Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voetbalwereld smult van trouwfoto's Lieke Martens en Benjamin van Leer

Laatste update:

Hate it or love it, maar het privéleven van de voetballers en hun WAGs is de guilty pleasure van menig liefhebber van het spelletje. Voetbalzone staat uiteraard in het teken van het voetbalnieuws, maar heeft in Goals & Gossip speciale aandacht voor de handel en wandel van de sterren ver buiten de krijtlijnen.

Lieke Martens en Benjamin van Leer zijn na een relatie van bijna zes jaar in het huwelijksbootje gestapt. Het koppel deelt op Instagram kiekjes van de bruiloft, die plaatsvond in het Spaanse Málaga. "Ik voelde me dolgelukkig in deze jurk", schrijft Martens bij een van de beelden. Daaronder wordt massaal gereageerd door (ex-)teamgenoten van het koppel.

Onder meer Anouk Hoogendijk en Daniëlle van de Donk, maar ook Lasse Schöne, Mitchell Dijks en Joël Veltman brengen hun felicitaties uit. Dat kan eindelijk, want Van Leer vroeg Martens anderhalf jaar geleden al ten huwelijk. Toen was het koppel al circa vier jaar samen. Eind 2017 kregen ze een relatie, nadat een eerdere relatie van Martens na zeven jaar stukgelopen was. De voetbalster van Paris Saint-Germain zei 'een miljoen keer ja' toen ze eenmaal ten huwelijk gevraagd was.

Van Leer – voormalig doelman van onder meer Ajax en PSV – is sinds zijn vertrek bij Sparta Rotterdam in 2022 nog altijd clubloos. Gestopt is hij echter nog niet. De 31-jarige Van Leer houdt zijn conditie op peil bij het FC Versailles van Jeremain Lens, terwijl hij ondertussen timmert aan de weg als vastgoedmakelaar. Van Leer zette een rentree als profvoetballer in februari nog op een kier. "Nee, ik ben niet officieel gestopt. Ik ben alleen nog geen club tegengekomen waarvan ik dacht: daar heb ik veel zin in", zei hij destijds tegenover De Telegraaf.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren