Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als we heel eerlijk zijn, zal het iets beter moeten om terug te keren bij Ajax’

Laatste update:

NAC Breda ging zaterdagavond in eigen huis met 0-3 onderuit tegen Ajax. De Parel van het Zuiden wist bijna de hele eerste helft het doel schoon te houden, maar moest vlak voor rust een tegentreffer incasseren. “We gaven helemaal niks weg in de eerste helft, behalve die corner”, zegt NAC-trainer Mitchell van der Gaag in gesprek met FOX Sports.

“Dan is het heel erg zuur dat juist die er dan in gaat, zonder dat zij echt een kans tegen ons hebben gecreërd. We hebben het als team in de eerste helft gewoon goed gedaan”, stelt de oefenmeester. De openingstreffer ging via debutant Jethro Mashart tegen de touwen. "Ik heb geen moment getwijfeld om die jongen op te stellen. We hebben echt wel gezien dat hij kwaliteit heeft. En dat doelpunt, ach ja. Daar word je een grote jongen van. Dat kan gebeuren.”

Voor Benjamin van Leer was het een bijzondere wedstrijd, aangezien Ajax hem verhuurt aan NAC Breda. “Als we heel eerlijk zijn, zal het wel iets beter moeten om terug te keren bij Ajax. Een carrière bestaat helaas niet alleen maar uit hoogtepunten. Je hebt ook mindere periodes. Ik wil niet zeggen dat dit een mindere periode is, maar ik heb weleens beter gespeeld en naar dat niveau moet ik toe. Daar werk ik keihard voor, dat is het enige dat ik erover kan zeggen”, zegt Van Leer in gesprek met Voetbal International.

“Ik heb gewoon van ze verloren en daar baal ik van. Het (weerzien met oud-teamgenoten, red.) geeft iets extra's, maar groter dan dat wil ik het niet maken. Je gaat altijd de wedstrijd in om punten te pakken en dat is niet gebeurd. Dan baal je. Of dat nou tegen Ajax is of tegen een andere club”, aldus de doelman, die het naar zijn zin heeft in Breda. “Tuurlijk merk je verschil, maar dat is logisch. Je hebt het over een ploeg die een hele goede positie heeft in de groepsfase van de Champions League en die uit bij Bayern gelijkspeelt. Wij staan laatste in de Eredivisie."

Zie jij Benjamin van Leer op termijn uitgroeien tot eerste doelman van Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik was erg blij met zijn transfer naar Ajax, maar tot dusver heeft hij mij nog niet weten te overtuigen. Maar hij zegt de juiste dingen in dit bericht, hard werken om weer op niveau te komen. 1e Keeper weet ik niet of hij ooit zal worden bij Ajax, maar wellicht kan hij over een paar jaar de stap maken naar de NLse subtop of een leuke club in het buitenland.

25 november 2018 om 03:26

Hij is pas 26.. dus alles kan nog(kijk naar vd sar). Ook ik was/ben blij dat hij bij ajax zit. Danwel als tweede keeper.. als die weer op niveau kan komen kan die onane best vervangen zodra die verkocht word(als er intresse in hem is dan, heb niet echt idee dat er veel clubs achter hem aanzitten.

25 november 2018 om 04:37

Van der Sar had op zijn leeftijd alles gewonnen wat er te winnen viel op clubniveau.

25 november 2018 om 05:57

Vind het dan juist weer jammer dat hij bij Ajax zit. Hoewel hij zeker het niveau van een 2e keeper bij Ajax/PSV heeft, denk ik dat hij bij ploegen van het niveau AZ nu basis had kunnen staan. Ben benieuwd hoe ver hij nog komt, is natuurlijk "pas" 26.

Gisteren weer een goede pot gekeept. Onana had ook niemand verwacht dus de tijd zal het leren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren