Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als je kijkt naar hoe graag Atlético dit wil, kan geen team ons verslaan’

Laatste update:

Chelsea kan woensdagavond een uiterst gemotiveerd Atlético Madrid tegenover zich verwachten. Na de 0-0 van een week geleden in Spanje gaan de beide ploegen op Stamford Bridge uitmaken wie het in de finale van de Champions League mag gaan opnemen tegen Real Madrid. Het verlangen om de eindstrijd te halen is volgens Mario Suárez bij Atlético nog groter dan bij Chelsea.

/

De middenvelder, die naar alle waarschijnlijk door trainer Diego Simeone zal worden opgesteld op de positie van de geschorste aanvoerder Gabi, kijkt uit naar de return in Londen. “We voelen ons goed, we zijn er klaar voor”, vertelt Suárez in de aanloop naar het Europese treffen tijdens een persconferentie. “Als je kijkt naar hoe graag we dit willen, kan geen team ons verslaan. En we hebben een goede kans.”

Chelsea beperkte zich in het Vicente Calderón vooral tot verdedigen, en de middenvelder van los Colchoneros verwacht niet dat coach José Mourinho zijn elftal in eigen huis met een heel andere opdracht het veld in zal sturen. “Ze zullen niet alles op de aanval gooien, al spelen ze nu misschien iets offensiever omdat ze moeten scoren. Maar we weten dat ze zullen wachten op een fout van ons.”

Hoop je dat Atlético Madrid de Champions League-finale haalt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat we straks een prachtige finale gaan zien tussen twee Madrileense clubs. De laatste competitiewedstrijd tussen beide was al ongelooflijk mooi om te zien en zat vol met passie. Real had behoorlijk veel moeite met Atletico. Moet je je voorstellen hoe de CL finale straks zal zijn.

30 april 2014 om 13:26

De wens is de vader van de gedachte.

Persoonlijk gun ik het Atletico ook wel. Maar ik verwacht dat ze de ervaring missen om Chelsea in eigen huis te verslaan.

Het kan echt leuk/spannend worden als Atletico vroeg scoort.

30 april 2014 om 13:33

Ze hoeven Chelsea niet ter verslaan. Een gelijkspel met doelpunten is genoeg!

30 april 2014 om 13:40

Ze hoeven Cfc niet perse te verslaan. Als ze 1x scoren uit een standaard situatie dan moet Cfc er 2 maken tegen een muur.

30 april 2014 om 13:50

Atletico doet het het hele jaar al geweldig en ze staan niet voor niets eerste in de competitie met Real en Barca achter zich. Ik zie ze Chelsea wel verslaan. Chelsea heeft een ervaren coach maar het team zelf mist straks als ik het goed heb Terry, Lampard en ook Cech. Nou, daar gaat 50 procent van je ervaring.

30 april 2014 om 13:52

Nee hoor, ook dan hebben ze Chelsea verslagen en gaan ze door naar de finale.

Het winnen van een wedstrijd is immers iets anders dan het verslaan van de de tegenstander.

30 april 2014 om 13:55

Heb ik het goed, dan zijn zowel Chech als Terry paraat vanavond.

Alteli doet het inderdaad geweldig... tot nu toe. Ze hebben echter nog niks gewonnen.

In dit stadium komt het vooral aan op het met druk omgaan. De finale is in zicht maar toch zo ver weg.
Chelsea heeft meer ervaring rondlopen met spelers die de klappen van de zweep kennen.

Ervaring gaat de doorslag geven. Om, die reden gaat Chelsea verwacht ik door.

Als chelsea de finale tegen rm speelt moet het gwn vol op in de aanval anders wordt het een oersaai finale (rm en chelsea fan)

30 april 2014 om 13:25

Real moet in de aanval en Chelsea zal ze proberen af te straffen.

Die hebben gisteravond zeker niet gekeken

30 april 2014 om 13:25

Atletico kan er voor kiezen om zelf de bus tegen Real te parkeren. Ik ben benieuwd hoe Real daarop reageert.

Vanavond zal er een tactische strijd gaan vinden tussen 2 ploegen die dit seizoen bewezen hebben dat ze goed kunnen verdedigen.

Zelf denk ik dat Atletico de finale gaat halen en een Madrileense CL Finale zou natuurlijk geweldig zijn.

Kom op Atlético!!!! chelsea verslaan!

en dan wordt het echt een spannender Madrileense strijd, die al gaande is voor het kampioenschap!
en hopelijk ook voor cl

Bayern wou gisteren ook heeeeeeel graag, maar dat geeft geen garantie zoals we gezien hebben.

30 april 2014 om 13:38

Toch zag je in agressie en duels dat Real Madrid het meer wilde..

30 april 2014 om 14:08

Dat idee had ik totaal niet, wedstrijd was na de 0-1 al gespeeld. Had het idee dat juist Madrid heeeeeeeel graag wilde winnen.

Waarom doet iedereen alsof Chelsea er beter voor staat? 1 doelpunt van Atletico en je moet je spel aanpassen. Dan ben je de sjaak.

30 april 2014 om 13:34

Erg makkelijk gezegd. Waarom zou 1 doelpunt van Atletico betekenen dat ze de sjaak zijn? Dat gelijkspel uit is gewoon een uitstekende uitgangspositie van Chelsea, dat daarbij ook nog eens een prima thuisreeks heeft staan.

30 april 2014 om 18:31

Omdat Chelsea dan niet meer defensief en gesloten kan spelen maar de aanval moet opzoeken waardoor er ruimtes vallen. En als die treffer valt dan kan Atletico net zo goed defensief gaan spelen en moet Chelsea er maar doorheen zien te komen. Kan letterlijk alle kanten op maar ik vind niet dat Chelsea met 1 voet in de finale staat zoals velen blijkbaar denken.

30 april 2014 om 21:09

Maar Medellin, als dat doelpunt valt, terwijl het bv. 2-0 staat..is er toch vrij weinig aan de hand?

Het is gewoon alom bekend dat wanneer je 0-0 als resultaat hebt in de uitwedstrijd, er een hele grote kans is dat je door gaat. Dat is allemaal laatst nog eens berekend.

Kom op Atletico Madrid, zorg ervoor dat jullie winnen en dus de finale een prachtige El Derbi madrileño gaat worden. Met als kers op de taart La Décima pakken tegen onze grote rivaal.

Ik zou als Atletico zijnde de 20 min, half uur eerst zelf voor de pot hangen en chelsea laten komen en dan opeens vol druk zetten.

Ik zou het nog best mooi vinden als Atletico de bus gaat parkeren vnvd. En dat Chelsea pakken op een counter of een dood spel moment.

30 april 2014 om 16:25

Hebben ze niet genoeg snelheid op de flanken voor

Liever Atletico in de finale dan Chelsea.. Mourinho kent Real veel te goed terwijl wij Atletico weer goed kennen. Hoop dat Atletico vandaag vroeg weet te scoren en alles opslot gooit en countert.

Chelsea moet scooren om door te gaan. Atletico zal gaan loeren op een counter en ze zullen kansen krijgen. Als Atletico op 0-1 komt krijgen ze meer ruimte omdat Chelsea moet komen. Dan zie ik 0-2 worden en dan moet Chelsea er drie maken.

Ik denk dat Atletico weinig kans maakt. Dat counteren en dode spelmomenten da haalt niks uit bij Chelsea. Bij verdedigers als Marc Bartra en Gerard Pique is dat garantie voor succes, maar tegen de ervaren Terry en Cahill bij Chelsea, maken ze geen schijn van kans. (kijk bijvoorbeeld naar de gecreëerde kansen in de heenwedstrijd. Atletico kon geen vuist maken, omdat Chelsea opgewassen is tegen het spel van Atletico) Ik denk dat het vanavond 2-0 wordt voor Chelsea, en dat iedereen inziet dat Atletico een goede club in Spanje is, maar dat ze tekort komen voor de absolute top.

30 april 2014 om 17:35

Spanje is de absolute top!

Eerlijk gezegd zie ik Atletico naar de finale gaan, ik hoop echt dat Chelsea de finale speelt tegen Real. Atletico is alleen wel gevaarlijk voorin en 1 counter van hun zou zomaar dodelijk kunnen zijn.

Even een vraag bij toto kan je een gelijkspel voorspellen bij chelsea - athletico maar 1 van de 2 wint toch zowieso dus hoe zit dat eigenlijk.

30 april 2014 om 14:55

Met toto speel je tot de 90 minuten. Als jij dus inzet op een gelijkspel en de wedstrijd eindigt in een 0-0 gelijkspel waarna Atletico met penaltys doorgaat, heb jij je buit gewoon binnen omdat het binnen de 90 minuten 0-0 stond.

30 april 2014 om 15:02

Ow zo oke bedankt !!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren