Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als je de finale verliest, is iedereen de vorige wedstrijd weer vergeten’

Laatste update:

De twee uitslagen op het WK die het meest tot de verbeelding spreken zijn vermoedelijk de 1-5 overwinning van het Nederlands elftal op Spanje en de vernedering die Brazilië werd toegebracht door Duitsland. In de halve finale walste de Duitse voetbalmachine met 1-7 over het thuisland heen, al weet Thomas Müller dat die overwinning vooralsnog weinig waarde heeft. Eerst moet de finale nog gewonnen worden.

/

“Als je de finale verliest, weet niemand meer wat je in de vorige wedstrijd hebt gedaan”, geeft Müller te kennen aan de Times of India. “Winnen is het enige dat telt en zoals altijd bereiden we ons op de best mogelijke manier voor.” Argentinië is echter lastig te verslaan, al heeft Duitsland het op de voorbije WK’s goed gedaan tegen de Zuid-Amerikanen. Zowel in 2006 als in 2010 was Duitsland in de kwartfinale te sterk voor Argentinië.

“Ze zullen erop gebrand zijn om een goede uitslag neer te zetten in het belangrijkste duel van het WK. Als zij winnen, dan is iedereen die uitslagen van de vorige twee WK’s weer vergeten”, zegt Müller, die een groot aandeel heeft in de eerste WK-finaleplaats voor Duitsland sinds 2002. “Twaalf jaar is behoorlijk lang voor Duitsland. We haalden weliswaar twee keer de halve finale, maar daar hield het op.”

Denk je dat Duitsland de finale wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou die 7-1 echt niet meer gauw vergeten hoor.

12 juli 2014 om 13:21

haha, die 1-5 van nederland tegen spanje, zou mij anders eerder bijblijven, die brazilië-duitsland :P maar afijn

jah, wk winnen is natuurlijk wel het belangrijkst!

12 juli 2014 om 13:29

Ik denk dat het een 4-0 voor duitsland wordt

12 juli 2014 om 14:24

Of 7-1 voor Duitsland?) beker is van Messi, onthoud dat

12 juli 2014 om 13:22

Het gaat om de uitslagen tegen Argentinie van de afgelopen 2 WK's

12 juli 2014 om 17:12

Ik denk dat die 5-1 nu heeel snel vergeten zal worden. Spanje kan het geen zak schelen, die hebben al een WK gewonnen weten jullie nog?

Overigens vind ik die 4-0 van Duitsland tegen Portugal en die 7-1 tegen Brazilie de meest geweldige uitslagen op dit WK.

Wel, ik zou die 7-1 en die 5-1 nog lang heugen. Die 5-1 heeft mijn hele WK goed gemaakt, wat een opening, wat een wedstrijd. En na al het vreemde Brazillie/fifa gedoe, zal ik die heerlijke 7-1 ook niet vergeten. Heerlijk

Juist en dit is een van de redenen waarom ik wil dat ze verliezen. De 1-7 heeft al een staart, maar het zal alleen maar langer worden als Duitsland van Argentinie weet te winnen: "duitsland wordt kampioen door Brazilie met 1-7 te vernederen". Als Argentinie dik verdiend wint dan zien ze de overwinning op Brazilie toch meer als een fout van Brazilie dan een hele grote prestatie van Duitsland.

Maar goed, dan nog blijft het een moeilijke keuze, want Argentinie gun ik ook helemaal niks.
Er lopen Madridista's rond bij Duitsland: Kroos en Khedira.
Bij Argentinie lopen er geen (ik neem aan dat Di Maria 100 procent zal vertrekken). Mssn dat dit de doorslag geeft :P.

Ik denk dat zowel Holland als Argentinie van dit Duitsland kan winnen.

12 juli 2014 om 13:37

Niemand kan zeggen dat de wedstrijd tegen Brazilië een foutje van selecao was. Die ploeg speelt het hele WK gewoon belabberd, sorry dat ik het zeg. Dit team straalt ook helemaal niets uit. Het is volledig terecht dat de fans boos en teleurgesteld zijn in de spelers en coach, die hebben er een zooitje van gemaakt.

Maar ook Duitsland verdient een dikke pluim, wat een fantastisch 'hollands' voetbal spelen die Duitsers. Heerlijk positiespel, hard werkende spelers die er volledig voor gaan en een rustige, verstandige coach. De tactische genie's komen toch echt uit Europa.

12 juli 2014 om 13:50

Velen zien dit ook meer als een foutje van Brazilie hoor (zonder de prestaties van de Duitsers te kleineren). Je kan echt niet zeggen dat Duitsland voor die overwinning heeft gevochten? Ze hebben gespeeld tegen een team van een Lique 2 niveau. Met een Thiago Silva en Neymar zou Brazilie toch wel met 4-2/3-1 hebben verloren, denk ik.

Zo is voetbal gewoon. Ik weet het zeker dat als Argentinie wint, men meer vraagtekens zal zetten achter de prestaties van Duitsland tegen Brazilie. Natuurlijk, die overwinning heeft al een staart, maar het zal niet zoveel betekenen als Duitsland de finale verliest.

Ik heb Holland echt nooit zo zien spelen eerlijk. Ik ben niet van '74, dus ik zou niet weten.

12 juli 2014 om 13:58

Ik heb me enorm verdiept in het WK voetbal van de afgelopen -30 jaar. Nederland wordt over de hele wereld gezien als één der grootste landen ter wereld op (tactisch)voetbalgebied. En dat is ook niet zo gek, gezien de prestaties. Enkel blijven de prijzen telkens net achter.

2010 waren we heel, heel dichtbij. 2012 was een ramp. Het is in het verleden al vaak voorgekomen dat na een succesvol toernooi het eerstvolgende toernooi veel minder gaat, niet alleen bij Holland. Al heb ik voor 2016 en 2018 wel zeer goede hoop, gezien de ontwikkeling van onze spelers. Het merendeel van de huidige selectie zie ik over vier jaar nog steeds in de basis voetballen bij dit NL 11-tal.

Ik zie dat je je reactie nog wat aangepast hebt Blink;
Klopt, Thiago Silva had een groot verschil kunnen maken. Bij Brazilië achterin was er helemaal geen leider, en wist ook niemand wat ze moesten met het perfecte positie spel van Duitsland.

Maargoed, de selectie van Brazilië is al slecht, dat weet iedereen. Maar waarom is de strijdlust dan ook zo matig? En de concentratie? Ik moest echt lachen om spelers als Maicon, David Luiz, Dante, Fred, Paulinho, Hulk en Bernard. Wat een zeer matige voetballers, die alleen maar aan het acteren zijn op het veld. Ik heb geen goed woord over voor Brazilië. Ook die coach, Scolari was een vervelende vent. Niemand die op het veld de trots van het gastland-schap kon overdragen, zeer teleurstellend.

Neymar en Thiago Silva waren de enige twee lichtpuntjes bij Brazilië. Er moet wat veranderen, gelukkig beseft heel dat land dat zich.

12 juli 2014 om 14:41

Beste Blink,

Gisterenavond was er andere tijden sport als je dat niet gezien heb.
moet je nog maar eens op uitzending gemist klikken het was op ned 1.

Dat was over 1974 een prachtige reportage het ging hoofdzakelijk over
de finale.

Alleen ik kan nergens in opmaken of je dit wel bedoel [ Ik ben niet van '74,] anders mijn excuus ervoor.

Groetjes Wimklz

12 juli 2014 om 14:45

Ja, dat weet ik ook wel. Ook in Brazilie wordt Nederland gezien als de nummer 1 land op voetbal tactisch gebied. Mijn held, de man die samba voetbal heeft geperfectioneerd, Tele Santana, had maar een wens en die wens was: het Oranje van '74 coachen. Daar haalde hij zijn inspiraties van.

Maar ik zelf heb de o zo beroemde 'hollandse school' nooit meegemaakt. Ik denk niet dat team van Basten of van Marwijk onder Hollandse school valt? Ook in 2006 niet. Ik kan het ook goed mis hebben natuurlijk.

12 juli 2014 om 14:59

@blink,

Nee, die horen daar niet bij, al probeerde Van Marwijk het wel, maar had hij (naar mijn idee) de spelers er gewoon niet voor. De Nederlandse school wordt gekenmerkt door sprankelend voetbal, maar daar heb je ook wereldklasse verdedigers voor nodig, zoals Koeman, Rijkaard etc. Dit soort verdedigers hebben we al jaren niet meer tot onze beschikking. Dit WK deed Vlaar het wel belachelijk goed trouwens.

In 1988, was dat dan ook gelijk de gouden generatie. Dat team bestond echt alleen maar uit toppers, met Gullit, van Basten en Rijkaard.

In 2010 hadden we kwalitatief gezien zeker geen wereld elftal, maar bereikten we de finale op wilskracht, mentaliteit en vechtlust. Van Marwijk was een zeer goede coach die het maximale haalde uit zijn spelers. Exact hetzelfde als Van Gaal de afgelopen maanden heeft gedaan.

Het is te hopen dat we over een jaar of vier weer een selectie hebben met spelers die bij de grootste clubs ter wereld spelen. Mijn hoop is gevestigd op de spelers die nu pas kort bij de selectie zitten of er net buiten zijn gevallen. Janmaat, Depay, Strootman en meer van dat soort spelers kunnen over vier jaar echt op de top van hun kunnen zitten. Met Guus Hiddink verwacht ik een geweldig Nederlands elftal, maar heel anders dan bij van Gaal.

12 juli 2014 om 15:07

Ik heb wel gelezen dat Jan Mulder en Wiel Corver er een boek [je]
van uit gebracht hebben .

Maar nogmaals ik kan het ook mis hebben.

12 juli 2014 om 15:22

Beste El Pipita.,

Ik zag dat je 1988 aanhaalde ik sluit mij daar helemaal bij aan.
ook de rest van je verhaal prima .

En ik hoop , die nu pas kort bij de selectie zitten er ook werkelijk komen.
Dan kunnen wij en velen met me misschien het hoge school voetbal weer mee maken.

Gr

Natuurlijk wordt de wedstrijd niet vergeten tegen Brazilië, maar als je de finale verliest doet dat er niet meer toe. Enfin, Argentinië acht ik zeker niet in staat om dit Duitsland te verslaan. Duitsland is een geoliede machine, een tank.

Nou, die 7-1 overwinning zal ik nooit vergeten. Uiteraard zou het zonde zijn als dit matige Argentinië het WK zou winnen ten kosten van dit sprankelde Duitse elftal.

Maar dan nog zullen de 7-1, het leuke Costa Rica en de 5-1 tegen Spanje van Nederland in het collectieve geheugen blijvem.

Die hebben nog niet gewonnen. Of denk je dat argentinie net zo gatenkaas word als die klunsen van brazilie. Denk het niet.

Ik denk dat het wel eens een dodelijk saaie wedstrijd kan gaan worden met als winnaar Argentinië. Verdedigend was Argentinië tegen Nederland - misschien ook door onze speelstijl - erg goed. Het zal in ieder geval weer wennen worden voor Duitsland om niet negentig minuten lang iedere bal die je schiet in het doel te zien verdwijnen.

Over de wedstrijd tegen Brazilië mag je natuurlijk niets zeggen omdat Duitsland met 7-1 won, maar behalve de goal van Schürrle leken de andere goals nergens op (ik overdrijf een beetje). Ze kwamen allemaal voort uit fouten van Brazilië en soms kon Duitsland tot drie keer toe aanleggen omdat er totaal niet werd verdedigd. Duitsland speelde heel goed, maar tegen Argentinië zal het totaal anders worden. Portugal was zo'n zelfde wedstrijd waar totaal niet werd verdedigd. Tegen Ghana - gelijkspel - zag je dat Duitsland niet onoverwinnelijk is. De moeizame overwinning tegen de VS liet dat ook zien. Algerije toonde aan dat de verdediging zonder Hummels erg zwak is. In de wedstrijd tegen Frankrijk liet Duitsland zien dat het heer en meester is, maar hier was de score nou niet bepaald overtuigend.

Al met al heeft Duitsland 3 wedstrijden erg goed gespeeld, maar lieten twee van die tegenstanders het wel erg toe. Argentinië kan zich wapenen tegen een aanvallende ploeg en als het net als tegen België een mazzelgoaltje maakt, zie ik Duitsland niet zomaar winnen. Daarnaast denk ik dat Duitsland al bezig is met een eventuele wereldtitel en ook deze lichte vorm van onderschatting zou ze kunnen opbreken.

Het is wel logisch als je denkt dat Duitsers winnen maar het kan ook zomaar naar die andere en dat gebeurd vast ook wel..iedereen dacht en zei eerst ook dat nederland Argentinië zou afslachten maar we hebben het allemaal zelf met onze eigen ogen kunnen zien hè voetbal blijft voetbal anders kan je beter naar Holland casino zondag avond succes soy argentina vamos el chicoos!

Dat Duitsland een hoog aangeschreven thuisland zo vernederd heeft zal nog heel, heel lang nadreunen. Sterker, Brazilië zal de komende 50 jaar geen halve finale meer spelen zonder dat hieraan wordt gerefereerd.

Duitsland heeft een fenomenaal elftal. Die nemen de wereldtitel mee naar huis.

morgen wordt bayern München wereldkampioen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren