Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Als je merkt dat je niet aan bod gaat komen, is dat wel even zuur'

Laatste update:

Joey Sleegers hoopt dit seizoen op een serieuze kans bij Feyenoord, maar speelt de komende jaren voor NEC. De vleugelaanvaller kreeg in Rotterdam te horen dat hij weg mocht en besloot in te gaan op de mogelijkheid om zijn loopbaan voort te zetten in Nijmegen. Daar tekende hij deze week een contract voor drie seizoenen. “Een heel goede stap”, zegt hij op de website van zijn nieuwe club.

/

De 21-jarige Sleegers, die vorig seizoen als speler van FC Eindhoven werd verkozen tot grootste talent in de Jupiler League, had al vrij snel door dat langer bij Feyenoord blijven zinloos zou zijn. “Als je merkt dat veel nieuwe spelers gehaald worden en jij eigenlijk niet aan bod gaat komen, dan is dat wel even zuur”, geeft hij toe. “Maar nu ik me bij NEC kan gaan laten zien in de Eredivisie, dan zie ik dat ook echt als een goede stap.”

Sleegers zal vrijdagavond in het duel met Willem II meteen in de basis beginnen, zo vertelde coach Ernest Faber hem donderdag al. “Dat was wel even lekker ja. Natuurlijk had ik het gehoopt, maar eerlijk gezegd had ik het zo snel nog niet verwacht. Het wordt mijn debuut in de Eredivisie, ik kan echt niet wachten tot die wedstrijd begint”, besluit hij. NEC gaat vrijdagavond om 20.00 uur op bezoek in Tilburg.

Maakt Joey Sleegers NEC sterker?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Blijft de domste fout van de transferperiode van Van Geel.
Houthakkers als Toornstra en de dweil Immers contracten opwaarderen, en een technisch begaafde voetballer en groot talent Sleegers laten gaan.

Wens hem veel succes iedergeval.

28 augustus 2015 om 08:58

Ik snap dit ook niet inderdaad. Deze jongen is zoveel beter als nummer 10 dan Immers en Toornstra. Misschien niet qua ervaring. Maar wel qua voetballend vermogen. Had hem laten concurreren met Vilhena voor die positie. Toornstra is al 2 seizoenen niet in vorm. En met Immers is het alleen goed tegen kleinere ploegen, en zelfs dan vaak niet. Terwijl Vilhena momenteel laat zien wat een potentie hij heeft.

28 augustus 2015 om 10:41

Blijkbaar niet he, Sleegers komt gewoon tekort voor de basis.

28 augustus 2015 om 09:07

Precies. Niet eens de moeite genomen om te kijken hoe hij het op eredivisie niveau doet. Niet duur, dus waarom niet de gok nemen

28 augustus 2015 om 10:14

gio heeft hem de hele voorbereiding van dichtbij kunnen aanschouwen..denk echt wel dat hij de juiste keuze gemaakt heeft..

vind het ook jmmr dat hij niet een jaartje verhuurd is, want zie zeker potentie in die jongen

ik hoop nu iig dat er een terugkoopclausule en/of stevig doorverkooppercentage bedongen is, anders zou het echt enorm mismanagement zijn

Echt onbegrijpelijk van Feyenoord. Grootste talent van de JL zo van de hand doen.

28 augustus 2015 om 10:18

yoell van nieff was vorig jaar ook het grootste talent maar kan het in de eredivisie ook niet waar maken..

28 augustus 2015 om 10:42

Zit wel een groot verschil tussen JL en eredivisie. Zegt ook veel dat Feyenoord hem aan de JL verhuurde, en nu Dammers en Woudenberg aan eredivisie clubs.

Voor mij toonbeeld van Feyenoord op dit moment, er breekt niks nieuws meer door en men gaat voor ervaren krachten. Prima maar ging het juist daar niet mis de vorige keer?

28 augustus 2015 om 12:28

Als je doelt op de periode Makaay, Gio, Hofland etc. dat ging inderdaad lelijk mis. Maar die spelers waren toch iets meer 'over the hill' dan de ervaren krachten die er nu staan. Elia heeft nog alles om voor te spelen, Kuyt heeft geen extra motivatie nodig, Immers, El Ahmadi en Toornstra hebben de perfecte leeftijd. Ik denk dat Feyenoord momenteel een ideale mix van talent en ervaring heeft en dus lang om de bovenste plaatsen mee kan spelen.

28 augustus 2015 om 17:00

Ik denk dat het teveel op ervaring gebouwd is en dat het ten koste gaat van de opleiding, Sleegers moet gewoon een kans krijgen, prima talent. Dat gaat Feyenoord financieel en sportief op lange termijn parten spelen, op korte termijn kan het werken.

Het is geen toeval meer, Manu, Boetius en Sleegers weg en Vilhena zit ook niet helemaal lekker, er breekt nu nauwelijks nog wat door op misschien een Karsdorp na. Dat is ook een signaal naar je opleiding toe en in dat geval geen goed signaal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren