Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als Oranje met 2-3 wint en hij scoort twee keer, ben ik wel tevreden’

Laatste update:

Timo Werner verkeert in bloedvorm en is dan ook vrijdagavond een van de spelers waar het Nederlands elftal in het EK-kwalificatieduel met Duitsland rekening moet houden. In bijna 200 Bundesliga-duels staat de teller van de 23-jarige aanvaller van RB Leipzig alweer op 68 goals. Dit seizoen staat de teller op vijf treffers en het allerbeste nieuws voor de clubfans was zijn contractverlenging tot de zomer van 2023.

Toch is het een kwestie van tijd voordat Werner naar de absolute top vertrekt. Chima Onyeike, conditietrainer van Willem II, werkte eerder bij VfB Stuttgart bijna twee seizoenen samen met Werner. “Ik denk dat iedere Europese topclub hem op de lijst heeft staan. Met zijn snelheid en dreiging zorgt hij altijd voor gevaar”, vertelt de voormalig profvoetballer in gesprek met de NOS. “Hij had alles in huis om een hele grote te worden. Zijn waardes waren geweldig. Niemand kon tippen aan zijn startsnelheid.”

Onyeike vond de keuze van Werner voor Leipzig ‘verstandig’. “Die speelstijl past bij hem. Als Timo in de rug van verdedigers wordt weggestuurd, is hij op zijn best.” De twee hebben af en toe nog contact. “Timo is een correcte jongen. Een fijne prof. Totaal niet arrogant. Hij doet wel zijn eigen ding. Als iedereen naar links gaat, wil hij nog weleens naar rechts gaan. Hij is simpelweg overtuigd van zijn eigen keuzes.”

“Ik denk dat het goed is dat hij nog minimaal een jaar bij Leipzig speelt en dan ook een vaste waarde wordt bij Duitsland. Dan komt die absolute topclub vanzelf.” Onyeike is er in Hamburg waarschijnlijk ook bij. “Ik ga in ieder geval specifiek op Timo letten. Als Oranje met 2-3 wint en hij scoort twee keer, ben ik wel tevreden.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geweldige speler natuurlijk.. Duitsland barst weer van het talent dus het zal erom gaan hangen. Had hij alleen niet een soort angst in drukke stadia dat hij dan een beetje verkrampte of zoiets?

6 september 2019 om 10:54

Hij kan niet tegen hard geluid idd! Had daar een tijdje geleden last van

6 september 2019 om 14:55

timo Werner mag er van mij 30 inschieten, als we 30-31 winnen is iedereen in Nederland blij, wellicht die Brit van die promo ook

6 september 2019 om 15:23

Iedereen behalve Cillessen!

6 september 2019 om 15:13

drukke stadions* Stadia is de meervoudsvorm van stadium.on: dit gaat echt een grote spits worden, heeft alles om dat te bereiken. Maar inderdaad heeft Werner last van harde geluiden. Lijkt me niet echt handig als prof

Loopt deze jongen niet eens 1 op 3? Wel een matig gemiddelde voor een van de beste spitsen van Duitsland..

6 september 2019 om 10:34

hij heeft bij leipzig 55 goals in 96 wedstrijden gemaakt...

6 september 2019 om 10:37

en als je bij het nationale elftal bedoeld, dan heeft die er 10 in 25 wedstrijden gemaakt..

Precies "als Oranje ....... wint." Om mij part scoort die 3 keer als Oranje er maar 5 of 6 maakt.bij winst is het bijna zeker dat Oranje zich geplaatst heeft. Zal wat zijn zeg vanavond 3 - 5succes vanavond!

Even off topic: Geweldige promo, maar ik mis toch wel Wijnaldum in dit filmpje. Nu worden alleen Van Dijk, De Jong, De Ligt en Depay aangestipt als bepalende spelers. Wat moet Gini nog meer doen om daar tussen te mogen staan ?

6 september 2019 om 11:56

2x scoren tegen barca of de champions leauge winnen.

6 september 2019 om 12:57

2x scoren tegen Barca kun je niet altijd op blijven teren. Als dat het enige is?
En de CL winnen, alsof hij zo bepalend was.
Heitinga speelde ook de finale van het WK 2010. Dat maakt hem niet de kern en/of de ster van het elftal.

6 september 2019 om 12:11

Een bepalende speler worden misschien? Wijnaldum speelt beter sinds De Jong er is. Dan ben je geen bepalende speler, dan ben je afhankelijk van anderen. Ook bij Liverpool is hij een waterdrager. Een goede, dat wel, maar geen bepalende speler.

6 september 2019 om 13:29

De Jong is toch ook geen bepalende speler bij Barcelona ? De Ligt is geen basisspeler. Depay speelt in de Ligue 1. Wijnaldum is een belangrijke kracht bij Liverpool. In de zwaarste competitie en bij één van de (momenteel) meest indrukwekkende teams op deze aardbol. Mede door hem ook dat ze uberhaubt de CL finale mochten spelen. Voor mij zijn Van Dijk en Depay de mensen die de kar trekken bij Oranje, maar op 3 zet ik (met afstand) toch Wijnaldum. Dan vind ik het gewoon vreemd dat hij niet eens 1 keer voorkomt in "onze" Oranje promo.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren