Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Als speler keer ik niet meer terug bij Ajax, daar ben ik te oud voor'

Laatste update:

Niklas Moisander laat Amsterdam en Nederland komende zomer achter zich. De Fin gaat zijn geluk beproeven in Italië, bij Sampdoria. De dag voor zijn laatste officiële wedstrijd voor Ajax, wordt de stopper op de website van zijn club aan de tand gevoeld. Bijvoorbeeld over een eventuele terugkeer in de hoofdstad. Moisander sluit dat niet uit.

/

Met zijn 29 jaar lijkt een rentree gedurende zijn actieve loopbaan echter geen optie, beseft hij. "Daar ben ik te oud voor. Maar wellicht in een andere rol. Stel dat ik in de voetballerij blijf en de mogelijkheid doet zich ooit voor om iets bij Ajax te doen, zou dat heel mooi zijn", geeft Moisander te kennen.

De Scandinaviër zegt na elf jaar een beetje 'vernederlandst' te zijn. Het heeft hem waardevolle dingen bijgebracht. "De grootste is de openheid van Nederlanders. Dat vind ik leuk. Ik kom uit Finland, waar de mensen bescheidener zijn. Ik hou ook van de eerlijkheid van de Nederlanders. Goed is goed en slecht is slecht. Ik ben zeker directer geworden en durf nu meer mijn mening te geven."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je kan zeggen wat je wilt maar hij is een uiterst sympathieke jongen en het was echt niet zo slecht als alle mensen beschrijven het was geen atouba of een tainio dat het een volledige miskoop was !! En zijn 1e seizoen was gewoon goed. Hij heeft nooit geklaagd of ruzzie gebracht in de spelers groep mijn sympatie heeft ie !!

16 mei 2015 om 15:39

Tsja je naam zegt genoeg ...

16 mei 2015 om 15:52

Verklaar je nader.

16 mei 2015 om 15:58

Bye bye account dat is een feit!

Kansloze reactie.

16 mei 2015 om 16:35

Waar de mond van vol is...........

17 mei 2015 om 08:32

Zijn naam linkt naar Marokko en Marokkanen, anders zou ik het niet weten..

16 mei 2015 om 17:05

Helemaal mee eens Nicolaiboilese. Prima onderbouwing.

Wel raar, dat mensen gelijk rare dingen gaan roepen. Meestal is dat een grote angst van hun zelf. Wees gerust je hoeft nergens bang voor te zijn tibo marockino.

16 mei 2015 om 17:26

Haha bedankt dewa..... ach sommige mensen kunnen niet normaal reageren naja dat is aan hun !!

Ben alleen positief over moisander want je hebt ook van die gasten die gaan zeuren .... interviews gaan geven en al die dingen en er onrust komt. Maar gelukkig is moisander iemand die het accepteert en nooit klaagt echt een goeie verdediger om er gewoon bij te hebben

16 mei 2015 om 19:19

Nicolai, ik heb verdomd veel kritiek geuit op Moisander. Maar je hebt gelijk, in zijn eerste twee seizoenen was hij echt geweldig!

16 mei 2015 om 19:21

Mensen. Het is een halve gare die direct wordt gecorrigeerd door een grotere groep. Altijd dat zogenaamd wijs en coulant willen zijn, pijnlijk. De onderbouwing is matig en de interpunctie slechts.

16 mei 2015 om 19:21

Slecht*

16 mei 2015 om 19:18

Misschien je volgende posts gaan laten controleren op spelling. Want in combinatie met je naam zorg je ervoor dat eigenlijk je hele verhaal vreselijk lachwekkend wordt. Enfin. Ik vind Moisander een matige verdediger met een abominabele timing en matig tot slecht in de duels. Dan zie ik liever een ijzervreter, ook al zal die soms voor 'ruzzie' in de groep zorgen.

16 mei 2015 om 22:25

Jij bent bij NEC zeker beter gewend?

Misschien als scout in Scandinavie, waar Ajax een best goede netwerk heeft opgebouwd. Dat zou wel mooi zijn, een beetje Finse spelers scouten.

Off: wisten jullie dat Niklas Moisander een tweelingbroer heeft? Henrik Moisander en hij is keeper.

16 mei 2015 om 15:32

Waar speelt z'n broer dan ? Herink Moisander

16 mei 2015 om 15:38

tripps denkt in triplets: Niklas, Henrik en Herink

ontopic: Zijn eerste 2 jaar waren prima, dit jaar wat minder. Alsnog bedankt voor je inzet.

16 mei 2015 om 15:40

Off: Fc Lahti

On: Weet niet of hij de connecties daar voor heeft. Zal toch wel scouting ervaring moeten op doen.

16 mei 2015 om 15:36

Ik zag het laatst ook inderdaad! Hij is doelman bij Fc Lathi, de club waar Litmanen is begonnen.

16 mei 2015 om 15:45

Heeft nog bij Ajax in de jeugd gezeten dacht ik.

16 mei 2015 om 16:08

Van 2003 tot 2006 inderdaad. Herink kan ook een ajax shirt aantrekken en het veld oplopen, niemand die het verschil ziet, tot hij de bal ineens in de handen pakt.

16 mei 2015 om 16:32

Die heeft net als Niklas ook bij Ajax in de jeugd en het tweede elftal gespeeld. Kwamen tegelijk over van Turku.

Edit: en zijn sinds dit jaar beiden international.

16 mei 2015 om 18:17

Zijn broer heeft ook nog bij Jong Ajax gezeten.

Verstandige uitspraak! Ik vind hem eigenlijk wel onderschat. Ervaring en kan goed voetballen voor een verdediger. Hopelijk kan hij in zijn najaren nog wat cashen!

Die directheid en openheid heeft boilesen inmiddel wel lang en breed gemerkt. Boilesen heeft zelf alleen weer niet van bescheidenheid gehoord gezien zijn uitspraken in de media.

Jammer dat Moisander net een seizoen te lang is gebleven, had de leider dit seizoen kunnen worden en een echte aanvoerder.

Vriend ik hoop dat ajax weer naar het niveau groeit wat bij ajax hoort. En als ajax dat niveau weer heeft ben jij niet eens goed genoeg voor ajax. Je hebt gewoon mazzel dat het huidige niveau zo terug is. Maar ga nou niet praten alsof je een grote speler bent want dat ben je never geweest.

Die jongen is vaak bekritiseerd maar heeft toch een aantal kampioenschappen op zak. Zijn keuze voor Sampdoria snap ik wel, daar ligt zijn plafond. Echter is de verdediging in Italie het belangrijkst, dus ik hoop voor hem dat hij daar niet door de mand valt. Het is toch een stuk anders spelen dan in Nederland.

Offtopic: Zou voor de spitspositie bij Ajax Jonathan Soriano van Red Bull niet haalbaar zijn?

16 mei 2015 om 16:01

Voordeel van Moisander is ook wel dat hij geen gekke dingen doet. Ook al is hij misschien niet hard hij is wel solide en kan prima voetballen. Naast een sterke mandekker kan hij in de Serie A prima mee.

Ik denk dat Soriano te duur is qua salaris. Bovendien kost hij ook zeker wat geld en dan zit hij Milik en Zivkovic in de weg. Uiteraard is Soriano wel de beste van die 3 maar qua salaris en transferkosten voor een korte periode is het te duur. Voor een langere periode zit het de ontwikkeling van die andere 2 in de weg.

16 mei 2015 om 16:10

Ik vraag me af hoeveel hij zou moeten kosten. Je hebt er wel gelijk een spits staan die er in de Eredivisie gelijk 20+ zal maken. Uiteraard zou hij de ontwikkeling van die andere in de weg staan, maar lijkt me dat Ajax volgend jaar weer voor het kampioenschap willen gaan. Ik vraag me af of Milik en Zivkovic dat gaan realiseren.

16 mei 2015 om 17:05

Ten eerste ligt hij nog voor 3 jaar vast bij Salzburg. Het is een spits die vorig jaar naast 31 goals ook 17 assists heeft gegeven in 28 wedstrijden competitie. In de Europa League maakte hij er 11 en gaf 4 assists in 9 wedstrijden.

Dit seizoen is het ook weer raak met 30 goals en 13 assists in 29 wedstrijden. In de Europa League 6 goals in 8 wedstrijden. In totaal heeft hij 126x gescoord en 52 assists geven in 141 wedstrijden bij Salzburg.

Het lijkt mij duidelijk dat dit een bijzonder goede spits is die ook nog wel even vast ligt dus sowieso meer dan 15 miljoen moet gaan kosten als het niet meer is. Hij is de aanvoerder van Salzburg. Ter vergelijking met die andere spits Alan is Soriano beter en heeft een dubbele marktwaarde. Alan was al verkocht voor 12 miljoen dus Soriano gaat echt meer kosten. Dat gaat Ajax echt niet betalen. Milik realiseert zich dat wel maar Zivkovic niet ben ik bang voor.

Niet iedere speler hoeft toch terug te keren naar zijn oude club?
Dan wordt het wel heel erg druk bij Psv.

Mooi! Strik erom en weg ermee!

was een slechte verdediger bij az en ook bij ajax, waar speelt ie eigenlijk? heb de hele topic niet gelezen lol.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren