas-Boas heeft van dit Zenit een heel goed en hecht team gemaakt. Onder Spalletti was het nogal los zand en was het volledig afhankelijk van Hulk. Nu is aan Zenit te zien dat ook anderen het verschil kunnen maken als Hulk weer ouderwets aan het prutsen is. Hopelijk krijgt Zenit het niet al te zwaar in hun groep en kunnen ze eindelijk eens een goede wedstrijden spelen in Europa, want dat laten ze wel heel vaak na.

Overigens vond ik Smolnikov heel erg goed spelen. Hij was fel, kwam veel op en was erg gevaarlijk voorin. Versierde ook nog eens een strafschop en door zijn toedoen kreeg Standard een rode kaart, die er eigenlijk geen was omdat er nog een speler meeliep. Ik snap niet waarom Capello hem niet meenam naar Brazilië in plaats van Kozlov en Yeschenko die nooit een voorzet geven.

27 augustus 2014 om 00:12

Smolnikov heeft dit seizoen al 3 penalty's opgeleverd, blijft maar gaan aan die rechterkant. Toch jammer dat Anyukov zijn plek kwijtraakt, want ik heb enorm veel respect voor hem, maar Smolnikov doet het gewoon stukken beter. En als er genoeg wedstrijden in een seizoen worden gespeeld, komt Anyukov toch nog wel aan de bak.

27 augustus 2014 om 00:54

Zenit heeft met Smolnikov wel iemand die nog tien jaar mee kan en met Anyukov kan dat niet meer. Als backup blijft hij nog wel handig, maar Smolnikov is absoluut niet minder.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren